2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Nerdeyse hepimizin gobekleri birbirine yakınmis canim tatlis bebisler var o gobeklerde

Canım hani hep derler ya cocuk biberona Emziğe alışır da memeden soğur diye

ARTIK yokmus öyle bir şey.

Yeni dogana uygun biberonlar aynı meme emmis gibi oluyormus o yüzden de memeden soğuma diye bir şey olmuyormus

Ayy ne kadar çok meme dedim.Hahahaha

İnşallah canım. İnşallah

O zaman ne diyoruz

Yaşasın meme kardeşliği hahahahhaha

Hahahahahaha artık rüyamızda bizi memeler kovalayacak Canım o anne memesine en benzeyen biberonlar hangisi? Avent mi dr.browns mı? Birde şöyle bişey istiyorum ben, bir tane alayım biberon hem yenidoğan içebilsin hem 2 yaşında ki çocuk içebilsin. Gerekirse emzik kısmını 2 tane alırım yaşa uygun sence saçma mı olur?

Konuya daldım dr browns kullandım dediğin mantık için uygun ucunu değiştirirsin alt kısım aynı kalacak şekilde kullanırsın.
Avent bu istediğin var mı bilmiyorum.

Abartmıyorum kızlar gerçekten hayır bu halde yine var gibi ama günlük hayatımda kıyafetlerimle iken neredeyse hiç belli olmuyor zaten henüz 53 kilo falanım
Gobisini gordum de bence cok sanslisin tatlim
Madem herkesten bir foto geliyor ben de yakin zamanda paylasayim :)

Canım. Bence bir çok markanın vardır ama ben dr browns alacağım içinde mavi cubuk givi bi şey var gormussundur

Alırken sorarız bu biberonu bebetomuz kaç yaşına kadar kullabilir diye

Emzik de şu an 1 tane alalım tutsun diye savaş veririz baktık tutmuyor başka emzik deneriz:)

aklıma gelmişken sorayım.
Oğlum sağ tarafımda genelde , ilk hamileliğimde de sol taraftaydı sizde de böyle bir hissetme var mı ? Hangi tarafınız da.
Sağda olmasına çok sevindim doktora gidince değişir mi diye soracağım

Benim.oğlum solda :)

Ayrıntılı kağıdında da yazıyor kafası asagida bedeni solda diye :)

Benim.oğlum solda :)

Ayrıntılı kağıdında da yazıyor kafası asagida bedeni solda diye :)

bende öyle bilgi yok bak.
belki ileride bizimki de değişir bilmiyorum yani değişebilir mi ?
kızım soldaydı ebeler sağa itti Doğum daha kolay olur diye buda böyle olunca bir an sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…