2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bende bende :))) sabah erken uyanır gece gec uyur :)))

Günaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?
korkma kuzum her zaman hareketlı olmayabılır. benımde gecen hafta oyleydı ıkı gundur hareketlendı yıne yedıgımız ıctıgımız ıle de alakalı olabılır belkı

Böyle söyleyen birini ilk defa görüyorum hani. İçinden belki diyebilir ama direkt yüzüne söyleyebilmesi çok garip madem bu karakterde biri bu zamana kadar nasıl tanıyamadın kuzum
İnsanlar çok yüzlü canım ne zaman nasıl davranacaklarını kestiremez oldum artık

Kızlar doktordan çıktım kızımız olacak çok şükür Rabbime her şey yolunda çok sevindim cinsiyetin belli olmasına
Yürürken agrilarim içinde sordum bebek ters dedi ağrı duymam normalmiş daha erken dönebilir de dönmeyebilirde doğum zamanı belli olur dedi çok şükür her şeyin hayırlısı
Kusura bakmayın kimi etiketleyecegimi unuttum heyecandan

Valla bende rahat uyuyamamalar boyun sırt ağrıları başladı işe gitmek tam bir işkence dua edin bian önce 32. hafta dolsun izne ayrılayım
erken ayrılma kuzum ya ucretsız almayacak ısen dayan bende aynıyım yan yatıyorum ama yuzustu ozledım belım basladı

erken ayrılma kuzum ya ucretsız almayacak ısen dayan bende aynıyım yan yatıyorum ama yuzustu ozledım belım basladı

Ücretsiz kullanacağım o kadar küçükken işe başlamak istemiyorum hatta sonrasında okul çağına gelene kadar yarım gün çalışma hakkımız varmış yarı zamanlı çalışma onu bile düşünüyorum kendim vakit ayırmak istiyorum 32. hafta dolduğu gibi çıkarım doğum iznine valla duramam daha

Maşallah canım peki aşağıda olma durumu varmıymış

Bende calısayım dıyorum ama benımkı ıstemıyor ızın alacaksın zaten dınlen evde dıyor

bende kararsızım ama borclar var bıraz o yuzden baslayacak gıbıyım hayırlısı bakalım ne olur bılemem

bende kararsızım ama borclar var bıraz o yuzden baslayacak gıbıyım hayırlısı bakalım ne olur bılemem

Borç varsa başka kendini iyi hissediyorsan dayanmaya calıs. Ben yıllardır hiç ara vermeden çalıştığım için biraz nefes almaya ihtiyacım var çok yoruldum artık

Gözün aydın canım adını nazlıım koysan ancamı gösterdi kız işgillenmiştim aslında kız olduğuna dair ahahha

Bende calısayım dıyorum ama benımkı ıstemıyor ızın alacaksın zaten dınlen evde dıyor

Çalışma şartlarım az rahat olsa düşünürdüm belki dayanırdım az daha ama yıllardır ne bayram ne haftasonu ne resmi tatil gördüm. Vadiyalı bi sabah, bi akşam çalış dur beynim döndü artık. İşyerim de eve 22km uzakta hergün 25 dk araba kullan trafik falan varsa stresi kaza riski zor oluyor artık bunaldım valla

Gözün aydın canım adını nazlıım koysan ancamı gösterdi kız işgillenmiştim aslında kız olduğuna dair ahahha
Ahah aynen bende kız istiyordum ama erkek hissediyordum neyse zaten istediğim kızdı her şeyin hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…