2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnternette boyle bir sey buldum. Hamilelikte haftalara gore ideal kilo alma dagilimi. Tabi istatistiksel bir sey bu, birebir uymasi gerekiyor diye bir sey yok, onemli olan bebegin ve annenin saglikli sihhatli olmasi, gerisi teferruat.

Ben baya gerideyim tabloya göre :) 26.haftam ve 3 kilo tek aldım. :) bebeğimin kilosu normal olduğu için kendi kilomdan gayet memnunum. :)

ben 8 kilo aldim şimdiden

BEnde tam 8 kg aldım hiç hoş değil ya tabi kendimi kötü hissettiğim için bugün yine yedim kayınvalide döktürmüş nefes almadan yedim yarından itibaren sağlıklı besleniyorum ama

İnternette boyle bir sey buldum. Hamilelikte haftalara gore ideal kilo alma dagilimi. Tabi istatistiksel bir sey bu, birebir uymasi gerekiyor diye bir sey yok, onemli olan bebegin ve annenin saglikli sihhatli olmasi, gerisi teferruat.

Benim tam ideal o zaman
Doktorlar ideal 11 kg toplamda diyor ben 8 aldım bile

Ben baya gerideyim tabloya göre :) 26.haftam ve 3 kilo tek aldım. :) bebeğimin kilosu normal olduğu için kendi kilomdan gayet memnunum. :)
Benim de 26 haftam doldu. Bugun doktora gittim 4,5 kg almisim, doktor az almissin, daha alabilirsin rahat ol dedi Bebek de 900 grammis. Sizin doktor bir yorum yapiyor mu kilonuza?

Yaa, ben de bu hafta her gün hazır meyve suyu içiyordum.. Kahvaltıda içecek bir şey bulamadığımdan.. Zararlı olduğunu biliyorum gerçi de, bu kadar da düşünmemiştim.. Kaç zamandır kuru kuru yapıyrm kahvaltıyı, bari onu içeyim diyordum da o da şimdi içime dert olur.. Zaten abur cubur da yiyorum hep.. Çok abartmıyorum ama yiyorum da işte..

Benim de 26 haftam doldu. Bugun doktora gittim 4,5 kg almisim, doktor az almissin, daha alabilirsin rahat ol dedi Bebek de 900 grammis. Sizin doktor bir yorum yapiyor mu kilonuza?

Bugün bende gittim 1 ayda 4 kg aldığıma biraz fazla dedi
Aslında haklı hamur işi tatlı abur cubur öyle çok yiyorum ki
Bebeğin kilosunu iyi buldu yemişsin ama bebekte bir şeyler kapmış falan diye güldü

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma Günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canım ben bu listeye bayildimmm mmm

Çıktı alıp doktoruma götüreceğim kızarsa al liste al al al al diyeceğim hahahhahah:)

Canım ben bu listeye bayildimmm mmm

Çıktı alıp doktoruma götüreceğim kızarsa al liste al al al al diyeceğim hahahhahah:)

Günaydın kızlar ,
Şükürler olsun bugün cuma :) Haftasonu geldi dinleneceğiz sıpamla .
Ah keşke Doğum sonrası güzelce izin verse devlette 32 de hemen ayrılsam izne ama 37 ye kadar çalışacağım mecburen
Hem ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar hem de tüm imkanları zorlasak Bile Doğum sonrası en fazla 3 ay izin veriyorlar . Çok üzülüyorum bebemi nasıl bırakacağım diye . Hadi yıllık izin rapor filan oldu sana 4.5-5 aylık yine kıyamam diyorum . Ev hanımlarına hiç bu kadar özenmemiştim kızlar .

Tam sınırdayım valla 9 kilo aldım ama cok moralim bozuluyor sureklı acıkıyorum gece mıdem kazınıyo yatamıyorum bazen dunden beri dikkat etmeye karar verdim en azından aksamları meyve falan yerım gecıstırırım dıye

aynen en azından altı ay vermelı hatta bır yıl bende cok uzuluyorum

canım hapı kırıp ıcmek cok tehlıkelı lutfen ıcme oyle psıkolojık destek al kuzum olabılır gayet normal hepımız ınsanız ummadıgımız sey basımıza gelebılır uzulme

kılodan bahsedılmıs bnde kılolu hamıle kaldım bulantım cok oldugu ıcın ve hala tam gecmedıgı ıcın kılo almadım sukur ama dıyabetık ıle ugrasıyorum bosverın kızlar alın kılo saglıkla alın saglıkla verın ınsallah canınızı hıc sıkmayın bana da bebegıme de dua edın

Kilo konusu sinirimi bozuyo benim öyle aman aman yemiyorum iyi gidiyorum diyorum ama aldımmi mı bi anda çat 1 kilo yükseliyo. 2 hafta yıllık izne çıktık tabi anneler sağolsun 3 kilo almışım sadece 2 haftada doktor şok oldu bu ay kilo almak yok dedi. Dinledim sözünü 6. Ayı bitirdiğim anda çat 1 kilo arttı :) vakti zamanında 18 kilo verdim normale döndüm ama sonra bu kilo olayı bende takıntı oldu ister istemez. Sağolsun doktorum benden takıntılı :)

bari ödediğim paranın karşılığı olsaydı diyosun dimi:)bi sorun görmemiş demek ki herşey yolunda sonuçta işinde uzma insanlar,içini rahat tut sağlıkla kucağına alırsın inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…