2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Valla tan saçı yolunmslık bir kadın sen yolla bana onu bak kafasında tek saç bırakıyor muyum

Valla tan saçı yolunmslık bir kadın sen yolla bana onu bak kafasında tek saç bırakıyor muyum
Ah canım insan öyle zamanlarda iyi bir dost arıyor kendini nasıl da yalnız hissediyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi canım

Çok sağolun kızlar burasıda olmazsa derdimizi sorunumuzu nerde kime anlatacaz içimizde kalsa patlariz herhalde kadın milleti dert tutamaz içinde
Allah hepinizden razı olsun hayırlı mutlu kolay doğumlar diliyorum hepimize Rabbim kimseye muhtaç etmesin bizleri inşallah

Amiiinnn çok amiiinnn

Allah’a çok şükür iki çocuğuma da çok kısa sürede sahip oldum öyle yıllarca beklemedim , zorlu tedaviler görmedim. Çok şükür.
Bu yüzden her günümde evlat sahibi olmak isteyen herkese dualarım var benim annelik zor anlatılmaz yaşanır her baktığında gözlerinin dolmasıdır. Bazen alıp duvara fırlatmak istemendir ama dönüşünde göğsüne sıkıca da bastırmak istersin.

Çok güzelmiş...
Anne adaylarına ve anne olmak isteyen tüm kadınlara nasip etsin Rabbim bu güzel sevdayı

O kadının evine gidip tüm halılarına bişeyler dökesim geldi. Sinir oldumm.

benim gibi gece temizlik , yemek yapan var mı ya iş hayatından kalma alışkanlık gece yapıyorum hep işlerimi sanırım ev hayatına adapte olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…