2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben en iyisi doktorumu bekleyeyim cunku o da bana coraspini birakabiliriz ama clexane doguma kdar devam demisti. Tesekkurler cevabin icin :)

Canim bended pihtilasma var ve doktorum doguma kadar kullancagimi soledi ignemi ..sende baska bi doktora daha sormadan birakma bence

Bi ultrason cihazım olsun çok isterdim, her an canlı yayın yapardık

Kizlar daha bayramda gripdim ve boğazım sismisti dun yine grip oldum bide bogazim sisti burun spreyi ve arada bogaz spreyi kullanıyorum baska ne onerirsiniz kizlar gozlerimin ici bile yanıyor

Canını sıkma canım inşallah düzelir seninkine rahat bir gebelik geçiririz çok zor öyle sorunların olması ya

amin canım inşallah bunlar son sıkıntılar olur bunca sıkıntıya iyi hissediyorum ama kendimi çok şükür/

Ben klasik hamile kızda ekşi yiyordum ilk öğrendiğimde bile ekşi yiyeeek öğrendim bunda da tersi tatlı deşi gibi ama karnım ikisinde de sivriydi herkes kızımda erkek bu diyordu.

Kizlar daha bayramda gripdim ve boğazım sismisti dun yine grip oldum bide bogazim sisti burun spreyi ve arada bogaz spreyi kullanıyorum baska ne onerirsiniz kizlar gozlerimin ici bile yanıyor

Zencefil bal azıcık karabiber

Karabiber bal ya da pekmezli süt bu favorim boğaz konusunda.
Zencefil bal limon karışımı. Zencefil toz ya da taze zencefil rendelenmiş şekilde olabilir.
Bal karabiber yine karışım şeklinde yutulabilir. Geçmiş olsun

Hamile foto cekimi yaptircak arkadaslardan var mi hic yaptiran. Ben ekimin 24 u 25 i gibi yaptirayim diorum havalar sogumadan

Kızlar bir sorum olacak bemim göğüslerim çok küçük ve ucu hiç yok dümdüz ucu. Dert etmeye başladım ben nasıl emzircem. Böyle bir sorunu olan var mı

Kızlar bir sorum olacak bemim göğüslerim çok küçük ve ucu hiç yok dümdüz ucu. Dert etmeye başladım ben nasıl emzircem. Böyle bir sorunu olan var mı
Canim bunun icin aparatlar var. Ilk zamanlar o aparatla emziriosun silikon adini hatirlamadigim bisi. O ucunu cikario da zaten bi sure somra

Canım ben oğlumda da tatlı yedim normalde tatlıyı sevmem asla bunda da canım hep tatlı çekiyor karnimda aynı yine basenlerden kilo aldım annem belki erkektir ultrason ne bilsin dedi çünkü hiç bir değişiklik yok dediğine göre kız doğurmak ve kıza hamile olmak çok sıkıntılıymıs

iste doktoru sordum canim.etiketlerim deyince merak ettim. neyse katlanacagiz bu agrilara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…