2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Alisveris topigi linki hala yok bende o yuzden buraya yaziyorum ankara'da olan arkadaslar baby mall 'de 100 tl'ye 25 tl aninda indirim vardi baya guzel ve ise yarar seyler aldim hatta aziz bebe hastane cikislari yuzde 50 indirimliydi ben andy wawa hastane cikisi aldim.cok guzel ve cok cesit olan bir yer vaktiniz olursa bir bakin siraya da onceden eşinizi sokun aman allahim kuyruk vardi resmen ya da hafta ici gidin......

Sağol canım :) linki ben paylaşayım sana orda da paylaşımlar oluyor girersin arada :)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rinin-alisveris-paylasimlari.1018501/page-166

Ooooo çok sağol canım benim kıyafet bitti ama emzik uni baby yeni doğan vs vs gibi küçük ihtiyaçlar onlara bakayim:)

Ooooo çok sağol canım benim kıyafet bitti ama emzik uni baby yeni doğan vs vs gibi küçük ihtiyaçlar onlara bakayim:)
O kadar cok yer gezdim ki kafam karisti toker bebe de be ek arac ve gereclerindeydi sanirim indirim babymalde tekstilde gecerli olabilir indirim nettende bi bakip gidersen iyi olur

Kızlar bu hamilelikte bacakların farklı farklı yerlerinde ağrılar oluyor mu.? Yaşayan var mı böyle bir şey. 3 4 farklı yerinden ağrıyor bacaklarım.

Bir turlu cozemedim şu resim eklemeyi size pazar pazar bir göbiş resmi atam dedim ama bakalim ne cikacak ortaya

Ay benim de çok atasim var ama kesince çok yakınlaştırma ve foto kötü duruyor

Etraf belli olmasın diye şaşırdım ne yapacağımı kusura bakmayın kızlar

Bu da biz : manyak yesa ile akıllı uslu oğlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…