2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
en sinir olduğum tip. Bi kaşık suda boğası geliyo insanın Kendisi ve çocukları sütten çıkmış ak kaşık. Sana iyi gelmeyen insanları hiç tutma etrafında olmaz olsun komşuluğu

B Belkibiumut
İlişkinizi bilmiyorum ama hakikaten şok edici bir tepki vermiş.kici kırık bir bardak bi hali için insan kırılmaz. Ben olsam çıkmadan ortamda olan diğer bardakları da yere atar bi güzel kırardım. Sonrada sana kolay gelsin, artık benimle gorusmezsin heralde derdim.bendeki pislik potansiyeli bu seviyede :) yani gıcık oldum he

kiz nasi sok olduysa aklina gelmemistir muhtemelen

Sirkeden nefret ediyorum ama kızılcığı hemen yarın alıp yapacağım çoookkkk teşekkür ederim bende de ara ara 16. Haftadan beri çıkıyor. İnşallah bende de işe yarar ❤
Bende çok yoğundu enfeksiyon işe yaradı. inşallah sende de ise yarar. şekersiz içeceksin. Biraz ekşi oluyor ama direk kafana dik sirkeden kötü değil:)

ilkdefa böyle birsey duydum evine musafir gitmissin rahat ettirecegine tövbe tövbe
canım yaa boşver o hatasini anlar ama hamile kadini üzdü illaki basina gelir
senin canın sağolsun bebeğini üzme kardeş

en sinir olduğum tip. Bi kaşık suda boğası geliyo insanın Kendisi ve çocukları sütten çıkmış ak kaşık. Sana iyi gelmeyen insanları hiç tutma etrafında olmaz olsun komşuluğu
Aynen canım sırf annem için gittim ama artık hiç kimse için bir şey yapmam

ilkdefa böyle birsey duydum evine musafir gitmissin rahat ettirecegine tövbe tövbe
canım yaa boşver o hatasini anlar ama hamile kadini üzdü illaki basina gelir
senin canın sağolsun bebeğini üzme kardeş
Evlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyor

Af edersin ama güldüm yeminle. Tövbe estağfurullah şaka gibi şoktayım.

Evlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyor
Hoşt deseydin ne munasebet ya kalk utumu yap ne demek. Sen vermissin bu rahatligi da ondan yapiyo

Benmde agrio bugun gercekten. Smdi bole ilerde nolcak blmiorum. Bu arada kizlar izmir e bebeklerde indirim varmis
simdi boyle isek son aylari düşünemiyorum... sukur ki kış mevsimine denk gelecek hele.sicaklar olsaydi daha.fena olurduk..

Yarın gidince sorarım seni etiketlerim canım çok geçmiş olsun bize ya
sagol canim.hepimize gecmis olsun. ogluma diyorum penguen annen geldi diye.
Aynen canım annemler ayaklarını yukarı kaldır diyor ama faydası yok bakalım doktor ne diyecek etiketlerim seni de
kaldirabiliyo musun xanim ayaklarini. ben kaldiramiyorum rahat edemiyorum. dikiyorum dikene kadar zaten canim.aciyo. diktikten sonrada nefes darligi basliyo..

Bi bende zannediodum bende cok asagida hissediorum bazen. Bebek asagilarda mi acaba bende de. Doktor da bisi dememisti. Cok yoruluyorum azck yurusem inanilmaz yoruluorum. Penguen gibi yaylana yaylana yuruorum
bebek asagida resmen ben burdayim diyo. doktorun demesine gerek yok. ilki cok yukardaydi. cigerlere baski yapıyordu. onda da oturamıyordum. nefes alamiyordum oturdugum zaman. bunda da asagida yine oturamiyorum tekme.attigi gibi koşuyorum. o degil şimdiden boyleysem son ayda kesin kaçırırım.

soklari yasadim. ölümlü dünyada degermiymis kalp kirmaya..ne degisik insanlar var. hali yansa nolcak alti üstü para ile alinabilecek birsey..daha bardaga diyecek.laf bile bulamıyorum..

Boşver canım hiç canını üzme , gerçek yüzünü görmüş olmuşsun sen de böylelikle.

Hoşt deseydin ne munasebet ya kalk utumu yap ne demek. Sen vermissin bu rahatligi da ondan yapiyo
Yok o doğum yapınca kimsesi yoktu yanında evini falan topladım bı kaç parça eşyasını utuledim sadece o zaman ama demek ki yüz buldu

Bi taneyi kaldırabiliyorum ama dediğin gibi rahat edemez oldum

Aynen canım, sanki sütyen teli batıyormuş gibi, önceleri sütyenden herhalde diyordum zaten, sonra onla alakası olmadığını anladım... benim de sağ tarafta.. önceleri kısa kısa oluyordu, bir kaç gündür uzun süreli ağrımaya başladı..

Yani kalple ilgili oldugunu zannetmiyorum zaten seninki sağdaymış ama kas agrısı sanırım ya ben de endişeleniyorum gobek büyüyüp gogsun altında katlandıkca daha da artar mı ki agrıyınca oturma pozisyonunu degistir canım bi bak bakalım geciyor mu bazen benim oyle geciyor

komsuna selamımı söyle
ay normal zamanda insan ütü sevmez birde hamile hamile baskasina hatta seni kiran ve bebeğini üzmüş olan kadina ütü yapacaksin
bende pazar günü misafirlikteydim hamileyim diye hiçbirşey elletmedi üstüne de ısrarla bundan ye diye zorla yedirdi

Senin ilk hamileliginden mi bahsediyoo o zaman da mı iş yaptırma derdindeydi yoksa bu utanmaz

Aman canım artık dediğim gibi selam bile vermem ne hali varsa görsün uzak olsun benden öyleleri
Oh ne güzel arkadaşlık Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…