2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim doktorum da tokluk kan sekerin yemekten sonra bir saat içinde ölçülen 140 'in üzerin de çıkarsa yaptır yoksa gerek yok dedi

Çocuklar içinse biz yırttık demektir, bebeklerimize güncel yapılır diye düşünüyorum. Yine de kadın doğuma gidecek arkadaşlar da bir danışsın
Arkadaşlar ben sağlık memuruyum aktif olan aşılar hamile iken yapılmaz internetten araştırın isterseniz tetenoz aktif bir ası olmadığı için yapılıyor onun dışında yapılan bir ası yok

Canım bende merakla bekliyorum ne diyecek doktorun benim bebiş direk aşağıda demişti bende hala öle hissediyorum benim kontrole daha 3 hafta var inşallah çıkar yukarı çok yoruyor beni
Aynen canım annemler ayaklarını yukarı kaldır diyor ama faydası yok bakalım doktor ne diyecek etiketlerim seni de

Bi bende zannediodum bende cok asagida hissediorum bazen. Bebek asagilarda mi acaba bende de. Doktor da bisi dememisti. Cok yoruluyorum azck yurusem inanilmaz yoruluorum. Penguen gibi yaylana yaylana yuruorum

Canım benim de sağ göğüs altım durup dururken uyuşuyor ve hafif bir ağrı sırtımın sağına vuruyor..
safra kesesinden de olabiliyormuş. Sağ göğsün altında 3 saat geçmeyen şiddetli ağrı ve kusma olunca acile gidin yazıyordu nette. Çok şiddetli olmadıkça sorun yokmuş

Sirkeden nefret ediyorum ama kızılcığı hemen yarın alıp yapacağım çoookkkk teşekkür ederim bende de ara ara 16. Haftadan beri çıkıyor. İnşallah bende de işe yarar ❤

geçmiş olsun inşallah düzelirsin biran önce. Ayak sismesi bende de coook fazla oluyor cunku butun gun oturarak calisiyorum haftasonlar hic sisme olmuyor hareket halindeyken. Gebe okuluna nereye gidiceksin istanbulda misin ?
Yok canım giresundayım burada tüm ilçeleri aradım bazısı 5 bazısı 3 seans yapıyor. Sende kendine en yakın kadın doğumu arayıp bilgi ve randevu alabilirsin. Hatta bir hastanede direkt eğitim veren hemşireyle konuştum gece nöbetim olduğu zaman akşam da verebilirim dedi. Ama bazı hastaneler bire bir değil toplu sınıf halinde eğitim veriyormuş..

Bebek iyice aşağı indi ittiriyor kendini son ayım olsa Doğum sancısı diyeceğim.
Yarım saattir yatıyorum hiç harekette etmiyor.

Bebek iyice aşağı indi ittiriyor kendini son ayım olsa Doğum sancısı diyeceğim.
Yarım saattir yatıyorum hiç harekette etmiyor.
Tatlı bir şeyler ye canım hareket eder ya benimkisi de öyle ama yemekten sonra canlandı biraz

Kızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya

Tatlı bir şeyler ye canım hareket eder ya benimkisi de öyle ama yemekten sonra canlandı biraz

tatlı da yedim normalde hep oynadığı için garip geldi biraz yoruldum yine sanırım ondan BM’yle oldu

Afedersin ama o kadın gerizekalı mı ?
Evine gelen kişi kovulur mu be

Şaka gibi ya, insanlık hali ne var bunda düştüyse :/ insanlar çok düşüncesiz

Kusma yok çok şükür ama ağrı sürekli var..Tam göğsümün altındaki kemiğin orada hissediyorum ağrıyı.. Ara ara şiddetleniyor,ara ara azalıyor.. Ayaktayken pek sıkıntı vermiyor ama, oturunca batıyor resmen.. Karnım büyüdükçe iyice artmaz inşallah.. Senin de geçer inşallah canım..

O kadın sorunlu galiba, ne olmuş bir çay döküldüyse.. Sen hiç sıkma canını, insanları böyle böyle tanıyoruz işte...

Canım hiç canını sikma

Bize gelip istediğin kadar bardak kirabilirsin hem de yanlışlıkla değil bilerek canın sağolsun hiç değer mi canını siktigina :)

tatlı da yedim normalde hep oynadığı için garip geldi biraz yoruldum yine sanırım ondan BM’yle oldu

Afedersin ama o kadın gerizekalı mı ?
Evine gelen kişi kovulur mu be
Canım soklardayim zaten o kadar bana geldi değil bir çeşit yemek bir çeşit tatlı bile yapmadım sofrayı baştan aşağıya dinattim hep misafir diye sırf Allah rızası için ama bugün yaptıklarıyla artık selam bile vermem Allah uzak etsin kendime çok kızdım benim suçum kimseye değer vermeyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…