günaydın güzel annelerr,
Bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonra da o saatlerde hareketli olurlar derler,
eğer doğruysa sanırım bana geceleri uyku olmayacak 23:00da bir başlıyor gece 03:00'a doğru duruluyor. Sabah 07:00'da tekrar hareketleniyor o saatten beri de hala uyumuyor.
Oysa ki ben 23:00'da yatıp sabah 08:00'a kadar uyuyan bebek hayal ediyorum
Günaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?
Böyle söyleyen birini ilk defa görüyorum hani. İçinden belki diyebilir ama direkt yüzüne söyleyebilmesi çok garip madem bu karakterde biri bu zamana kadar nasıl tanıyamadın kuzum
Kızlar doktordan çıktım kızımız olacak çok şükür Rabbime her şey yolunda çok sevindim cinsiyetin belli olmasına
Yürürken agrilarim içinde sordum bebek ters dedi ağrı duymam normalmiş daha erken dönebilir de dönmeyebilirde doğum zamanı belli olur dedi çok şükür her şeyin hayırlısı
Kusura bakmayın kimi etiketleyecegimi unuttum heyecandan
Ücretsiz kullanacağım o kadar küçükken işe başlamak istemiyorum hatta sonrasında okul çağına gelene kadar yarım gün çalışma hakkımız varmış yarı zamanlı çalışma onu bile düşünüyorum kendim vakit ayırmak istiyorum 32. hafta dolduğu gibi çıkarım doğum iznine valla duramam daha
Kızlar doktordan çıktım kızımız olacak çok şükür Rabbime her şey yolunda çok sevindim cinsiyetin belli olmasına
Yürürken agrilarim içinde sordum bebek ters dedi ağrı duymam normalmiş daha erken dönebilir de dönmeyebilirde doğum zamanı belli olur dedi çok şükür her şeyin hayırlısı
Ücretsiz kullanacağım o kadar küçükken işe başlamak istemiyorum hatta sonrasında okul çağına gelene kadar yarım gün çalışma hakkımız varmış yarı zamanlı çalışma onu bile düşünüyorum kendim vakit ayırmak istiyorum 32. hafta dolduğu gibi çıkarım doğum iznine valla duramam daha
Borç varsa başka kendini iyi hissediyorsan dayanmaya calıs. Ben yıllardır hiç ara vermeden çalıştığım için biraz nefes almaya ihtiyacım var çok yoruldum artık
Çalışma şartlarım az rahat olsa düşünürdüm belki dayanırdım az daha ama yıllardır ne bayram ne haftasonu ne resmi tatil gördüm. Vadiyalı bi sabah, bi akşam çalış dur beynim döndü artık. İşyerim de eve 22km uzakta hergün 25 dk araba kullan trafik falan varsa stresi kaza riski zor oluyor artık bunaldım valla