2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Pedi kalkanı falan aldım da bi de basımıza uc çıkarıcı cıkmayaydı iyidi
Mecbur canım ne yapacan senin elinde olan bir şey değil ağrısız acısız emzirirsin inşallah çünkü bu uc meselesi çok zormuş duyduğuma göre sakın kremi ihmal etme yara daha çok oluyor senin gibilerde

Ayrintili da öyle dedi canim doktorun takip etsin dedi henüz gidemedim izindeymis doktor gelmesini bekliyorum

Ay insallah olmaz ya surcem canım krem onemli cidden gerci goguslerimde büyüme de kaşınma da agrı da olmadı hic de buyuyesi yok gibi

Ay insallah olmaz ya surcem canım krem onemli cidden gerci goguslerimde büyüme de kaşınma da agrı da olmadı hic de buyuyesi yok gibi
Oh ne güzel sarkma derdinde olmaz ama süt girince biraz büyür çok beğenirsin o zaman canım ben bunu da emzirdikten sonra ameliyat masasına yatmayı düşünüyorum

Ayrintili da öyle dedi canim doktorun takip etsin dedi henüz gidemedim izindeymis doktor gelmesini bekliyorum
İnşallah yukarı çıkar ya çok zor biz kadınların işi her gebelik ayrı bir mutluluk ayrı bir sorun Allah sonumuzu hayretsin inşallah

Oh ne güzel sarkma derdinde olmaz ama süt girince biraz büyür çok beğenirsin o zaman canım ben bunu da emzirdikten sonra ameliyat masasına yatmayı düşünüyorum

Evet ya 80 di ama cok dert ettim artık insallah gülme vakti cok mu fena seninkileeer iki egzersizle hallolmaz mı diyosun :)

Evet ya 80 di ama cok dert ettim artık insallah gülme vakti cok mu fena seninkileeer iki egzersizle hallolmaz mı diyosun :)
Canım anlatırsam dalga geçersin ama anlatım şunun surasinda bizden başka kim var bekarken 75 evlenirken 85 emzirirken 95 gördüğün gibi her aşamada 10 puan yükseliyor egzersiz değilde ameliyat çare olacak mı ondan bile ümitsizim iz falan kaliyormus hiç sevinemedim

belki de gelecegim bu su anda bence az daha bekle de birlikte yaptıralım indirimli olur belki

Ay vermesinler emzirirsem zaten o zamana ben de oyle olurum kesinn hatta belki yirmişer artarım belli mi olur bunca zaman buyumemenin acısını çıkarırsa yandım
Yok canım korkma bedeni gayet güzel biraz büyür emzirince cevremden gördüğüm bu şimdi çok memnunlar kıskandım seni sırt ağrın olmaz ne güzel biz şimdiden tam destekle geziyoruz bu yaşta çektiğimiz sorunlara bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…