2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Maşallah gözün aydın çok sevindim ❤

Heyy arkadaşlar kızımın ismi belli oldu;Ahsen ipek..❤
Adıyla yaşasın inşallah Ahsen anlamı çok güzel olan üstelik popülerleşmeye kurban gitmemiş bir isim. Ben de İpek Göksu ya da İnci Göksu düşünüyorum şimdilik Göksu ismini rüyasında görmüş eşim hala arayıştayız ama yine Göksu'ya dönüyoruz :)

Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz doktorum bana ayakta kalma dikkat et dedi bence sende dikkat et canım

Canımm harikasın tam da biz eşimle doğuma hazırlık kursunuz var mı diye memorial'e sormayı düşünürken mesajın harika oldu :)
Var kuzum. Kayserideki ayin 7sinde baslio. Sisli de atasehirde falan da var yaziodu sitesine bi bak bakalim sana uyan varmi

İnşallah canım sağolasin, canım bizim evde eşimle aramızda baya mevzu oldu.esimin ismi ihsan,benim elvan eşim de uyumlu olsun üstelik anlamı da çok guzel diyerek ahsen istedi ısrarla. Yani elvan,ihsan,ahsen..ama ben en baştan beri iki isim sevmiyorum, ve ismi ipek olsun istiyordum. Sonra bir süre düşününce isteyen istediği gibi hitap eder diye düşündüm. Birde isimlerin analizlerine bakınca iki ismin birbirini dengeledigini gördük. Mesela ahsen paylaşımcı ve duygusal ipek özgürlükçü ve bağımsız. Enteresan geldi ikimize de..dedik ki bunda bir anlam olmalı ❤
Son tahlilde ikimizde çok severek ahsen ipek dedik

Pazartesi hastaneye falan gittim biraz yürüyüş falan derken yoruldum galiba. Ertesi güne müthiş bir kemik ağrısi ile uyanmıştim çünkü. Demek ki onunla alakalı bir durum. Ne bileyim sürekli görme imkanımız olmadıği için endişeleniyor insan. Hayırlısı ile alsak kucaklarimiza❤

Canım her yerde yeni doğanlar günde 10 kere kaka yapar diyor sen deneyimlisin doğru mu bu? Eğer doğruysa zaten bir haftada biter bezler
Yok canım benimki en fazla 3 kere yapıyordu küçük bir paket 1 numara aldim sonra rahat etsin diye 2 numaraya geçtik ama önemli olan kilosu benimki zayıftı baya halamın ki 4 kilo doğdu direkt 2 numarayla basladi

Benim de kopuyo inan

1 numara 2 5 kilo arasi dio 1 haftada bebek 5 kilo olcak diil ya
Canım sıkıyor ama ya çok küçük inan bebeğe göre bakarsın belki kilolu doğar ya da zayif artık olmazsa kendimize kullanırız bu kampanya ne zamana kadar acaba

Ahsen ismine bayılıyorum ya çok güzel olmuş maşallah. Bizimde eğer kızımız olursa Elif Ahsen koyarız diyorduk. Erkek olunca Muhammed Zeyd ismine karar verdik. İsimleri ile yaşasınlar inşallah❤

Var kuzum. Kayserideki ayin 7sinde baslio. Sisli de atasehirde falan da var yaziodu sitesine bi bak bakalim sana uyan varmi
Ataşehir bana uyuyor canım zaten gittiğim hastane orası :) çok sevindim ya 5 ekimde başlıyor 18-20 arası saatleri de uygun :) valla çok sağolasın ben de saf saf düşünüyordum doğuma hazırlık kursu olursa hastane arayıp bilgilendirir diye günün en güzel haberi bu benim için

Hic haber vermiolar. Ilk hamile oldugumu ogrendigimde bakmistim o hafta son kurs veriliodu uzulmustum. Bu ara bende kurs arayisindaydim. Her yere baktim dedm.bide kendi haataneme bakayim iyi ki bakmisim hoplaya ziplaya gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…