- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın güzel annelerr,
Bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonra da o saatlerde hareketli olurlar derler,
eğer doğruysa sanırım bana geceleri uyku olmayacak 23:00da bir başlıyor gece 03:00'a doğru duruluyor. Sabah 07:00'da tekrar hareketleniyor o saatten beri de hala uyumuyor.
Oysa ki ben 23:00'da yatıp sabah 08:00'a kadar uyuyan bebek hayal ediyorum
Selam Kızlar,
Bende bebeğimin hareketlerini çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ve art arda oluyor genelde. Normal mi acaba? Yani sağ tarafta bir kaç kere hissetmişimdir şimdie kadar. Hep sol tarafım atıyor.
Kızlar doktordan çıktım kızımız olacak çok şükür Rabbime her şey yolunda çok sevindim cinsiyetin belli olmasına
Yürürken agrilarim içinde sordum bebek ters dedi ağrı duymam normalmiş daha erken dönebilir de dönmeyebilirde doğum zamanı belli olur dedi çok şükür her şeyin hayırlısı
Kusura bakmayın kimi etiketleyecegimi unuttum heyecandan
Anladım canım Allah kolaylık versinTers olduğu için aşağıda zaten canım baskısı çok kötü yapacak bir şey yok bekleyecez :/
Canım sen nasıl hissediyorsun kendini bebiş hareketlendi değil mi yine dün çok yordum kendimi demiştingenelde anne vücudu gece dinlendiği için her bebek gece uyanık olur.
ama yine genelde her benek geceleri uykusuz olur çünkü gece ve gündüz kavramı malesef yoktur inşallah bizim çocuklar geceleri bol uuuyan çocuk olur
30. Hafta ve sonrası tek bir tarafta yoğun tekme diğer tarafta daha az el, kol gibi hissedeceğiz bir tarafta duracak bebek
Oooo sonunda nazlı kız kendini belli etti maşallahh.
Benimde yarın kısmetse kontrolüm
Canım sen nasıl hissediyorsun kendini bebiş hareketlendi değil mi yine dün çok yordum kendimi demiştin
Dikkat et canım senin bebişte aşağıda diye biliyorum çok yorma kendini eşim kolay kolay çıkarmıyor beni dışarı bu yüzden çıksak bile arabayla kapıya kadar götürüyor gezmeyecekmişim oğlumda hiç böyle değildim26. Haftam boyunca ilk kez böyle oldum ben yersem yiyim , sağa yatttjm , dinlendim yok hiç oynamıyor ama sancım vardı son zamanım olsa Doğum sancısı başlıyor derdim ılık duş aldım en sonunda biraz rahatlattı.
Beyefendi oynamaya başladıiyiyim çok şükür şimdi
Dikkat et canım senin bebişte aşağıda diye biliyorum çok yorma kendini eşim kolay kolay çıkarmıyor beni dışarı bu yüzden çıksak bile arabayla kapıya kadar götürüyor gezmeyecekmişim oğlumda hiç böyle değildim
senı çok iyi anlıyorum canım bakma benımkıde bakanlık servıs var falan ama çalıştıgım bırım ve bırımdekıler öyle kıl ki. sureklı sınır ve stres bebısımı onlara maruz bırakmak ıstemıyorum aslındaÇalışma şartlarım az rahat olsa düşünürdüm belki dayanırdım az daha ama yıllardır ne bayram ne haftasonu ne resmi tatil gördüm. Vadiyalı bi sabah, bi akşam çalış dur beynim döndü artık. İşyerim de eve 22km uzakta hergün 25 dk araba kullan trafik falan varsa stresi kaza riski zor oluyor artık bunaldım valla
ay kız bende öle erkek hıssedıyorum dıyordum ama kız ıstıyordum gercı ıkısıde can. saglıcakla gelsınlerAhah aynen bende kız istiyordum ama erkek hissediyordum neyse zaten istediğim kızdı her şeyin hayırlısı :))
mobılyayı nerden dusunuyorsun canım ben siteler dodo mobılyadan aldım tavsıye ederımweego var mıydı canım aynen ya bende kararsızım(( obur aya halledıp kasıma mobılya ya ayırmam lazım butcemı
aslında oda iyiymiş canım ayrı ayrı almaktansa onuda düşünebilirim yaklaştırıp ölçüyorsun demiBiz e bebekten aldık fiyat hiç hatırlamıyorum 100 küsürdü , 3 sene olmuştur
Vücut sıcaklığı ve yemek sıcaklığı ölçüyor banyo suyunu da ölebilirsin
Selam Kızlar,
Bende bebeğimin hareketlerini çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ve art arda oluyor genelde. Normal mi acaba? Yani sağ tarafta bir kaç kere hissetmişimdir şimdie kadar. Hep sol tarafım atıyor.
Valla bende rahat uyuyamamalar boyun sırt ağrıları başladı işe gitmek tam bir işkence dua edin bian önce 32. hafta dolsun izne ayrılayım
senı çok iyi anlıyorum canım bakma benımkıde bakanlık servıs var falan ama çalıştıgım bırım ve bırımdekıler öyle kıl ki. sureklı sınır ve stres bebısımı onlara maruz bırakmak ıstemıyorum aslında
ay kız bende öle erkek hıssedıyorum dıyordum ama kız ıstıyordum gercı ıkısıde can. saglıcakla gelsınler
mobılyayı nerden dusunuyorsun canım ben siteler dodo mobılyadan aldım tavsıye ederım
aslında oda iyiymiş canım ayrı ayrı almaktansa onuda düşünebilirim yaklaştırıp ölçüyorsun demi
Yani kalple ilgili oldugunu zannetmiyorum zaten seninki sağdaymış ama kas agrısı sanırım ya ben de endişeleniyorum gobek büyüyüp gogsun altında katlandıkca daha da artar mı kiagrıyınca oturma pozisyonunu degistir canım bi bak bakalım geciyor mu bazen benim oyle geciyor
günaydın güzel annelerr,
Bebek anne karnındayken hangi saatlerde hareketliyse doğduktan sonra da o saatlerde hareketli olurlar derler,
eğer doğruysa sanırım bana geceleri uyku olmayacak 23:00da bir başlıyor gece 03:00'a doğru duruluyor. Sabah 07:00'da tekrar hareketleniyor o saatten beri de hala uyumuyor.
Oysa ki ben 23:00'da yatıp sabah 08:00'a kadar uyuyan bebek hayal ediyorum
Sağ ol canım hepimize inşallahAnladım canım Allah kolaylık versin
Benim ateşölçer de weewell canım buna da bakabilirsin
Vücut oda yemek şu her bi yeri olcuyor :)
Cnntksm değdirmiyorsun uzaktan ölçüyorsun em güzel yanı hastayken oluyor zorla uyuyor uyandırmadan ölçüyorsun
Canım aynısı benim için de geçerli , son iki üç gündür o kadar şiddetli hissetmiyorum , buaralar çok yoruluyorum ona bağladım ben, belki sen de kendini çok yorduysan bebiş de dinleniyordur. İçini ferah tut, merak etme bişeyciği yoktur. Arada olur öyle demişti arkadaslar da. Gör bak yakında eski haline dönerGünaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?
dodo mobılya fıyatları nasıl aslında bana surgulu dolap lazım mumkun mu acaba :))))senı çok iyi anlıyorum canım bakma benımkıde bakanlık servıs var falan ama çalıştıgım bırım ve bırımdekıler öyle kıl ki. sureklı sınır ve stres bebısımı onlara maruz bırakmak ıstemıyorum aslında
ay kız bende öle erkek hıssedıyorum dıyordum ama kız ıstıyordum gercı ıkısıde can. saglıcakla gelsınler
mobılyayı nerden dusunuyorsun canım ben siteler dodo mobılyadan aldım tavsıye ederım
aslında oda iyiymiş canım ayrı ayrı almaktansa onuda düşünebilirim yaklaştırıp ölçüyorsun demi
Cok sevindim hayirla gelsin insallah. Benmkide ters benm agrilarim da mi ondanmis kiKızlar doktordan çıktım kızımız olacak çok şükür Rabbime her şey yolunda çok sevindim cinsiyetin belli olmasına
Yürürken agrilarim içinde sordum bebek ters dedi ağrı duymam normalmiş daha erken dönebilir de dönmeyebilirde doğum zamanı belli olur dedi çok şükür her şeyin hayırlısı
Kusura bakmayın kimi etiketleyecegimi unuttum heyecandan
vardır canım . benım 3 lü dolap sifonyer oyuncak sandıgı buyuyen beşik saat ve tahtıravalli bebek beşiği uyku setiyle 5000 ne aldımdodo mobılya fıyatları nasıl aslında bana surgulu dolap lazım mumkun mu acaba :))))
Maşallah adıyla yaşasın kuzucukk cok güzel annesiHeyy arkadaşlar kızımın ismi belli oldu;Ahsen ipek..❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?