2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
D vitamini kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimliği mono vit d3 vermişti. Aslında elimde de hamilelik öncesinden d vit ampul var. Hangisini kullansam bilemedim.

Kızlar bu aralar gece rüyalarımda hep bebem var :) Emzirme konusunu çok taktım kafaya hep bebek emzirirken görüyordum .
Dün gece bildiğiniz oğlumu kanlı , canlı gördüm . Bembeyaz , mavi gözlü bir tosuncuk . Kucağıma aldım , sevdim , okşadım. Sanki Yen'i Doğum yapmıştım , annem ve akrabalar filan evdeydi . O kadar büyük bir huzur ile uyandım ki anlatamam .

:) canım sen en iyisi pembe ya da mavi yerine beyaz sarı gibi ortak renkli bi şeyler al bu gidişle doğumda öğrenirsin. Benim sıpa yanılmıyorsam 13. Haftada ilk gittiğimde hemen gösterdi. Ben o kadar kız çocuğum olsun istiyordumki bizim oğlan bana inadına hemen açtı pipisini. :)

Bi tane daha nazlimiz var demek ki bu da kız canım hayırlısı olsun zamanı gelince öğrenirsin ya bende yeni öğrendim stres yapma bir dahaki kontrole inş sağlıklı olsunda

Hayrolsun :) çok güzel ferah bir rüya görmüşsün. Ben de sık sık bebek emzirirken görüyorum rüyada kendimi :) bilinçaltımıza işlemiş resmen

Gozun aydin buyuk bi rahatlama yasamissinidr. Hadi gecmis olsun

D vitamini kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimliği mono vit d3 vermişti. Aslında elimde de hamilelik öncesinden d vit ampul var. Hangisini kullansam bilemedim.
Ben devit 3 kullaniyorum gunde 18 damla

Ne guzel bir ruya oyle.
Ben hamileligimden once haberci bir ruya gibi gormusfum bebisi ama kiz olarak.
Sonrasinda hic ruya gormedim keske ben de boyle huzur verici bebisi gorebilecegim ruyalar gorsem de annelige hazirlaniyor olsam bazen cok duygusuz gibi hissediyorum kendimi :)

Benimkide inatla göstermiyo hastaneye gideceğim günü biliyor sanki hareket etmiyo bide çikolata yiyince daha sakin hareket etmiyo eve gelince başlıyor hareket etmeye dr da tahminde bile bulunmuyor bugün ısrar ettim ne erkek nede kız diye bilirim dedi iki defadır detaylı ultrasona girdim yine göstermiyor napcam bilmiyorum yani herkes merak ediyor

Canım maşallah sana da bebisine de ben kilosunu bilmiyorum ama inşallah iyidir
D vitamini kullanmanı doktorun mu istedi kan tahliline bakarak mi acaba ben sağlık ocağında d vitaminine baktırmak istiyorum dedim gerek yok verdiğimiz multivitaminda zaten var dediler

tesekkur ederim canım allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın çok çok şükür bi sorun çıkmadı yine cinsiyetini öğrenemedim bacakları kapalıydı sadece

Anladım canım ama yapacak bir şey yok malesef. Sen dediğim gibi annelik içgüdülerini tatmin etmek adına alacağın şeylerden birkaç tane al ortak renk olsun. Daha doğuma çok var diğer doktora gidişlerinde gösterir belki. Kimisi düşün cinsiyeti öğreniyor hopp doğumda karşı cins doğuyor bütün alınanlar maviyken bebeğinin kız olduğunu düşünsene canını sıkma sağlıklı olsunda.

Aynen canım en çok korktuğum da o zaten kız beklerken erkek erkek beklerken kuz olması ortak renk simdilik alicam dediğin gibi daha çok var doğuma o zamana kadar daha çok dr giderim inş öğrenirim zaten hafta da bir iki haftada bir illa gidiyorum

Merhaba arkadaslar sadece dün girmedim.Ne kadar cok okudum valla masallah :)Biz de dün kontrole gittik çok şükür kötü bi durumumuz yok ama aclık tokluk sekeri yaptırdık aclık 85 sıkıntı yokda tokluk ilk lokmadan sonra 2 saat gecti öle kan verdim 145 cıktı doktorum cok yüksek dedi moralım cok bozuldu.diyabet diyeti önerdi diyetisyene gitmen sart dedi 2 hafta sonra tokluk sekerime bakılıcam gerektiğnde seker yüklemesi yaptırıcam diyabet diyeti yapam varmı ?

Evet ilk aylarda yaptirdigim kan tahlilinde d vitamini eksik cikinca kadin dogum doktorum baslatmisti. Simdi hamilelik ilerleyince aldigim olcude d vitamini yeterli gelmemeye baslamis, o yuzden artirdi. Kan tahlillerimi hep saglik ocaginda yaptiriyorum. İdrar tahlilini saglik ocagi yapmiyor onu ozel hastanede yaptirmak zorunda kaliyorum.

Ben d vitamini kullanmıyorum. Sağlık ocağında aşı için gittiğimde mutlaka kullanmalısın dediler. Ama doktoruma sorunca şu anda ihtiyacın yok, zaten açıksın hava günlük güneşlik o yüzden şimdilik kullanma dedi. Ama kışa doğru sanırım başlarım bende

Canım sadece hamilelikte olan birseydir belki dogumdan sonra duzelebilir şekerin stres yapma oda yukseltir babamdan biliyorum beslenmene dikkat edip relax ol Allahin izniyle birseyck olmaz bebisi strese sokma annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…