2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ben en iyisi doktorumu bekleyeyim cunku o da bana coraspini birakabiliriz ama clexane doguma kdar devam demisti. Tesekkurler cevabin icin :)

Bende pıhtılaşma problemi olmadığı halde kan akışımı yeteri kadar iyi görmediği için 36. haftaya kadar corasprin kullan dedi doktorum. Son gittiğimde kan akışı ile ilgili bir bilgi vermedi ama bende sormadım. 36'ya yaklaşırken ne zaman bırakmalıyım diye sorarım heralde

Ben de dun gece kalktim cikolatali bir tatli yaptim. Ne olacak halimiz
Dün herkes bisiler yapmış anlaşılan. dün gece benimde tatlı krizim tutunca dışarıdan hazır tatlı alacağıma daha masum bir ev keki yaptım küçücük bir dilimi sütle yedim heralde bisey olmaz o kadardan

Hiçbişey olmaz canım siz benim dün yediklerimi görsen yüzüme tükürürdünüz

Bende çok kötü besleniyorum yaa hiç hayalimde ki hamilelik yaşamıyorum besin açısından
Hayalimdeki gibi dedin de benim hayalim de de hamile kalınca kendini salmayan is yerine cici cici giyinip giden makyajını yapan biri olmak vardı. Lakin sıfır makyaj en bol kıyafetle gidiyorum hiçte cici olmuyorum

Kizlar dun is edindim kapi suslerine baktim siz baktiniz mi hemen yapip gonderenler cok cok pahali 120 _ 250 arasi işi cok guzel cok cici bir bayan buldum ekim sonuna siraya aldi beni fiyati da gayet uygun kübra tasarim aklinda olanlar varsa bir bakin derim

Kac tl canim ornek gostersene nasi bisiden bahsediosun.

Nerede canım instagramda mı? Ben kendim yapmayı planlıyorum ama fiyatı ucuz ve güzel yapıyorsa kendim uğraşmak istemem şahsen

Kac tl canim ornek gostersene nasi bisiden bahsediosun.
Ben buyuk bir sey yaptircam bitince ayarim balon icinde iki cocuk utku cem dogdu bade abla oldu yazacak yapilabilcek en buyuk kapi susu kapinin yarisi kadar var birde kuvez susunu kendim yapicam ona 4 5 tane keceden figur yapicak hepsi 100 tl yuklemeye calisayim ornegi bulup

Anladim keceden olcak. Pileksi falansa yapmak hem basit hem daha hesapli olur dicektim

Günaydın güzel anneler
Size bir sorum var. Aslinda beb 16 haftalık ken 1 kez organik boya ile boyadım ama tabi ancak buzamana kadar idare etti yine tepem bembeyaz oldu
Boyamakta tam istemiom ama böle de aynalara kusuom ice yaslı bir imajim oldu kilo desen cabasi :) bu loreal in spreylerı var ondan mı alsam ara ara skip beyazları kapatsam diom oda zararli mıdır acaba kullanan yada doktoruna soran varmı? ?

Dün kuzenimin bebeğini görmeye gittim cok güzeldi ya masaAllah hamileyken daha ayrı bir his hissettim ondan önce bebek kucağıma almak böyle bir duygu vermiyordu mis gibi kokuyordu Allahım kendi kızımı hayal ettim kucağımda aglamamak icin kendimi tuttum o emzirirken nasıl güzel birsey dedim kendimi öyle de hayal ettim ayy sağlıkla o günleri görürüm insaAllah birde o kuzenimle cocuklugmuz beraber geçti büyüdük evlendik şimdi o anne bende anne olmaya yakınım bu da ayrı bir duygu şeyi oldu

Eger saclarin kahve yada tonuysa ceviz kabuguyla 21 gun yikayip beyazlari kapatabilirsin. Tam tarifini bulur atarim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…