2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimki 3 saat sürecek dediler o kadar şekere ve açlığa sanırım ben ben olmaktan çıkarım

Toklugumada baktım 146 çıktı açlık 109du nasıl sizce

Benimki 3 saat sürecek dediler o kadar şekere ve açlığa sanırım ben ben olmaktan çıkarım
50lik 3 saat sürüyomuş. Ben 2. Saatin sonunda baya sinirliydim. Normalde açken ben ben değilim hamileyken çol zor :) ama asıl önemli olan sonucun iyi olması. Babam şeker hastası insülin kullanıyor o yüzden çekindim açıkçası ya çıkarsa diye

Benim doktorum aclik tokluk bakicaz once dedi.bakalim...bu hafta gidicem iyi cıkarsa yükleme yapilmayacak

Kızlar günaydın. Ayrıntılı ultrason için eyüp ekiciden çıktım. Şükür bir sorun yok ama 10 dk sürdü sizinkileri okudumda hep 40 dk diyordu. Neden benim kısa sürdü iyi bakmadı mı acaba

benim doktorum Ankara da Emin Alp diye bi hocaya yönlendirdi..40-45 dk civarında baktı..sadece damarlara bakması 15 dk filan sürdü..Sonuçta ayrıntılı rapor veriyor sana orda tüm detayları yazıyorsa ,doktorunda sorun görmediyse için rahat olsun bence

Ben de deneyim bunu ama eski kuyu gibi gobek deligim simdi tumsege dönüştü onu napcazz

Bir küçük snickers iş görür diyorum. Bizim oğlan bayılıyor ona çok hareketli oluyor yiyince de bazı bayilikleri mi kapanmış ne her zaman bulunmuyor

Benim kız ters galiba sekerli çikolatalı ne yesem de tepki vermiyor sadece kendi canı isteyince tepiniyoişimiz var valla bu zilliyle

speedy-gonzales canım sen bi kitap önermiştim sanırım kaybettim onu dogum korkusuyla da ilgiliydi galiba

Kızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu? Benim özellikle otururken, hatta bazen uzanırken bile, sağ göğsümün altında kemiklerim batıyor resmen, ve canımı çok acıtıyor.. Karnım öyle aşırı büyük de değil ama.. 1 ay kadar önce bir müddet batmıştı böyle, sonra azaldı, şimdi bir kaç gündür daha da şiddetli batıyor..

benim 75 lik olacak ve 3 saat dediler ama kendi doktorum 2 saat baktır dedi 3. saati baktirmayabilirim çünkü insanlıktan çıkabiliyorum cidden açken babana da geçmiş olsun cnm

Kızlar benim doktorum açlık tokluk kan şekerine baktır, normal aralıktaysa şeker yükleme yaptırma dedi. Anormal bir durum varsa o zaman yaptır dedi. O yüzden ben 2 haftaya açlık tokluk yaptırıp ona göre şeker yüklemesi yaptırıcam.

Aclık tokluğa bakmadan da yapılıyor ozaman doktorum baktıralım sonuca göre hareket edelim dedi.
evet cnm banada açlık tokluga göre karar vericez dedi bakıldı sonuçlar normal ama yinede yaptıralım denildi yani risk almak istemiyorlar ben hala kararsizim yarına randevum var bakalım

Benım de midem bulanıyodu hap verdi sonra

Cnm bende istanbulda bu alanda ünlü bir doktora gittim benimde 20 25 dk sürdü hatta 20 dk yi geçmemiştir. Sadece gereksiz oyalanmadi hic muhabbet etmedi kendi baktı bana detaylı bir anlatıma girmedi girmese de olur zaten onun bakması yeterli. masaya yat masadan kalk derken net olarak bizimki de belki 15 dk falandır takma kafana :) bazı doktorlar uzuuuun uzuuuun sohbet muhabbet eşliğinde ve anneye ne olduğunu anlata anlata bakıyor ondan uzuyor

benim 75 lik olacak ve 3 saat dediler ama kendi doktorum 2 saat baktır dedi 3. saati baktirmayabilirim çünkü insanlıktan çıkabiliyorum cidden açken babana da geçmiş olsun cnm
açken o sıvıyı içmek çok zor eşim zorla içirdi bana :) neyseki 1 kerede kurtulduğumuz bir test. Ama mıtlaka erken gitmeni tavsiye ederim

açken o sıvıyı içmek çok zor eşim zorla içirdi bana :) neyseki 1 kerede kurtulduğumuz bir test. Ama mıtlaka erken gitmeni tavsiye ederim
Gerekliliğine emin olursam 9 da gel dediler gidicem ama gitmeyip doğuma kadar yapay tatlılardan ve hamur işinden uzak kalıp sadece kontrollü şekilde meyve yiyerek tatlı ihtiyacımi gidermeyi düşünüyorum. Hem muhteşem formumu da korurum sen kac kilo aldin cnm ?

meyve pirinç patates dikkatli tüketmek gerekiyo canım babamdan biliyorum. Onlarda biraz yükseltiyo şekeri. Ben toplamda 7 kilo aldım ama 3 kiloyu 2 hafta içinde, izindeyken annemin dizinin dibinde aldım yoksa çok güzel gidiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…