2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
meltem_kaya Aksu Ece kismetiyle geliyor annesi dogru yani bencede bebek kismetiyle gelir diye bosuna dememisler Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin
Kızının adını yanlış yazmadim insaAllah canım Aksudan eminimde Ecede muhallakta kaldım

Ben de kullanmıyorum. Canım kadin dogumcu da dahiliye ci de gerek yok dedi 32 çıkmıştı benim:)

Halbuki gözünün içine baktım versin diye hahahha

2 adet verdi bana haftada 1 kullan dedi kuzum. Onun dışında multivitamin alıyorum zaten günde 1 kez

Yarın eşim geliyor çok mutluyum sagsalim yanımda olsun insaAllah o varken pek giremem ama biriksin toptan okurum herseyi nasılsa gidince bol vaktim olucak pazartesi detaylidan çıkınca yazarım iyi geçer insaAllah onun içinde ayrı heyecanlıyım

Bende mi kullansam bilemedim ya doktor hiç bahsetmedi d vitamininden sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum

2 adet verdi bana haftada 1 kullan dedi kuzum. Onun dışında multivitamin alıyorum zaten günde 1 kez
Tamamdır canım :) bu hafta bir tane alıp haftaya doktoruma tekrar sorarım. Tereddüte düşme sebebim aile hekimliğinin verdiği ilacın üzerinde sağlık bak.tarafından ücretsiz dağıtılmıştır yazması. Güvenemedim valla ücretsiz olunca ilaca.

Sağolasın canım bebişin adını okur okumaz şaşırdım doğru yazmışsın annem bile ezberlemedi hala park yatağımızda gelmiş eve geçerken alırız kurunca da resim atarım çok heyecanlandım :)

İyi maşallah hadi gözün aydın şimdiden inşallah bebişinde süper hareketli olur da babasını sevindirir ❤

Aklımda kalmış annesi teyze kuzusu o nasıl unutiyim
Süper canım çabuk gelmiş merakla bekliyorum ben vzgecmistm annemle konuştum boyle boyle sigmazsa diye sıkıntı yapma çaresine bakariz dedi icim rahatladı morda aklım var kısmet olursa onu alırım tabi sen yakından bakıp dusuncelerini soyleyince olumlu olumsuz ona göre artık

İyi maşallah hadi gözün aydın şimdiden inşallah bebişinde süper hareketli olur da babasını sevindirir ❤
Sagol canım benim insaAllah gitmeden cikolata falan yiyicem zaten hareket etsin bol bol babasına göstersin kendini insaAllah iyi haber alıp birde yüzünü gorursek ohh degmeyin keyfime

Kızlar bu arada sağ göğsümün altındaki uyuşmayı ve hafif ağrıyı sordum hiç sorun değil çok normal dedi eğer bir saatten fazla süren sırtına vuran şiddetli ağrı olursa acile git dedi.

Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu sordum. Yanma ağrı gibi hiç şikayetim olmadığını söyleyince biz buna Asemptomik i.y.e. Diyoruz ve bir zararı yok dedi. Zaten bir kere tedavi görmüşsün bundan sonra en az 2 litre su iç dedi.

Bi de diyetisyenden aldığım listeyi akşam bilgisayara geçince yazarım

Sagol canım benim insaAllah gitmeden cikolata falan yiyicem zaten hareket etsin bol bol babasına göstersin kendini insaAllah iyi haber alıp birde yüzünü gorursek ohh degmeyin keyfime

Meyve suyu da işe yarıyor :) bi de girmeden 5 dakika önce ye ki şeker kana karışsın.

Canım beşiğin boyutu konusunda biz de çok düşündük. Ölçtuk biçtik. Biz bazı akşamlar koridora çıkarırız diye hesaplıyorduk kapıdan geçsin diye dar alalım dedik :) sonra beşiği sürekli taşımaktan bıkarız diye düşündük hem çocuk rahat yatsın diye büyük almaya karar verdik yazın oda yaparız o zamana kadar da biz başka odaya geçeriz

Canın güldüm şu "bazı akşamlar" kısmına :) biz de geçen konuşmuştuk bu konuyu bebek yerinde rahatça yatsın biri gidecekse biz gideriz dedik

SELAM tombiş yanak oğlumu gördük
Eklediğim resim yanaklar için
Anası 4 kg almış 1 ayda maşallah
Oğlumda 1 kg ileri gidiyor şuanda dedi, sağlığı iyi çok şükür şeker testine gerek yok dedi sevindim yediklerine dikkat et kg almamaya çalış dedi
Kızımı 69 ile doğurmuştum şimdi 68 kg yım
Bebek kanalda Doğum kanalında yürüyüş fazlası yasak , yorulmak yasak sen kendi doktorun ol iyi hissetmediğini hiç bir şeyi yapma dedi

Ya kizlar şimdi benim demir ilacim değişti
Önce gyno ferro sanol kullanıyordum ( folik asit de var içinde folik asit değerim yüksek çıkınca )

Şimdi ferro sanol duadenal kullanıyorum e

Ama ishal oldum böyle olan var mı acaba ya da başka bi şey mi ishal yapti beni

Bak biz o "bazi aksamlar"kismini hic dusunmemistik

Ben de kullanmıyorum. Canım kadin dogumcu da dahiliye ci de gerek yok dedi 32 çıkmıştı benim:)

Halbuki gözünün içine baktım versin diye hahahha
ben ilaç vermesinler diye bakıyorum. Bir şekilde unutuyorum o ilaçları almayı sonra :) demir ilacım var sadece o bile yetiyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…