2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ana kucağı bakmak için mağazaya girdim bir müşteriyle konuşmaya başladım. Kadına hediye gelen ve hiç kullanmadığı ana kucağı, ev salıncağı ve yürütecini bana vermeyi teklif etti :) iyi markaymış hepsi ama hiç kullanmadığı için hatırlayamadı. yarın sabah dediği yerden alacağım kullanmazsam veya kullandıktan sonra ben de birine veririm

Anam ne güzel olmuş öyle

Bana ver canım önce bakalım nasılmış ben Chicco polly magic mama sandalyesi düşünüyorum ana kucağı olarak kullanılabilir çok beğendim bakalım artık doğumdan sonra

Kızlar aranızda gebeliği süresinde sağlık ocağından rapor alan oldu mu ? Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum arada sabahları uyandığımda hafif boğaz ağrım ve baş dönmem oluyor. gribe yakalanmadan 4-5 gün rapor alıp evde dinlenmek istiyorum. Gidip rapor istesem direk yazarlar mı sizce?

Canım geçmiş olsun. Bizim buradaki aile hekimliği iki günden fazla rapor vermiyor ohal sürecinden dolayı demişlerdi. Gidebiliyorsan özele gidip alman daha kolay olur sanki.

Sağlık ocağındaki doktorumuzu hiç sevmiyorum mümkün olduğunca da gitmemeye çalışıyorum.

6 aylıkken kızım ateşlendi 39 derece bende özele gitmeyim bi sağlık ocağına göstereyim dedim gittim diş bu ilaç ver düşer dedi ama çocuğun ateş düşmüyor aksine sürekli ağlıyor doktorumuzu aradım. Panik yapma diş bu kadar yapmaz gel hemen dedi bi gittik çocuk ileri derece idrar Yolu enfeksiyonu aklıma geldikçe bile öldüresm geliyo.

2 günden fazla vermiyorlar ama bence öyle biliyorum

saka bı yana gulup gecsemde canım cok sıkkın psıkolojısı bozuk ınjsanlar gıbı hıssedıyorum kendımı sekerımı olcuyorum sureklı ıstedıgım gıbı dusmuyor sabah dusse oglene cıkıyor uzuluyorum kadın dogumcum ısrarla ya sekerın baslangıcı yada seker hastasısın dıyor . endokrınolojı suan ıcın erken bunu demek dıyor korkyorum uzuluyorum takıntı yapıyorum kavga edecek ınsan arıyorum ... ıcımden kotu dusunceler gecırıyorum baskaları hakkında ne olacak benım bu halım ınsanlara taraf almak ıstemıyorum ama kın guduyorum falan sacma sapan dusunceler yardım edın banaaaaa

Vay anasini sansa bak. Fotolarini at bizde bakalim bari

bizim saglik ocagi on gun verio valla

Merhabalar herkese,
Bugun doktor randevum vardi. Herhangi bir problem gorulmedi, elhamdulillah. Tam 26 haftaligiz. Bebegimiz 900 grama yaklasmis. Ben toplamda 4,5 kg almisim, doktor 6 ay icin az almissin, daha alsan iyi olur dedi. Saglik ocaginda 1 doz tetanoz asisi yaptirmami ve aclik-tokluk seker sayimi yaptirmami istedi. D vitamini 10 damla aliyordum, 20ye cikartmami soyledi. Yine guzel, saglikli beslenme tavsiyelerinde bulundu. Bebegin yuzunu bir turlu goremedik, hep eliyle kapatiyordu, hatta galiba agzina filan koyuyormus, parmagini mi emiyor napiyorsa

Canım geçmiş olsun. Bizim buradaki aile hekimliği iki günden fazla rapor vermiyor ohal sürecinden dolayı demişlerdi. Gidebiliyorsan özele gidip alman daha kolay olur sanki.

Kendi doktorum özelde ona gidebilirim tabi ama rapor yazmak için muayene açmaları gerekiyor. Daha muayene zamanıma da 3 hafta var rapor için para vermek istemedim 75 tl :/ inşallah verir sağlık ocağı da gerek kalmaz

Çok kötü oluyor bazı doktorlar gerçekten insan gitmeye çekiniyor. 10 gün veren bile varmış bakalım yarın gideceğim.

amann maşallah Allah bebeşin şansını hep böyle açık etsin

İnşallah bizimki de seninkiler gibi verir ya :)
Canim doktorla aran iyiyse bide hemsireyi taniosan doktordan once hemsireyle konus. Bebek asagiya cok baski yapio cok yogun calisiorum bi on.gun rapor alamaz miyim desen hemsiteler doktora soyluyolar bole bole die

Canim doktorla aran iyiyse bide hemsireyi taniosan doktordan once hemsireyle konus. Bebek asagiya cok baski yapio cok yogun calisiorum bi on.gun rapor alamaz miyim desen hemsiteler doktora soyluyolar bole bole die

Doğru diyosun ben gitmeden bir hemşiremi arayıp yoklayayım haber veririm size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…