2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah analı babalı büyütsün canım, zaten duygulanmak için yer arıyoruz senin yaşadığın his tam ağlamalık Allah vakti gelince bizlere de yaşatsın o duyguyu, dört gözle bekliyorum ocak ayını

Kızlar bebeğimi gördüm herşeyi çok iyi 23+5 çıktı benimki geriden gidiyor en başından beri. 614 gr. Suyu iyi.kız bebek dedi tekrar. Başı gobeği uyluk kemiği bir iki gün ilerde geride çıktı ama normalmiş gayet uyumlu dedi. Çok hareketli bi bebek dedi güldü bayağı. Zor ölçtü :) babamızda videoya çekti çok mutluyum çok şükür. İki hafta sonra şeker yüklemesine çağırdı bi de

Allah analı babalı büyütsün canım, zaten duygulanmak için yer arıyoruz senin yaşadığın his tam ağlamalık Allah vakti gelince bizlere de yaşatsın o duyguyu, dört gözle bekliyorum ocak ayını
Amin canım insaAllah sağlıkla görelim o günleri

Ben loreal in o ürününü kullanıyorum hem de başından beri, zaten saça sıkıyorsun derine gelmiyor bile, sadece ayırdığım yere sıkıyorum, saçın üstünde kalıyor, benim için kurtarıcı bir ürün:)) daha önce bir arkadaş sorduğunda anlatmıştım ben saçımı 2 kere boyattım. Kuaför saçlarımı röfle yapar gibi paketleyerek boyadı, diplerine değdirmeden yaklaşık 1 cm kalana kadar boyadı, şimdiye kadar öyle idare ettim. Bir kere daha bu şekilde boyatırım sonra da hooppp doğuma:)

Ay süper olur canım bi denerim en azından kapatiomuymus o beyazları?
VLla iise yario diolar canim. Beyaz oranina gore gun uzatilabilirmis. Tarif su sekilde
Bir litre kaynayan suya, 10 adet ceviz kabuğu atılır ve 15 dakika kaynatılır. Bu karışım ile saçları yıkayın. Uygulama süresi, her gece olmak şartı ile 21 gündür. Cevizin içi beyine iyi gelir. Kabuğu ise, saçlara ve saç derisine iyi gelir. Bu su ile sadece durulama yapılır. (Ovalanarak) Bu sudan sonra başka bir şey kullanılmaz. Bu kür, kepeğe ve mantara da iyi gelir.

Cevizin en dışındaki yeşil kabukları kurutulur. Kaynayan bir litre suya 5 tane cevizin en dış yeşil kabuğu atılır ve 5 dakika kaynatılır. Yine son durulama suyu olarak 21 gün kullanılır.

Bu sefer küçük olanı emzir büyür canım bende o hataya düştüm kolaylık olsun diye hep sağdan emzirdim sağ daha büyük

Dünden önceki gece de benim sıpa uyandırdı 1 saat kadar cebellestim uyumak için ancak ne mümkün resmen dans etti tekmeler savurdu hatta biraz sallanırsam uyur belki dedim kendimce kendimi salladım hafiften yok o da fayda etmedi. Bi saat sonunda neyseki bitkin düştük ikimizde uyuduk bazı günler hic uyumuyor mu diye düşünüyorum

Kızlar günaydınn
Size birşey sorayım bikac gündür soğuk algınlığı yüzünden dinlemiyordum. Tam bitkisel seylerle geçti derken öksürüğe çevirdi şimdide ciğerler balgam atıyor. Bol su içiyorum, göğsüm dolu.doktorumu arayıp şu balgam söktürücü leri sorsam mı? Hiç kullanan oldu mu aranızda? Hamilelikte kullanılıyor mu?

Pekmez ic pekmez saka bi yana hic kullanmadm da duymadm da valla

gündüz sakin olmaları çok normal gece kendilerinden geçiyorlar resmen :) çoğu zaman eminim yorgun olduğum için uyanmıyorum ama sabah hayal meyal hatırlıyorum bazen gece çok hareketli olduğunu. Doğduktan sonra uyku düzeni böyle olursa işimiz var

Muhakkak bir kulak burun boğaza veya dahiliye ye görün cnm bronşite çeviridiyse antibiyotik kullanman gerekebilir. Bence arama direkt doktora görün daha sağlıklı olur en azından sağlık ocgaina da görünebilirsin

Kızlar sabah açlık kan şekeri için ölçüm verdim yemek yedim 2 saat sonrada tokluk için vereceğim. 1 saati geçti ancak şimdiden başıma bıçak gibi ağrı saplandı ustelik yemek yemis olmama ragmen. Insallah sonuclar güzel çıkar :)

Tmm ben ceviz bi araştırayım bakalım birde demin boyama taktiği vermişler oda olabilir die düşünüyorum Çok teşekkür ederimm

bende örnek istiyorum kızımın abla olduğunu birşekilde göstereyim içinde kalmasın istiyorum

Arkadaşlar bugün detaylı ultrasonum vardı kalbine bakacaktı dr gittik geldik çok şükür normal dedi haftasına gore küçük sadece ve yine cinsiyetini öğrenemedim bacakları kapalıydı nasıl öğrenicem ben ya cinsiyetini çok merak ediyorum bebeğime hic bisey almadin daha artik alışveriş yapmak istiyorum çikolata meyve suyu ne varsa hepsini denedim ama boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…