2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

genelde anne vücudu gece dinlendiği için her bebek gece uyanık olur.
ama yine genelde her benek geceleri uykusuz olur çünkü gece ve gündüz kavramı malesef yoktur inşallah bizim çocuklar geceleri bol uuuyan çocuk olur

Selam Kızlar,
Bende bebeğimin hareketlerini çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ve art arda oluyor genelde. Normal mi acaba? Yani sağ tarafta bir kaç kere hissetmişimdir şimdie kadar. Hep sol tarafım atıyor.

30. Hafta ve sonrası tek bir tarafta yoğun tekme diğer tarafta daha az el, kol gibi hissedeceğiz bir tarafta duracak bebek

Oooo sonunda nazlı kız kendini belli etti maşallahh.
Benimde yarın kısmetse kontrolüm

Canım sen nasıl hissediyorsun kendini bebiş hareketlendi değil mi yine dün çok yordum kendimi demiştin

Canım sen nasıl hissediyorsun kendini bebiş hareketlendi değil mi yine dün çok yordum kendimi demiştin

26. Haftam boyunca ilk kez böyle oldum ben yersem yiyim , sağa yatttjm , dinlendim yok hiç oynamıyor ama sancım vardı son zamanım olsa Doğum sancısı başlıyor derdim ılık duş aldım en sonunda biraz rahatlattı.
Beyefendi oynamaya başladı iyiyim çok şükür şimdi

Toklugumu ölçtum 103 çıktı kızlar bence iyi yarinda bakicam yine bu civarlarda olursa süper tabi doktorun ne diyecegi nasıl bir yol izleyecegide önemli

Dikkat et canım senin bebişte aşağıda diye biliyorum çok yorma kendini eşim kolay kolay çıkarmıyor beni dışarı bu yüzden çıksak bile arabayla kapıya kadar götürüyor gezmeyecekmişim oğlumda hiç böyle değildim

evet aşağıda ve ne acelesi var bilmiyorum Doğum kanalındaydı en son ,
Kızda da böyleydim ben sanırım omun rahatlığı var umursamıyorum fazla bu sanki bir tık ileride gibi uzun süre tuvalete oturamıyoum mesela çıkacak gibi geliyor

senı çok iyi anlıyorum canım bakma benımkıde bakanlık servıs var falan ama çalıştıgım bırım ve bırımdekıler öyle kıl ki. sureklı sınır ve stres bebısımı onlara maruz bırakmak ıstemıyorum aslında

Ahah aynen bende kız istiyordum ama erkek hissediyordum neyse zaten istediğim kızdı her şeyin hayırlısı :))
ay kız bende öle erkek hıssedıyorum dıyordum ama kız ıstıyordum gercı ıkısıde can. saglıcakla gelsınler

weego var mıydı canım aynen ya bende kararsızım (( obur aya halledıp kasıma mobılya ya ayırmam lazım butcemı
mobılyayı nerden dusunuyorsun canım ben siteler dodo mobılyadan aldım tavsıye ederım
Biz e bebekten aldık fiyat hiç hatırlamıyorum 100 küsürdü , 3 sene olmuştur
Vücut sıcaklığı ve yemek sıcaklığı ölçüyor banyo suyunu da ölebilirsin
aslında oda iyiymiş canım ayrı ayrı almaktansa onuda düşünebilirim yaklaştırıp ölçüyorsun demi

Selam Kızlar,
Bende bebeğimin hareketlerini çoğunlukla sol tarafta hissediyorum ve art arda oluyor genelde. Normal mi acaba? Yani sağ tarafta bir kaç kere hissetmişimdir şimdie kadar. Hep sol tarafım atıyor.

Benim de sol canım :)

Hatta detaylı da doktor hem söyledi hem yazmış kafa asagida gövde solda dedi iyi dedi :)

Valla bende rahat uyuyamamalar boyun sırt ağrıları başladı işe gitmek tam bir işkence dua edin bian önce 32. hafta dolsun izne ayrılayım

Ben de inşallah 34. Haftada ayrılıyorum

Hatta 33 arti 4 son is günüm :)

Ama sonra bebetom 7 aylık gibi olunca tekrar ise başlıyorum gibi duruyor

Benim ateşölçer de weewell canım buna da bakabilirsin

Vücut oda yemek şu her bi yeri olcuyor :)

Ayağa kalkınca rahatlıyor canım, oturma pozisyonunda hep ağrıyor.. Şimdi çok şükür çok daha az dün akşama göre.. Ben de göbek büyüdükçe artmasından endişeleniyorum..

Eğer doğruysa ben de yandım, bizimki de gece coşanlardan..

Günaydın anneler. Bir haftadır bebeğimin hareketleri güçlüydü ama iki gündür güçsüz. Sebep ne olabilir uyuşuk günler mi geçiriyor yoksa korkmalı mıyım?
Canım aynısı benim için de geçerli , son iki üç gündür o kadar şiddetli hissetmiyorum , buaralar çok yoruluyorum ona bağladım ben, belki sen de kendini çok yorduysan bebiş de dinleniyordur. İçini ferah tut, merak etme bişeyciği yoktur. Arada olur öyle demişti arkadaslar da. Gör bak yakında eski haline döner

dodo mobılya fıyatları nasıl aslında bana surgulu dolap lazım mumkun mu acaba :))))

Cok sevindim hayirla gelsin insallah. Benmkide ters benm agrilarim da mi ondanmis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…