2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benimde 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra genetik testim yapıldı ve pıhtılaşma çıktı . Bende clexane0.6 ve coraspirin kullanıyorum . Doktor bana da Doğuma kadar kullanacaksın dedi . Çünkü bazı doktorlar bunu önlem amaçlı veriyor gebelere ama biz Zaten pıhtılaşma sorunu olduğu için kullanıyoruz .

Melodi canım seni etiketleyemedim speedy-gonzales sibel_ahmet canım yürürken ağrım var bebek ters dedim ya annemin ebe arkadaşı var bir kac şey önerdi yaptım ve gerçekten de faydasını gördüm şimdi rahat yürüyebiliyorum sizde bir deneyin belki faydası olur
1. kalçanın altına yastık koyup ayaklarını duvara yasla 10 15 dk öyle dur dedi
2. Karnını bir güzel zeytinyağıyla ov masaj yapar gibi yukarı doğru çek bebek yukarıya çıkarmış zaten şu an küçük yeri çok taklalar atıyor hepimize sağlıklı kolay gebelikler diliyorum

ben kızımda daha rahattım ya
işte hep eski usul düşünüldüğü için kıza basenlerden yanlardan kilo alınırmış. Benim ikisinde de sivri arkadan hamileliğim hiç belli olmaz. kızda yüz çirkinleşirmiş falan filan işte..

Masajı duymuştum canım ama diğerini de tansiyon ve kan akışı için biliyorum ama buna etkisi olduğunu bilmiyordum. Bunları da denerim yine ne zararı olacak spor olur hem de

Masajı duymuştum canım ama diğerini de tansiyon ve kan akışı için biliyorum ama buna etkisi olduğunu bilmiyordum. Bunları da denerim yine ne zararı olacak spor olur hem de
Canım çok iyi geldi valla zararsız bı de korkmana gerek yok bebiş kendi dönüyor hissediyorsun

Demek ki hepsi farklı canım neyse biz etkilenmeyelim de ağrılar olmasın sağlıklı olsun yeter bizim için çoğu gitti azı kaldı zaten

Kizlar birsey sorcam benim bebegimin plesantasi asagidaymis. Oğlumun hareketlerini kasığımda hissediyordum. Az önce bir kac kere afedersiniz tam seyimde hareket etti inanamadm elimi koyup dinledim yine orda oynadi korkuyorum birsey olur mu

Benimde hareketleri orda canım sanki kapıya vuruyor çıkacakmış gibi bu akşam yazdım ebe hanımın önerilerini bebek döndü şimdi rahatım hareketleri falan göbeğimde çok şükür sende dene ama senin plasenta aşağıda sorun olmasın Allah korusun canım yukarı cikma ihtimali yok mu

Canim inşallah bir sorun çıkmaz ama dediğim gibi demek ki o da ters yoksa ağrım falan yoktu bu ay çok yoruldum bebek dayanamadı herhalde
dunden beri hareketleri de azaldi..okullar acildiktan sonra cok yorulmaya basladim..dun de veli toplantim vardi. eve perisan geldim...

dunden beri hareketleri de azaldi..okullar acildiktan sonra cok yorulmaya basladim..dun de veli toplantim vardi. eve perisan geldim...
Canım yorulunca bebekte etkileniyor inan dediğim gibi geçen ay yapmadığım iş yoktu bütün evi kaldırıp indirdim hiç bir yerim ağrımazdı bu ay yerlerde kaldım yere eğilemez oldum Allah yardımcın olsun bütün çalışan annelere kolaylıklar versin canım dikkat et kendine ayaklarını akşam yukarıya kaldır hem tansiyona da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…