2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim de kızım sağda.. Yani sürekli sağdan tekme yiyorum.. Bazen de ortaya yakın bir yerde top gibi kıvrılıp, sipsivri çıkıyor oradan..

bende öyle bilgi yok bak.
belki ileride bizimki de değişir bilmiyorum yani değişebilir mi ?
kızım soldaydı ebeler sağa itti Doğum daha kolay olur diye buda böyle olunca bir an sevindim

Bana da neden bilmiyorum çok iyi dedi sol için.

Senin durumunla alakali doğum kolay olur demişlerdir belki de

Yoksa herkesten duyardik sağa ittiler diye.

Bana da neden bilmiyorum çok iyi dedi sol için.

Senin durumunla alakali doğum kolay olur demişlerdir belki de

Yoksa herkesten duyardik sağa ittiler diye.

olabilir.
Doğum anında yaşadığım bir şey olduğu için sorgulamadım bile.
Can yakan acıtan bir şey değil zaten ama perşembe günü doktora soracağım bakalım bi fikri vardır bunla alakalı.

Benim oğlumda hep sağ tarafta. Hareketlerini falan sürekli sağda hissediyorum.

Biz 3 boyunu da aldık mecbur annemde de biberon kalıyordu şimdi evde bir sürü biberon oldu ucunu değiştirip yine kullanacağım.
Aslında yedek olması iyi de hiç kullanmazsa diye hemen 1den fazla almak istemiyorum. Peki cam mı alayım sence? Biz tutacağız sonuçta kendisi içmeyecek ama mesela ileride de aynı biberonu kendisi kullanacaksa cam olması sakıncalı olur mu?

Yenidoğan da cam yok diye biliyorum ama geçen buradan bir arkadaş var demişti ona bi bakarsın
Cam tabi çok daha sağlıklı diğeri de polikarbon dedikleri madde oda sağlıksız değil.
Büyüdüğünde benim düşüncem cam olması biraz daha sakıncalı atsa kırılsa sıkıntı

Ben hareketlerini iki tarafımda da hissediyorum ama daha çok sağda sanki
Dün mesela sağ tarafta poposunu çıkarttı ve bayağı ittirdi tümsek gibi oldu resmen poposundan.
Oyyyyyy yerim onun poposunuuuuu peki poposu mu başı mı nasıl anladın? Ben hiçbir şey anlamıyorum

Ben hareketlerini iki tarafımda da hissediyorum ama daha çok sağda sanki

Oyyyyyy yerim onun poposunuuuuu peki poposu mu başı mı nasıl anladın? Ben hiçbir şey anlamıyorum

Kafası aşağıda canım hem ultrasonda göstermişti doktor malesef erkenden Doğum kanalına girdiği için bide bir poposu ile öyle yuvarlak bir çıkıntı yapabilir bide kafası ile ama kafasını böyle net hisedemiyorum ileride mesela sırt ve popoyu bile ayırt edeceğizZ

Kızlar kışlık fasulyemi de yaptım ama öldum ayaklarım yine davul oldu. Lohusalikta rahat ederim dedim. Ama son zamanlarda yoruldukca ayaklarımın şişmesi ve bebeği eskisine oranla az hissetmem canımı sıktı. Perşembe icin yakın bir hastaneden randevu aldım kendi doktoruma gitmeyi gözüm yemedi gidiş geliş 3 saat.. var mi ayakları elleri çok şişen.?

yorgunluktan hissetmemek normal şişlik bacaklarında falan da oluyor mu ? Ve ciddi bir şişmemi

iyi geceler kızlar inşallah herkez iyidir bu park yatak nasıl sizce herkezin tarzı degildir belki indirime girmiş de alsam mi acaba dedim

Üstündeki şey çıkıyor mu canım model olarak güzel ileride sıkıldın çocuk büyüdü oynadı çekti sökersin diye düşündüm yani ben öyle yapardım
tsbiki cikiyor canım benim onu beyenmezsek takmayız, baya indirime girmiş 25 kiloya kadar tasima kapasiteli diyer baktiklarim 15 kiloya kadardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…