aklıma gelmişken sorayım.
Oğlum sağ tarafımda genelde , ilk hamileliğimde de sol taraftaydı sizde de böyle bir hissetme var mı ? Hangi tarafınız da.
Sağda olmasına çok sevindim doktora gidince değişir mi diye soracağım
bende öyle bilgi yok bak.
belki ileride bizimki de değişir bilmiyorum yani değişebilir mi ?
kızım soldaydı ebeler sağa itti Doğum daha kolay olur diye buda böyle olunca bir an sevindim
olabilir.
Doğum anında yaşadığım bir şey olduğu için sorgulamadım bile.
Can yakan acıtan bir şey değil zaten ama perşembe günü doktora soracağım bakalım bi fikri vardır bunla alakalı.
Oğlum sağ tarafımda genelde , ilk hamileliğimde de sol taraftaydı sizde de böyle bir hissetme var mı ? Hangi tarafınız da.
Ben de müsait bir zamanda atacağım karpuz göbeğimi benim kız yan yatar pozisyonda olduğu için hem sağdan hem soldan hissediyorum hareketlerini el ayak girişiyor sanırım içeride
Aslında yedek olması iyi de hiç kullanmazsa diye hemen 1den fazla almak istemiyorum. Peki cam mı alayım sence? Biz tutacağız sonuçta kendisi içmeyecek ama mesela ileride de aynı biberonu kendisi kullanacaksa cam olması sakıncalı olur mu?
Aslında yedek olması iyi de hiç kullanmazsa diye hemen 1den fazla almak istemiyorum. Peki cam mı alayım sence? Biz tutacağız sonuçta kendisi içmeyecek ama mesela ileride de aynı biberonu kendisi kullanacaksa cam olması sakıncalı olur mu?
Yenidoğan da cam yok diye biliyorum ama geçen buradan bir arkadaş var demişti ona bi bakarsın
Cam tabi çok daha sağlıklı diğeri de polikarbon dedikleri madde oda sağlıksız değil.
Büyüdüğünde benim düşüncem cam olması biraz daha sakıncalı atsa kırılsa sıkıntı
Kafası aşağıda canım hem ultrasonda göstermişti doktor malesef erkenden Doğum kanalına girdiği için bide bir poposu ile öyle yuvarlak bir çıkıntı yapabilir bide kafası ile ama kafasını böyle net hisedemiyorum ileride mesela sırt ve popoyu bile ayırt edeceğizZ
Kızlar kışlık fasulyemi de yaptım ama öldum ayaklarım yine davul oldu. Lohusalikta rahat ederim dedim. Ama son zamanlarda yoruldukca ayaklarımın şişmesi ve bebeği eskisine oranla az hissetmem canımı sıktı. Perşembe icin yakın bir hastaneden randevu aldım kendi doktoruma gitmeyi gözüm yemedi gidiş geliş 3 saat.. var mi ayakları elleri çok şişen.?
Kızlar kışlık fasulyemi de yaptım ama öldum ayaklarım yine davul oldu. Lohusalikta rahat ederim dedim. Ama son zamanlarda yoruldukca ayaklarımın şişmesi ve bebeği eskisine oranla az hissetmem canımı sıktı. Perşembe icin yakın bir hastaneden randevu aldım kendi doktoruma gitmeyi gözüm yemedi gidiş geliş 3 saat.. var mi ayakları elleri çok şişen.?
Eki Görüntüle 2048784
Eki Görüntüle 2048785
iyi geceler kızlar inşallah herkez iyidir bu park yatak nasıl sizce herkezin tarzı degildir belki indirime girmiş de alsam mi acaba dedim
Acemi işi iki şey yaptım kızlar kafami dagitiyim diye elimdekilerden denedim eh idare eder arkalarinada miknatis yapistirdm annemlere gidince dolabina koyucam kızım şimdiden yer alsın orda