2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben şunu keşfettim eğer azıcık fazla ayakta durduysam yada is yaptıysam ozaman baya aşağıda hissediyorum sanki aşağıdan fırlayıp çıkacakmış gibi.

Merhaba kızımın teyzeleri güzel bir pazar olsun insaAllah

Bazen birsey yazinca size hitapta kızlar yazıyorum ya sacma oluyormus gibi geliyor sonradan ne yazmaliyim bilmiyorum bunu bile düşünüyorum yani kendime dert ediyorum

Bende gobek deligimin altinda hissediyorum yukari çıktı dedi doktr ama ordan vuruyor bir sorun yoktur bence ben dinlenmiste olsam yorgunda olsam orda oluyor

Benimki baya geziyor herhalde içerde,bazen tam göbek deliğimin üzerinde hissediyorum, bazen biraz daha aşağıda. Artık göbeğimi yükseltip alçaltıyor babası da gördü , ama belli saatleri var akşam üzeri 4.5 -6 arası çok hareketliyiz. Baba işten gelecek diye mi seviniyorsun bakiiim sen diyorum :)

25.haftadan herkese günaydınnnn

Ya maşallahh ben 12 kilo aldım ama hala hamile olduğumu kimse anlamıyor. Otobüslerde yer vermiyorlar. Tuvalet sırası bekliyorsak cafelerde benden başka bir hamile geldiğinde ona öncelik tanıyorlar. Balını kaymağını yiyemedim daha hamileliğin kimse anlamıyor. İşyerinde hala sen biraz kilo mu aldın diyolar yapmayın doğuracağım neredeyse diyorum

Çatlak oluşmaması açısından böylesi çok güzel canım

Çatlak oluşmaması açısından böylesi çok güzel canım

Göbeğim var hiç yok değil ama sanırım giyim tarzımdan felan gizliyorum bende biraz zayıf gösteren şeyleri tercih ediyorum bol salaş, siyah koyu renkler anlaşılmıyor. Yoksa evde sadece don atlet gezerken ben burdayım diyor göbüş :) Çatlak kremlerinide aksatıyorum 3 günde bir felan sürüyorum inşallah çatlamam.

Aşağıda resimdeki gibi giyiniyorum genelde belli olmuyor. orda 24+4'tüm mesela.

Eklentiler

• BN.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 100
Evet canım çok dikkatli bakınca anlıyorsun onu da belki biz bildiğimiz için. Bi doktor çatlak kremini 2.trimesterda üç günde bir yada banyo sonraları sürün demişti. Son trimesterda günde 2 kere sürün demişti. Benim hala çok çıkmadığı için göbeğim ya 3 günde bir sürüyorum yada daha nadir. Ama yakın zamanda arttırıcam çünkü göbüş başladı artık çıkmaya

Bende devamlı izne ayrılayım kendime daha çok vakit ayıracağım deyip duruyorum. 32. haftadan önce ayrılınmıyor malum. İnşallah eve geçince yürüyüş vs hepsini düzenli yapacağım

Bende devamlı izne ayrılayım kendime daha çok vakit ayıracağım deyip duruyorum. 32. haftadan önce ayrılınmıyor malum. İnşallah eve geçince yürüyüş vs hepsini düzenli yapacağım
İnşallah canım, hem kilo kontrolü hemde normal doğum için yürüyüş şart.. Hoş ben şu anda evdeyim ve toto büyütmekle meşgulum

Off pazarlari hic zevmiorum. Oysaki diger gunelrden hic bi farki yok. Esim calisio ben evde yine yalnizim. Uyumaktan balon gibi oldum

Bende haftasonlarından nefret ediyorum. Hele çalışırken millet sosyal medyada pazar keyfisi resimlerini atınca daha da bi sevmiyorum. Bizde de tam tersi eşim hafta sonları izinli ben çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…