2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
1 numara çok küçük ancak 1 hafta kullanırsın diyorlar canım kararsız kaldım alsam mı ki

Bir numara 2 5 kilo arası
İki numara 3 6 kilo arası

Yeni doğunca günde 6 7 8 tane bile bez degisiyormus

Ben 108 tane 1 numara aldım 15 gün kullanıp bitirip 2 numaraya geçmeyi planlıyorum bakalim:)

Bir numara 2 5 kilo arası
İki numara 3 6 kilo arası

Yeni doğunca günde 6 7 8 tane bile bez degisiyormus

Ben 108 tane 1 numara aldım 15 gün kullanıp bitirip 2 numaraya geçmeyi planlıyorum bakalim:)

Arkadaşımın bebeginin rekoru 9

Normali de 7 8 mis :)
İyi düşünüyorsun canım bakalım biz nasıl yapacaz 9 çok fazla ya bez bi hafta dayanır

Hic haber vermiolar. Ilk hamile oldugumu ogrendigimde bakmistim o hafta son kurs veriliodu uzulmustum. Bu ara bende kurs arayisindaydim. Her yere baktim dedm.bide kendi haataneme bakayim iyi ki bakmisim hoplaya ziplaya gideriz
İyi ki bakmışsın canım gerçekten

meraba kızlaaaaaar isim konusunda kararsızlık yaşayanlar var ismin koyanlar var ne güzell ..bende size benim oğlanın isminin nasıl hasan mert olduğunu anlatıyım :) :)
ilk evlendiğimizden beri eşim hep oğlum olursa babamın ismini koyacam der bende asla olmaz niye koyucakmışım hem baban yaşıyor hem ne gerek var eski isim koymaya falan der hep tartışırdık..hatta bigün sırf bu ismi koyamasın diye eski sevgilimin adı hasan koyamayız bile dedim tabi inanmadı bana illee hasan ille hasan :)

yıllar birbiriniz kovaladı hala bebeğimiz olmamıştı tedaviler iğneler ilaçlar umutsuzluklar yaşadık ..bilenler bilir belki 6 defa tüp bebek yaptık ve en son doktorum bırakın artık tedavi olmayı çok yıprandınız kabullenmek gerek siz bilirsiniz deyip bizi yolladığında eşim okadar yıkılmıştı ki o kadar üzülmüştüki ..dayanamıyordum onun üzülmesine çünkü sorun kendindeydi ve hep kendini suçlu hissediyordu ...bi gün yemek yerken eşime alah duamızı bigün kabul edicek o bebek olucak söz veriyorum adı da hasan olucak dedim ..masaya vura dedim hemde olsun da hasan olsun dedim yaaaaaaaaa anlatırken bile duygulandım ağlıyorum hemen herşeye
vee 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldığımda inanamadık hele erkek olduğunu öğrendiğimiz 13ncü haftadan beri oğlumaza hasan demeye başladığımıza inanamıyordum..asla koymam dediğim kayınpederin ismiyle sesleniyorum oğluma ve çok mutluyum inşlaah kucağımada alırım ..sonra yanına belki çocuk okulda ismini beğenmez mert i kullansın diye ikinci ismini de vermeyi düşünüyoruz ..malum insanlar bi garip kim ismini sorsa sölediğimde aaaaaaa nie eski isim veriyorsunuz falan diyolar hele kuzenlerim falan hiç kimse beğenmiyor ismi ama benim umrumda bile değil sağlıkla gelsin oğlum inşalahhhhhhhh
işte böle teyzeleri bizim isim hikayemiz :) :)

Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz doktorum bana ayakta kalma dikkat et dedi bence sende dikkat et canım

evet canım durum aynın yarını iple çekiyprum doktor me diyecek bakalım inşallah kanalda değildir artık yoksa büyüdükçe daha riskli olacak.
Rüyanda 2 dir hep erken Doğum yapıyorum. Bilinç altım hep bunla dolu

Hikayeniz ayrı güzel bebeğin ayrı
Bide söylemeden geçemeyeceğim ben eski isimleri çok daha seviyorum asla eskimiyor herkesin söylemesi kolay oluyor ve anlamları da güzel oluyor bizimde Ömer Asaf olacak iki çocuğuma da isim koyarken bir anlam yükledim.
Hz Ömer gibi adaletli olsun dedim asaf yönetici demek adaletli bir yönetici olur inşakkah isimleri gibi ömürleri de güzel olsun

aminn canım ismini taşısınlar inşalah
hasanda iyi huylu demek arapça isim ve peygamberimizin torunun adı zaten inşalah adı gibi güzel huylu olur :)

Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Gözlerimden istemsiz döküldü yaşlar , o süreçleri yaşayan bilir . 3 ameliyat ve 3 tüp bebek denemesinden sonra oldu benim evlatta . İğneler , ilaçlar , tedaviler , psikolojik yıpranma , maddi sıkıntılar , alınan 40 kilo ...
Ama şükürler olsun evladım benimle . Hepsini unutacağız inşallah . Bizde ilk sevgili olduğumuz dönemden beri kızımız olursa sağanak , oğlumuz olursa ata olsun diyorduk .
Çoğu kişi sevmiyor ama ben 2 isimi çok seviyorum . Babamız polis memuru ve Öztürkçe isim olsun diye çok istedi . Benimde içime o kadar sindi ki , Kürşad Ata olacak bebeğimin ismi . İnşallah Atası gibi yiğit olur , Alp olur .

adıyla yaşasınlar canım..artık gözyaşlarımız mutluluk gözyaşları.. bu süreçleri allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese kolayca evlat nasip etsin artık dualarım hep böle :)

Merhaba arkadaslar bugun detayli ultrasona girdim hersey Allaha sukur normal cikti. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin clexane 0.6 ve coraspin kullaniyorum gittigim doktor perinatolog ve docent. Bana bu ikisinide kesebiliriz bebege kan akisi guzel dedi. Kendi doktorumuda rapor yzdi. Kendi doktoruma 3 hafta sona gtcem mesaj da attim ama henuz cevap yazmadi. Benim gibi olan varmi diye merak ettim.

bizde sonunda isme karar verdik hiç bir isim sıcak ve yakın gelmiyordu. Evet eski isim konusunda haklısın speedy-gonzales
Neyseki eşim bu hafta Mahir dedi. Bunda karar kıldık. Ağzı dolduruyor, erkek ismi olarak kulağa güzel geliyor.Üstüne anlamı güzel... allahım cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.

Canım 0.4lük kullanıyorum ben de. Sol damar akışında sıkıntı vardı ikili muayenesinde. Detaylıya gittiğim zaman düzelmişti akış da güzeldi fakat devam dedi gittiğim dr. Perinatalog ve doçent o da. Ama benim bir kimyasal, bir 7haftalık kaybım var ve protein s eksikliği var. O yüzden sanırım 34-35.haftaya kadar kullanacağım iğneyi. Coraspini şiddetli kanamalarım olunca bıraktırmışlardı.

Canını sıkma canım inşallah düzelir seninkine rahat bir gebelik geçiririz çok zor öyle sorunların olması ya

Öncelikle gözün aydın:) ben de clexane 0,4 ve coraspin kullanıyorum. Benim doktorum perinatolog ve profesör, kan akışının iyi olduğunu ama 36. haftaya kadar coraspini, doğuma kadar da clexane ı kesinlikle bırakma dedi. Ben daha önce pıhtılaşmadan dolayı iki kayıp yaşadım, ilacımın saati bile biraz geçse resmen panik oluyorum. Yine de en iyisini kendi doktorun bilir. Bence pıhtılaşman olduğu için bırakma. İçin rahat etmediyse olmadı başka bir doktora daha gidebilirsin

Kızlar artık anladım ki internette yazan bu belirti bu cinsiyete göre gibi şeyler hep yalan ya da değişken bence anneye bağlı benim ilkinde de bulantim yoktu bunda da hiç olmadı yediklerimde hep aynı bunun hareketleri de sağda aşağıda bunda da guzellestim oh gel keyfim gel bi kız bı oglaň tadından yenmez Rabbim herkese nasip etsin

Ben de saatini geçirsem panik oluyorum valla. Bildiğim kadarıyla zaten gebeliğin ilerleyen haftalarında pıhtı riski artıyor normal gebelerde bile olabiliyor. Ki bizim zaten pıhtı problemimiz var

Bende ayni seyleri dusunuyorum. Kendi doktorumla gorusemedim ama direticem ona da en azindan igneyi birakmayayim. Tesekkur ederm canm cevapladigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…