meltem_kaya
Aksu Ece kismetiyle geliyor annesi dogru yani bencede bebek kismetiyle gelir diye bosuna dememisler Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin
Kızının adını yanlış yazmadim insaAllah canım Aksudan eminimde Ecede muhallakta kaldım
Ben d vitamini kullanmıyorum. Sağlık ocağında aşı için gittiğimde mutlaka kullanmalısın dediler. Ama doktoruma sorunca şu anda ihtiyacın yok, zaten açıksın hava günlük güneşlik o yüzden şimdilik kullanma dedi. Ama kışa doğru sanırım başlarım bende
D vitamini kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimliği mono vit d3 vermişti. Aslında elimde de hamilelik öncesinden d vit ampul var. Hangisini kullansam bilemedim.
Canım ampülü tek seferde kullanıyorsun o halde değil mi? Dr a haftaya gideceğim bunun için yazmak istemiyorum şimdi. Kullan demişti doktorumda ama o gün başka bir mevzuda konuştuğumuz için sormamıştım
Canım ampülü tek seferde kullanıyorsun o halde değil mi? Dr a haftaya gideceğim bunun için yazmak istemiyorum şimdi. Kullan demişti doktorumda ama o gün başka bir mevzuda konuştuğumuz için sormamıştım
Yarın eşim geliyor çok mutluyum sagsalim yanımda olsun insaAllah o varken pek giremem ama biriksin toptan okurum herseyi nasılsa gidince bol vaktim olucak pazartesi detaylidan çıkınca yazarım iyi geçer insaAllah onun içinde ayrı heyecanlıyım
Evet ilk aylarda yaptirdigim kan tahlilinde d vitamini eksik cikinca kadin dogum doktorum baslatmisti. Simdi hamilelik ilerleyince aldigim olcude d vitamini yeterli gelmemeye baslamis, o yuzden artirdi. Kan tahlillerimi hep saglik ocaginda yaptiriyorum. İdrar tahlilini saglik ocagi yapmiyor onu ozel hastanede yaptirmak zorunda kaliyorum.
Tamamdır canım :) bu hafta bir tane alıp haftaya doktoruma tekrar sorarım. Tereddüte düşme sebebim aile hekimliğinin verdiği ilacın üzerinde sağlık bak.tarafından ücretsiz dağıtılmıştır yazması. Güvenemedim valla ücretsiz olunca ilaca.
meltem_kaya
Aksu Ece kismetiyle geliyor annesi dogru yani bencede bebek kismetiyle gelir diye bosuna dememisler Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin
Kızının adını yanlış yazmadim insaAllah canım Aksudan eminimde Ecede muhallakta kaldım
Sağolasın canım bebişin adını okur okumaz şaşırdım doğru yazmışsın annem bile ezberlemedi hala park yatağımızda gelmiş eve geçerken alırız kurunca da resim atarım çok heyecanlandım :)
Yarın eşim geliyor çok mutluyum sagsalim yanımda olsun insaAllah o varken pek giremem ama biriksin toptan okurum herseyi nasılsa gidince bol vaktim olucak pazartesi detaylidan çıkınca yazarım iyi geçer insaAllah onun içinde ayrı heyecanlıyım
Sağolasın canım bebişin adını okur okumaz şaşırdım doğru yazmışsın annem bile ezberlemedi hala park yatağımızda gelmiş eve geçerken alırız kurunca da resim atarım çok heyecanlandım :)
Aklımda kalmış annesi teyze kuzusu o nasıl unutiyim
Süper canım çabuk gelmiş merakla bekliyorum ben vzgecmistm annemle konuştum boyle boyle sigmazsa diye sıkıntı yapma çaresine bakariz dedi icim rahatladı morda aklım var kısmet olursa onu alırım tabi sen yakından bakıp dusuncelerini soyleyince olumlu olumsuz ona göre artık
Sagol canım benim insaAllah gitmeden cikolata falan yiyicem zaten hareket etsin bol bol babasına göstersin kendini insaAllah iyi haber alıp birde yüzünü gorursek ohh degmeyin keyfime
Kızlar bu arada sağ göğsümün altındaki uyuşmayı ve hafif ağrıyı sordum hiç sorun değil çok normal dedi eğer bir saatten fazla süren sırtına vuran şiddetli ağrı olursa acile git dedi.
Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu sordum. Yanma ağrı gibi hiç şikayetim olmadığını söyleyince biz buna Asemptomik i.y.e. Diyoruz ve bir zararı yok dedi. Zaten bir kere tedavi görmüşsün bundan sonra en az 2 litre su iç dedi.
Bi de diyetisyenden aldığım listeyi akşam bilgisayara geçince yazarım
Canım sadece hamilelikte olan birseydir belki dogumdan sonra duzelebilir şekerin stres yapma oda yukseltir babamdan biliyorum beslenmene dikkat edip relax ol Allahin izniyle birseyck olmaz bebisi strese sokma annesi
Sagol canım benim insaAllah gitmeden cikolata falan yiyicem zaten hareket etsin bol bol babasına göstersin kendini insaAllah iyi haber alıp birde yüzünü gorursek ohh degmeyin keyfime
Meyve suyu da işe yarıyor :) bi de girmeden 5 dakika önce ye ki şeker kana karışsın.
Canım beşiğin boyutu konusunda biz de çok düşündük. Ölçtuk biçtik. Biz bazı akşamlar koridora çıkarırız diye hesaplıyorduk kapıdan geçsin diye dar alalım dedik :) sonra beşiği sürekli taşımaktan bıkarız diye düşündük hem çocuk rahat yatsın diye büyük almaya karar verdik yazın oda yaparız o zamana kadar da biz başka odaya geçeriz
Meyve suyu da işe yarıyor :) bi de girmeden 5 dakika önce ye ki şeker kana karışsın.
Canım beşiğin boyutu konusunda biz de çok düşündük. Ölçtuk biçtik. Biz bazı akşamlar koridora çıkarırız diye hesaplıyorduk kapıdan geçsin diye dar alalım dedik :) sonra beşiği sürekli taşımaktan bıkarız diye düşündük hem çocuk rahat yatsın diye büyük almaya karar verdik yazın oda yaparız o zamana kadar da biz başka odaya geçeriz
SELAM tombiş yanak oğlumu gördük
Eklediğim resim yanaklar için
Anası 4 kg almış 1 ayda maşallah
Oğlumda 1 kg ileri gidiyor şuanda dedi, sağlığı iyi çok şükür şeker testine gerek yok dedi sevindim yediklerine dikkat et kg almamaya çalış dedi
Kızımı 69 ile doğurmuştum şimdi 68 kg yım
Bebek kanalda Doğum kanalında yürüyüş fazlası yasak , yorulmak yasak sen kendi doktorun ol iyi hissetmediğini hiç bir şeyi yapma dedi