en sinir olduğum tip. Bi kaşık suda boğası geliyo insanınSen halima nasıl dokersin daha yeni yıkadım batırdın etrafı falan dedi bende silerim ne olacak zaten şekersiz ve açık çay sildim gectide bende geçenn çocukların banyodan legenle su getirip oğlumun yatağını islatti ben sen görmeden kaldırdım hiç farkettirmedim bile dedim aa yalana bak benim kızlarım öyle yapmaz falan filan diye söylendi bende evinde senin olsun çayında dedim dayanamadım kalktım çıktım
B Belkibiumut
İlişkinizi bilmiyorum ama hakikaten şok edici bir tepki vermiş.kici kırık bir bardak bi hali için insan kırılmaz. Ben olsam çıkmadan ortamda olan diğer bardakları da yere atar bi güzel kırardım. Sonrada sana kolay gelsin, artık benimle gorusmezsin heralde derdim.bendeki pislik potansiyeli bu seviyede :) yani gıcık oldum he
Valla ben diyecektim karşılıkli tabak kirakkkhh mi diye jaha:)
Bende çok yoğundu enfeksiyon işe yaradı. inşallah sende de ise yarar. şekersiz içeceksin. Biraz ekşi oluyor ama direk kafana dik sirkeden kötü değil:)Sirkeden nefret ediyorum ama kızılcığı hemen yarın alıp yapacağım çoookkkk teşekkür ederim bende de ara ara 16. Haftadan beri çıkıyor. İnşallah bende de işe yarar ❤
ilkdefa böyle birsey duydum evine musafir gitmissin rahat ettirecegine tövbe tövbeKızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya
Aynen canım sırf annem için gittim ama artık hiç kimse için bir şey yapmamen sinir olduğum tip. Bi kaşık suda boğası geliyo insanınKendisi ve çocukları sütten çıkmış ak kaşık. Sana iyi gelmeyen insanları hiç tutma etrafında olmaz olsun komşuluğu
Evlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyorilkdefa böyle birsey duydum evine musafir gitmissin rahat ettirecegine tövbe tövbe
canım yaa boşver o hatasini anlar ama hamile kadini üzdü illaki basina gelir
senin canın sağolsun bebeğini üzme kardeş
Af edersin ama güldüm yeminle. Tövbe estağfurullah şaka gibi şoktayım.Sen halima nasıl dokersin daha yeni yıkadım batırdın etrafı falan dedi bende silerim ne olacak zaten şekersiz ve açık çay sildim gectide bende geçenn çocukların banyodan legenle su getirip oğlumun yatağını islatti ben sen görmeden kaldırdım hiç farkettirmedim bile dedim aa yalana bak benim kızlarım öyle yapmaz falan filan diye söylendi bende evinde senin olsun çayında dedim dayanamadım kalktım çıktım
Hoşt deseydin ne munasebet ya kalk utumu yap ne demek. Sen vermissin bu rahatligi da ondan yapiyoEvlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyor
simdi boyle isek son aylari düşünemiyorum... sukur ki kış mevsimine denk gelecek hele.sicaklar olsaydi daha.fena olurduk..Benmde agrio bugun gercekten. Smdi bole ilerde nolcak blmiorum. Bu arada kizlar izmir e bebeklerde indirim varmis
sagol canim.hepimize gecmis olsun. ogluma diyorum penguen annen geldi diye.Yarın gidince sorarım seni etiketlerim canım çok geçmiş olsun bize ya
kaldirabiliyo musun xanim ayaklarini. ben kaldiramiyorum rahat edemiyorum. dikiyorum dikene kadar zaten canim.aciyo. diktikten sonrada nefes darligi basliyo..Aynen canım annemler ayaklarını yukarı kaldır diyor ama faydası yok bakalım doktor ne diyecek etiketlerim seni de
bebek asagida resmen ben burdayim diyo. doktorun demesine gerek yok. ilki cok yukardaydi. cigerlere baski yapıyordu. onda da oturamıyordum. nefes alamiyordum oturdugum zaman. bunda da asagida yine oturamiyorum tekme.attigi gibi koşuyorum. o degil şimdiden boyleysem son ayda kesin kaçırırım.Bi bende zannediodum bende cok asagida hissediorum bazen. Bebek asagilarda mi acaba bende de. Doktor da bisi dememisti. Cok yoruluyorum azck yurusem inanilmaz yoruluorum. Penguen gibi yaylana yaylana yuruorum
soklari yasadim. ölümlü dünyada degermiymis kalp kirmaya..ne degisik insanlar var. hali yansa nolcak alti üstü para ile alinabilecek birsey..daha bardaga diyecek.laf bile bulamıyorum..Kızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya
Boşver canım hiç canını üzme , gerçek yüzünü görmüş olmuşsun sen de böylelikle.Kızlar hiç iyi değilim ya misafirlikte yanlışlıkla elimden bardak düştü altında biraz çay vardı kadin kovmaktan beter etti şok oldum direkt ağlamak istedim zaten hassas bir donemdeyim bı de o bize kaç kere geldi etrafı batırdı bi gün öyle yaptın demedim çok moralim bozuk kalktım geldim evime lanet olsun öyle insanlara ya
Yok o doğum yapınca kimsesi yoktu yanında evini falan topladım bı kaç parça eşyasını utuledim sadece o zaman ama demek ki yüz bulduHoşt deseydin ne munasebet ya kalk utumu yap ne demek. Sen vermissin bu rahatligi da ondan yapiyo
Bi taneyi kaldırabiliyorum ama dediğin gibi rahat edemez oldumsimdi boyle isek son aylari düşünemiyorum... sukur ki kış mevsimine denk gelecek hele.sicaklar olsaydi daha.fena olurduk..
sagol canim.hepimize gecmis olsun. ogluma diyorum penguen annen geldi diye.
kaldirabiliyo musun xanim ayaklarini. ben kaldiramiyorum rahat edemiyorum. dikiyorum dikene kadar zaten canim.aciyo. diktikten sonrada nefes darligi basliyo..
bebek asagida resmen ben burdayim diyo. doktorun demesine gerek yok. ilki cok yukardaydi. cigerlere baski yapıyordu. onda da oturamıyordum. nefes alamiyordum oturdugum zaman. bunda da asagida yine oturamiyorum tekme.attigi gibi koşuyorum. o degil şimdiden boyleysem son ayda kesin kaçırırım.
soklari yasadim. ölümlü dünyada degermiymis kalp kirmaya..ne degisik insanlar var. hali yansa nolcak alti üstü para ile alinabilecek birsey..daha bardaga diyecek.laf bile bulamıyorum..
Aynen canım, sanki sütyen teli batıyormuş gibi, önceleri sütyenden herhalde diyordum zaten, sonra onla alakası olmadığını anladım... benim de sağ tarafta.. önceleri kısa kısa oluyordu, bir kaç gündür uzun süreli ağrımaya başladı..Terbiyesiz görgüsüz ya bosver bi daha gitmezsin evine yaptıgını da anlasın ben bile sinirlendim valla
Benim de oluyo bayagıdır tam göğüs altı degil mi sol batıyor benim ama kas agrısı gibi kısa girip çıkıyo sanki sutyen teli agrı yapar ya onun gibi sizin de mi oylee
Aynen canım, sanki sütyen teli batıyormuş gibi, önceleri sütyenden herhalde diyordum zaten, sonra onla alakası olmadığını anladım... benim de sağ tarafta.. önceleri kısa kısa oluyordu, bir kaç gündür uzun süreli ağrımaya başladı..
Evlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyor
Evlerden uzak böylesi canım bi de kalk ütümü yap dedi bir sürü biriktirmis kendi işimi yapamıyorum dedim rahatsızım sen ilkinde böyle degildin ne oldu sana diyor
Aman canım artık dediğim gibi selam bile vermem ne hali varsa görsün uzak olsun benden öylelerikomsuna selamımı söyle
ay normal zamanda insan ütü sevmez birde hamile hamile baskasina hatta seni kiran ve bebeğini üzmüş olan kadina ütü yapacaksin
bende pazar günü misafirlikteydim hamileyim diye hiçbirşey elletmedi üstüne de ısrarla bundan ye diye zorla yedirdi
Evet canım annemin komşusu olunca sormaya gitmiştim kıyamadım tek basinaydi toparladım etrafı ama yapmaz olaydımSenin ilk hamileliginden mi bahsediyoo o zaman da mı iş yaptırma derdindeydi yoksa bu utanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?