Haha ne güzel benim annem yedikçe elimden alıyor yeme diyemeyve pirinç patates dikkatli tüketmek gerekiyo canım babamdan biliyorum. Onlarda biraz yükseltiyo şekeri. Ben toplamda 7 kilo aldım ama 3 kiloyu 2 hafta içinde, izindeyken annemin dizinin dibinde aldım yoksa çok güzel gidiyodum
Canım ben midem yanınca fındık yiyorum. Valla mucize gibi çok iyi geliyor. KV dedi geçirir diye. Pek inanmamistim ama gerçekten anında kesiyor benim midemin yanmasınıMide yanması icin bsy kullanıyo musunuz benım yavas yavas basladı yanmalar Dr soyledım rennie duo diye surup yazmıs
Benım de midem bulanıyodu hap verdi sonra
benim doktor haftada 3 kiloyu görünce şok oldu Haha ne güzel benim annem yedikçe elimden alıyor yeme diyebende 7 kilo aldım ama doktorum çok kızdı ben tebrik etmesini bekliyordum halbuki bana göre az aldım çünkü ama doktorum çok aldığı mı dikkat etmem gerektiğini söyledi şaşırdım birde eşimin yanında uyardı verdi kozu eline haha :)
Mrb ben enfeksiyondan çok çektim tam altı aydır yaşıyordum kullanmadığım ilaç kalmadı. Fitil, hap, toz. Hepsini kullandım. Birde doğal yöntemleri deneyeyim dedim. İnternetten falan araştırdım sirkeli su ile kızılcık suyu formülünü buldum. Bir bardak soğuk suya iki yemek kaşığı sirke ve biraz limon sıkıp içiyordum. Ama bunu uzun süre yapamadım. Bende şu an tam mevsimi olduğu için kızılcık kaynatıp şeker katmadan hergün koca bir su bardağı onun suyunu içtim. Dün doktora gidip idrar tahlili yaptırdığım da sonuçlarım temiz çıktı. çok mutluyum :) sende dene istersen. Bende işe yaradı.kızlar ben de yine enfeksiyon çıktı idrarda ama doktor bu sefer ilaç vermiyorum dedi. herhangi bir şikayetim de yok yanma falan. 5 ekimde kendi doktoruma da sorarım. tansiyonum 11/7 çıktı her zamankinden bir tık yukarıda ama yine de iyi. çok şükür idrarda protein glikoz çıkmadı.
doktora ayaklarımın şiştiğini söyledim senin haftalarında normal dedi bundan sonra ayakta kaldıkça ya da oturunca ayakların askıda kaldıkça şişmen normal dedi. ayaklarını uzat yat otur dedi.
ben zehirlenmeden korktum deyince kahkaha attı o şişme öyle ayak bileğiyle olmuyor dedi biz bile görünce korkuyoruz dedi içim rahatladı. şükürler olsun..
perşembe günü de ultrasona gireceğim kızımı görmüş olurum. diyetisyene de gideceğim. bu arada bana en yakın hastanede gebe okuluna gideceğim 3 seans. sürekli gittiğim hastanede de oda hastane ve doğum planıyla ilgili bir seans eğitim alacağım..
geçmiş olsun inşallah düzelirsin biran önce. Ayak sismesi bende de coook fazla oluyor cunku butun gun oturarak calisiyorum haftasonlar hic sisme olmuyor hareket halindeyken. Gebe okuluna nereye gidiceksin istanbulda misin ?kızlar ben de yine enfeksiyon çıktı idrarda ama doktor bu sefer ilaç vermiyorum dedi. herhangi bir şikayetim de yok yanma falan. 5 ekimde kendi doktoruma da sorarım. tansiyonum 11/7 çıktı her zamankinden bir tık yukarıda ama yine de iyi. çok şükür idrarda protein glikoz çıkmadı.
doktora ayaklarımın şiştiğini söyledim senin haftalarında normal dedi bundan sonra ayakta kaldıkça ya da oturunca ayakların askıda kaldıkça şişmen normal dedi. ayaklarını uzat yat otur dedi.
ben zehirlenmeden korktum deyince kahkaha attı o şişme öyle ayak bileğiyle olmuyor dedi biz bile görünce korkuyoruz dedi içim rahatladı. şükürler olsun..
perşembe günü de ultrasona gireceğim kızımı görmüş olurum. diyetisyene de gideceğim. bu arada bana en yakın hastanede gebe okuluna gideceğim 3 seans. sürekli gittiğim hastanede de oda hastane ve doğum planıyla ilgili bir seans eğitim alacağım..
Canım bemim hiç damarlara bakmadı sadece kalbi normal beyin sıvısı ense kalınlıgı normal böbrekleri nıtmal dedi 10 dk sürdü. Benim yaşadığım yerde ayrı tılı ultrason yok o yüZden kalkıp taaa ankaraya gittim içime kurt düştü. Bi de 425 lira verdimbenim doktorum Ankara da Emin Alp diye bi hocaya yönlendirdi..40-45 dk civarında baktı..sadece damarlara bakması 15 dk filan sürdü..Sonuçta ayrıntılı rapor veriyor sana orda tüm detayları yazıyorsa ,doktorunda sorun görmediyse için rahat olsun bence
Canım yeni haberler pek yok canım herkes detaylı ultrasona girdi çok şükür bir sorun çıkmadı aşılar yapıldı şimdide şeker yüklemesi yapıyor bizim anneler inşallah kimsede sorun çıkmazSelam kızlar. gecmise bakayim dedim cikamadim isin icinden topu topu iki uc gun girmedim yığılmış onca sayfa... var mi yeni haberler... bu arada erkekler yine arayi acmis onu farkettim.
birde sizlere sorum var... hareket ederken.kemikleriniz agriyor mu. ozel.bolgedeki kemikler ozellikle. ya artik yuruyemez hale gelecegim ondan korkuyorum. agri acayip bir agri tarif bile edemiyorum...
Bende rennie duo kullaniorum. Yandiginda iciorum sadece bi kapak. Aninda gecirioMide yanması icin bsy kullanıyo musunuz benım yavas yavas basladı yanmalar Dr soyledım rennie duo diye surup yazmıs
Canım bemim hiç damarlara bakmadı sadece kalbi normal beyin sıvısı ense kalınlıgı normal böbrekleri nıtmal dedi 10 dk sürdü. Benim yaşadığım yerde ayrı tılı ultrason yok o yüZden kalkıp taaa ankaraya gittim içime kurt düştü. Bi de 425 lira verdim
Aynı sekilde bende yarın gidiyorum önce aclık tokluk baktırcam gerekiyorsa yaptırcamKızlar benim doktorum açlık tokluk kan şekerine baktır, normal aralıktaysa şeker yükleme yaptırma dedi. Anormal bir durum varsa o zaman yaptır dedi. O yüzden ben 2 haftaya açlık tokluk yaptırıp ona göre şeker yüklemesi yaptırıcam.
cok sevindim guzel haberler gelmesine. hareketlerini resmen sezeryan yerimde hissediyorum cok asagida. oglum tamamen yukardaydi bunda tam tersi inan ayagiyla tepik atinca lavaboya zor yetisiyorum. zatennyurume meselesine hic gelmeyeyyyim surahi nine gibi bir o yana bir bu yana paytak paytak yürüyorum. izin nerden canim 37. haftaya kadar el.mecbur calisacagiz. insallah bir sıkıntı cikmazaa. bugum veli toplantim var kara kara 2 saat kim ayakta duracak onu düşünüyorum.Canım yeni haberler pek yok canım herkes detaylı ultrasona girdi çok şükür bir sorun çıkmadı aşılar yapıldı şimdide şeker yüklemesi yapıyor bizim anneler inşallah kimsede sorun çıkmaz
Bu sene erkek senesi diyorlar canım sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli değil
Dediğin gibi benim agrimda aynı tarif ettiğin gibi yarın doktora gidicem sorucam özellikle hareketleri de çok aşağıda yuruyemiyorum bu bir aydır inşallah bir sorun çıkmaz canım
Sen nasılsın neler yapıyorsun izin almadın mi?
Benmde agrio bugun gercekten. Smdi bole ilerde nolcak blmiorum. Bu arada kizlar izmir e bebeklerde indirim varmisSelam kızlar. gecmise bakayim dedim cikamadim isin icinden topu topu iki uc gun girmedim yığılmış onca sayfa... var mi yeni haberler... bu arada erkekler yine arayi acmis onu farkettim.
birde sizlere sorum var... hareket ederken.kemikleriniz agriyor mu. ozel.bolgedeki kemikler ozellikle. ya artik yuruyemez hale gelecegim ondan korkuyorum. agri acayip bir agri tarif bile edemiyorum...
Sen bana eyüp ekiciden daha iyi geliyorsun yesacım inan sen yaZdıkça muayene oluyırmuş gibi oluyorumCanım Eyüp Ekici diyorsun ya
Hiç takılma için rahat etsin
Tüm riski gebelik tanıdıklarımm ona gitti sağlıklı dedi öyle de oldu
İçin rahat olsun bi şey olsa söylerdi
Sen bana eyüp ekiciden daha iyi geliyorsun yesacım inan sen yaZdıkça muayene oluyırmuş gibi oluyorum
Yarın gidince sorarım seni etiketlerim canım çok geçmiş olsun bize yacok sevindim guzel haberler gelmesine. hareketlerini resmen sezeryan yerimde hissediyorum cok asagida. oglum tamamen yukardaydi bunda tam tersi inan ayagiyla tepik atinca lavaboya zor yetisiyorum. zatennyurume meselesine hic gelmeyeyyyim surahi nine gibi bir o yana bir bu yana paytak paytak yürüyorum. izin nerden canim 37. haftaya kadar el.mecbur calisacagiz. insallah bir sıkıntı cikmazaa. bugum veli toplantim var kara kara 2 saat kim ayakta duracak onu düşünüyorum.
Canım bende merakla bekliyorum ne diyecek doktorun benim bebiş direk aşağıda demişti bende hala öle hissediyorum benim kontrole daha 3 hafta var inşallah çıkar yukarı çok yoruyor beniYarın gidince sorarım seni etiketlerim canım çok geçmiş olsun bize ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?