Cnm gerekli görülürse tabi ki bende yaptırılması taraftariyim. Ama gerekli görülme koşulları nedir onu hic anlamadım. bana açlık kan şekerinde sıkıntı çıkarsa yaptırılmalı dendi çok şükür çıkmadı ancak 2. gittiğim doktor yinede yaptır diyor. Yani gerekli görülen noktalar nedir yoksa önlem olsun diye herkese mı yapılıyor bunu merak ettim
Arkadaşlar ben sağlık memuruyum aktif olan aşılar hamile iken yapılmaz internetten araştırın isterseniz tetenoz aktif bir ası olmadığı için yapılıyor onun dışında yapılan bir ası yok
Canım bende merakla bekliyorum ne diyecek doktorun benim bebiş direk aşağıda demişti bende hala öle hissediyorum benim kontrole daha 3 hafta var inşallah çıkar yukarı çok yoruyor beni
Bi bende zannediodum bende cok asagida hissediorum bazen. Bebek asagilarda mi acaba bende de. Doktor da bisi dememisti. Cok yoruluyorum azck yurusem inanilmaz yoruluorum. Penguen gibi yaylana yaylana yuruorum
Kızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu? Benim özellikle otururken, hatta bazen uzanırken bile, sağ göğsümün altında kemiklerim batıyor resmen, ve canımı çok acıtıyor.. Karnım öyle aşırı büyük de değil ama.. 1 ay kadar önce bir müddet batmıştı böyle, sonra azaldı, şimdi bir kaç gündür daha da şiddetli batıyor..
Canım benim de sağ göğüs altım durup dururken uyuşuyor ve hafif bir ağrı sırtımın sağına vuruyor..
safra kesesinden de olabiliyormuş. Sağ göğsün altında 3 saat geçmeyen şiddetli ağrı ve kusma olunca acile gidin yazıyordu nette. Çok şiddetli olmadıkça sorun yokmuş
Mrb ben enfeksiyondan çok çektim tam altı aydır yaşıyordum kullanmadığım ilaç kalmadı. Fitil, hap, toz. Hepsini kullandım. Birde doğal yöntemleri deneyeyim dedim. İnternetten falan araştırdım sirkeli su ile kızılcık suyu formülünü buldum. Bir bardak soğuk suya iki yemek kaşığı sirke ve biraz limon sıkıp içiyordum. Ama bunu uzun süre yapamadım. Bende şu an tam mevsimi olduğu için kızılcık kaynatıp şeker katmadan hergün koca bir su bardağı onun suyunu içtim. Dün doktora gidip idrar tahlili yaptırdığım da sonuçlarım temiz çıktı. çok mutluyum :) sende dene istersen. Bende işe yaradı.
Sirkeden nefret ediyorum ama kızılcığı hemen yarın alıp yapacağım çoookkkk teşekkür ederim bende de ara ara 16. Haftadan beri çıkıyor. İnşallah bende de işe yarar ❤
geçmiş olsun inşallah düzelirsin biran önce. Ayak sismesi bende de coook fazla oluyor cunku butun gun oturarak calisiyorum haftasonlar hic sisme olmuyor hareket halindeyken. Gebe okuluna nereye gidiceksin istanbulda misin ?
Yok canım giresundayım burada tüm ilçeleri aradım bazısı 5 bazısı 3 seans yapıyor. Sende kendine en yakın kadın doğumu arayıp bilgi ve randevu alabilirsin. Hatta bir hastanede direkt eğitim veren hemşireyle konuştum gece nöbetim olduğu zaman akşam da verebilirim dedi. Ama bazı hastaneler bire bir değil toplu sınıf halinde eğitim veriyormuş..
Kızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya
Kızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya
Canım benim de sağ göğüs altım durup dururken uyuşuyor ve hafif bir ağrı sırtımın sağına vuruyor..
safra kesesinden de olabiliyormuş. Sağ göğsün altında 3 saat geçmeyen şiddetli ağrı ve kusma olunca acile gidin yazıyordu nette. Çok şiddetli olmadıkça sorun yokmuş
Kusma yok çok şükür ama ağrı sürekli var..Tam göğsümün altındaki kemiğin orada hissediyorum ağrıyı.. Ara ara şiddetleniyor,ara ara azalıyor.. Ayaktayken pek sıkıntı vermiyor ama, oturunca batıyor resmen.. Karnım büyüdükçe iyice artmaz inşallah.. Senin de geçer inşallah canım..
Canım soklardayim zaten o kadar bana geldi değil bir çeşit yemek bir çeşit tatlı bile yapmadım sofrayı baştan aşağıya dinattim hep misafir diye sırf Allah rızası için ama bugün yaptıklarıyla artık selam bile vermem Allah uzak etsin kendime çok kızdım benim suçum kimseye değer vermeyecen