2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah canım tontik yanaklını Allah ım esirgesin tüm bebişlerimizi dikkat et canım kendine bende merak ediyorum kızçemi daha görüş gününe 19 güm var

Belki biz de bazı geceler pre bazı geceler dogum kontrol ile takılırız ah gecelerrr sensiz gecelerr kabus gibii coker geceeeler

Kızlar rüyamı anlatayım da amin diyin

Bugun ruyamda dogumumu gordum nasıl rahat nasıl cool bir havam vardı nişanım falan geliyor dur ya hemen gitmeyim doktora diyorum sancı mancı yok doktora gidiyorum bolca da acılmam olmus ama hicbi sey de hissetmemiştim kaygı korku da yok doktorum bi konuşuyo dogum seçeneklerini icinde sezaryen yok acayip normal yanlısı ve normal sekilde dikissiz filan şıpp diye doguruyorum

Allah'ım rüyalarla amel edilmez ama belki Amin dersek basımıza gelirr insallah ruyamdakinden de kolay olur dogumlarımııız

Canın güldüm şu "bazı akşamlar" kısmına :) biz de geçen konuşmuştuk bu konuyu bebek yerinde rahatça yatsın biri gidecekse biz gideriz dedik

Bak biz o "bazi aksamlar"kismini hic dusunmemistik

utandım

ben de bir ara magnezyumu içme fobisi oluşmuştu resmen o zamanlar yarım bardak suda eritip üzerini meyve suyu dolduruyordum. belki sen de birşey içinde eritsen. ama kesinlikle doktoruna sormadan yapma bazı haplar eritilince ya da çiğneyerek yiyince zehirliyor cnm

canım haklıymışsın iyi ki kapıdan geçiririz diye hesaplamamışız. en geniş yeri ayakları oradan ölçünce 84-124 çıktı şaşırdım ben de

Bikeere olmus canım stres yapma bence birsey olmaz dikkat et gittiğnde doktoruna da sorarsın

Ayy amin darisi basimaaa darisis basimaaa

Belki biz de bazı geceler pre bazı geceler dogum kontrol ile takılırız ah gecelerrr sensiz gecelerr kabus gibii coker geceeeler
Benim aklıma hapla korunmak yatıyor preyi sevmiyorum oda hic korunmadik ya afedersin temas seyinden işte araya engel giriyor

canım haklıymışsın iyi ki kapıdan geçiririz diye hesaplamamışız. en geniş yeri ayakları oradan ölçünce 84-124 çıktı şaşırdım ben de
84mu poff iste bu olmadı canım cok genismis gerçekten benim planladığm yere baya genis neyse baska yere uydurucam artık yazarken dis olculeride yazsalarmis bazilarinda yazıyor bunda yoktu

Benim kızda şeyime doğru vuruyor neden böyle anlamadım yukarı çıkması lazımken aşağılara vuruyor

Bende degilde arkadasimda cikti her 2 gebeliginde de cok sık az az yedi oyle olumcul bir diyet degil bol bol yiyodun sadece 8 öğün falan yedi cok saglikli bir gebelik gecirdi 7 8 kilo aldi tum hamileligi boyunca

kızlar diyet listemi paylaşayım diyetisyenim çok çok tatlı bir kadın sabah 25 dakika öğleden sonra 55 dakika konuştu eşim ve bizimle harika bir insan. bana çok olumlu şeyler söyledi hatta tartmadı bile genel bir beslenme listesi verdi kendine göre ayarla dedi. mesela benim gün içinde yediklerim verdiği listenin 1/3ü falan. ben mızmız ede ede o kadar yiyemem şunu yemem bu fazla dedim diye minimum verdi. arada listede yazanlardan olmak şartıyla fazla da kaçırsam sorun olmayacağını söyledi. çok güzel görünüyorsun hem 30 kilo alsan ne olacak 2 ayda verirsin dedi. kocaman kocaman öptüm onu..

SABAH 07:00-08:30

1 yemek kaşığı pekmez

2 haşlanmış yumurta

2 kibrit kutusu kadar peynir

5 tane zeytin

2 ince dilim tambuğday ekmeği

Yağsız salata/söğüş

ARA ÖĞÜN 10:00-10:30

2 porsiyon meyve

ÖĞLE 12:00-12:30

1 kase çorba

8 yemek kaşığı sebze yemeği

2 ince dilim tambuğday ekmeği

Sınırsız yağsız salata

ARA ÖĞÜN 15:00-15:30

3-4 adet kuru kayısı veya 1 çorba kaşığı kuru üzüm

1 su bardağı yoğurt

1 porsiyon meyve

AKŞAM 12:00-12:30

1 kase çorba

6 kaşık kurubaklagil veya 4 köfte büyüklüğünde et

1 su bardağı ayran

6 yemek kaşığı sebze yemeği

Sınırsız yağsız salata

ARA ÖĞÜN 21:00-22:30

1 çay bardağı çerez (kuru yemiş)

1 su bardağı süt veya yoğurt

1 porsiyon meyve

*yağsız salata veya çiğ sebze gün içinde sınırsız

*öğle yemeği ve akşam yemeği öğünleri yer değiştirebilir

*ara öğünler yer değiştirebilir

*1 bardak yoğurt =1 bardak süt = 2 bardak ayran

*1 kase çorba = 1 dilim tam buğday ekmeği = 4 kaşık pilav/makarna

*1 pors. Meyve = 4 kuru kayısı = 1 çk. Kuru üzüm = 2 incir

* et = balık = tavuk = mantar

Favorilerime aldım listeni canım paylaşım için teşekkürler :)

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Ya ilk gebeligim bu ama ben bazen kendimi hicbisey halledemeyecek gibi hissediyorum, lohusa takimi baktim bugun nasil alacagim ne sekildr kullanisli olur bilemedim. Henuz ne yatak ne kiyafet battaniye sampuan hicbisey almadim . Ne marka alacagim ne sekilde kullanisli olur bilemiyorum yetersiz bi anne mi olacagim dedim kendi kendime sonra da stres yapma die teskin ettim kendimi ama siz nasil karar veriyorsunuz mesela lohusa takimi taci terligi nasil bisey alacaksiniz? Tecrubeli anneler lohusa takimi sadece hastanede mi giyiliyor eve geldikden sonra misafirlerinizi falan onunla mu karsiliyorsunuz yoksa ?

Rahat ol pijamayi dogru almasan ne olur beb ek kendine baktirir merak etme ......alisveris sayfasina bakarsan orda paylasiyoruz neler aldigimizi

Favorilerime aldım listeni canım paylaşım için teşekkürler :)

biz yarın sabahtan itibaren başlıyoruz. zaten baharda bırakmıştık diyeti. mide bulantılarım ve tiksinmem tüm düzenimizi bozmuştu. eşim de benim yüzümden 3 kilo almış. benim aldığım kilo 12 olunca korktum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…