2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yine kızlar ve erkekler eşitlenmiş :)
Hey maşallah

İyi geceler annişler
Bu sene çok farklı canım eşit mi olur rekabet mi belli değil artık bir dahaki bebislerde aynı annelerle görüşmek üzere bakalım o zaman neler olacak
İyi geceler canım dondurma çekti ne fenasin ya

Ya umarım oyle olur canımmm kuzenimin 80di hamile kaldı 90a yakın oldu memeden kesti simdi 70 filanmış daha da küçüldü diyo ay o tam hayal kırıklığı zaten

Ya umarım oyle olur canımmm kuzenimin 80di hamile kaldı 90a yakın oldu memeden kesti simdi 70 filanmış daha da küçüldü diyo ay o tam hayal kırıklığı zaten
Canım unuttum söylemeyi sütten kestikten sonra tekrar kuculuyor ama sarkma kaçınılmaz boyu iyi ama şekil olarak kötü duruyor neyse bunları konuşmanın zamanı değil önce bi sutumuz olsunda bol bol inş emzirelim sonra konuşuruz

Evet dimi hem pozitif olalım dipdiri ve istediğimiz boyut olacak goguslerimiz insallah hem şakır şakır da süt cıkacak :)

Bu sene çok farklı canım eşit mi olur rekabet mi belli değil artık bir dahaki bebislerde aynı annelerle görüşmek üzere bakalım o zaman neler olacak
İyi geceler canım dondurma çekti ne fenasin ya

Hahaha canımız bişey çekmeye çok meyilli :)

mesajını nasıl atladım Bilmiyorum şimdi gördüm mahir ismi de çok güzel ismiyle yaşasın inşallah gerçekten ağza dolu dolu geliyo

Canım böyle bir şey var ise yarar mı bılmem amadeneyimli anneler yazar inşalah

Zorbuisler
@Eda3476

Eki Görüntüle 2049861

Ben kullandım bundan hatta bu Marka çok bir işime yaramadı ama itiraf edym ki çokta uğraşmadım pompam daha kuvvetli çekiypedu

Gel sarılalım canım kader ortağım..
Benim büyük değil çocuk öncesi de küçük diye dalga geçerdim ama kıymetini bilememişim.
Tek sorun birisi 80 diğeri 85 daha vahim birisi taş gibi diğerinden bahsetmiyorum bile

Ben varım canim. faktör 5 var bende hamileliğin 5. haftasında iğne vurulmaya başladım 11. haftası gibi doktor tavsiyesi üzerine bıraktım. detaylı ultrasonda doktor kan akışına bakıp herşey güzel isabetli bir bırakma olmuş dedi bana :) sağlıklı doğumlar

Tesekkur ederm canm cevabin icin bende doktorumla gorusecegim bakalim o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…