2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bgn idrar tahlili yaptırdım ama ben pek anlamıyorum lokosit referans aralığı dışında çıkmış yüksek çıkmış yani
Lokosit enfeksiyon mu oluyor

0 5 referans aralığı canım

Benim 1 çıkıyor 0 hiç görmedim doktor da en son gittiğimde idrar kültürüne bakalım dedi idrarda üreme görülmedi diye sonuç çıkınca tamam dedi

Hep beraber Kızılcık kaynatıp içme olayını mi denesek:)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Böyle söyleyen birini ilk defa görüyorum hani. İçinden belki diyebilir ama direkt yüzüne söyleyebilmesi çok garip madem bu karakterde biri bu zamana kadar nasıl tanıyamadın kuzum

Günaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?

Günaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?

Canım benim de öyle oluyor arada. 2-3 gün sürüyor. Normalmiş. Ama sen yine de doktoruna da danış. İçin rahat etsin.

Canım hareket ettiği sürece hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum. Hatta bizim haftalarda bir iki gün hareket etmediği de olabiliyormuş (28.haftaya kadar)

geçenlerde yazmıştım bende buraya sürekli hareket edip güçlü tekmeler atarken bi anda cılızlaştı. 2-3 gün pimpiriklendim ama dinlendikten sonra maşallah hiç durmadı yine. mesela dün hiç uyumuyo mu acaba diye merak ettim :) bence günü gününe uymuyor bizim bebişlerin

Bu arada günaydın herkese :)

Öyle galiba bir düzene girse hareketleri bizde rahatlarz

Şekerimi ölçtüm kızlar 91 çıktı iyi gibi 10 buçuk gibide tokluga bakıcam insaAllah oda iyi çıkar

günaydın güzel annelerr,
Bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonra da o saatlerde hareketli olurlar derler,
eğer doğruysa sanırım bana geceleri uyku olmayacak 23:00da bir başlıyor gece 03:00'a doğru duruluyor. Sabah 07:00'da tekrar hareketleniyor o saatten beri de hala uyumuyor.
Oysa ki ben 23:00'da yatıp sabah 08:00'a kadar uyuyan bebek hayal ediyorum

Selam Kızlar,
Bende bebeğimin hareketlerini çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ve art arda oluyor genelde. Normal mi acaba? Yani sağ tarafta bir kaç kere hissetmişimdir şimdie kadar. Hep sol tarafım atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…