2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Terbiyesiz görgüsüz ya bosver bi daha gitmezsin evine yaptıgını da anlasın ben bile sinirlendim valla

Benim de oluyo bayagıdır tam göğüs altı degil mi sol batıyor benim ama kas agrısı gibi kısa girip çıkıyo sanki sutyen teli agrı yapar ya onun gibi sizin de mi oylee

Iğrenç bir insanmış bozma moralini canım sen de ne sabirliymissin ben birkaç tane daha kırmadan cikmazdim

Iğrenç bir insanmış bozma moralini canım sen de ne sabirliymissin ben birkaç tane daha kırmadan cikmazdim
Ne ugrasacam canım ama ders oldu bana da artık kimseyle samimi olmam kim nasıl muamele ederse bende öyle edicem öyle yemekmis kekmis boş hepsi bı kuru çay koyarım ister icsinler ister icmesinler

B Belkibiumut cok ayip insan misafire oyle mi davranir. Laf aramak gibi olcak ama ben olayi merak ettim hakkaten ne dedi sana
Sen halima nasıl dokersin daha yeni yıkadım batırdın etrafı falan dedi bende silerim ne olacak zaten şekersiz ve açık çay sildim gectide bende geçenn çocukların banyodan legenle su getirip oğlumun yatağını islatti ben sen görmeden kaldırdım hiç farkettirmedim bile dedim aa yalana bak benim kızlarım öyle yapmaz falan filan diye söylendi bende evinde senin olsun çayında dedim dayanamadım kalktım çıktım

Al bu bardak parası

Al bu da hali yikama parası diye atsaydin kafasına üç beş kuruş terbiyesiz manyak

kızlar bgn idrar tahlili yaptırdım ama ben pek anlamıyorum lokosit referans aralığı dışında çıkmış yüksek çıkmış yani
Lokosit enfeksiyon mu oluyor

Aa baya kavga etmissiniz. Terbiyesiz utanmadan nasi solemis

Al bu bardak parası

Al bu da hali yikama parası diye atsaydin kafasına üç beş kuruş terbiyesiz manyak
İnsanlar neden böyle anlamıyorum ya hiç acimalari merhametleri yok bı de bu dünyada sana kalacak tek şey iyilik diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…