2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

canım ben de aynıyım ama buradaki deneyimli anneler ve araştırmacı arkadaşlarımız sağolsun son zamanlarda ben bu işi yaparım diyorum :)
bak bu topikte de alışveriş paylaşımları var. listemi buradaki arkadaşların paylaşımları ve deneyimleri sayesinde oluşturdum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-paylasimlari.1018501/page-235#post-52941675

Ben lohusa takımını gecelik şeklinde alacağım. Kuzenim yeni doğum yaptı onun tecrübelerinden faydalanıyorm. Doktor dikişleri kontrol edince pijama zor oluyor gecelik al dedi.

Rahat ol pijamayi dogru almasan ne olur beb ek kendine baktirir merak etme ......alisveris sayfasina bakarsan orda paylasiyoruz neler aldigimizi
Oyle haklisin pijamayi almasam evdekilerden giysem de bisey olmaz da bu sadece bi ornek yani alisveris sayfasi da mi var hemen bakayim bulabilirsem

Bende degilde arkadasimda cikti her 2 gebeliginde de cok sık az az yedi oyle olumcul bir diyet degil bol bol yiyodun sadece 8 öğün falan yedi cok saglikli bir gebelik gecirdi 7 8 kilo aldi tum hamileligi boyunca
Anladım canım teşekkür ederim bakalım ben daha diyetisyene gitmedim başlıcam ins

Merhaba canım,
İlk hamileliği olan anneler olarak hepimiz acemiyiz.. Araştırarak sorarak öğreniyoruz işte.. Burada fikir alışverişi yapıyoruz mesela.. Ben internette bloglardan filan bakıyorum.. İnstagramda yeni anne olan kişilerin filan da paylaşımları oluyor.. Öyle sağdan soldan öğreniyoruz bir şekilde..

Canım bu diyabet diyeti değil herhalde normal diyet ?

iyi akşamlar canım,
listen hayırlı olsun
fazlasi olarak tatlı cok yiyorum ben oda elimde değil canım çok çekiyor yoksa kahvalti ,yemeğim aynen uyumlu ....

iyi akşamlar canım,
listen hayırlı olsun
fazlasi olarak tatlı cok yiyorum ben oda elimde değil canım çok çekiyor yoksa kahvalti ,yemeğim aynen uyumlu ....

iyi akşamlar canım,
listen hayırlı olsun
Çok güzel canım bu düzende beslenmen. Ben de bu listeden çok daha azını yiyordum. Ama arada kaçamak yapıyorum dedim. Mesela ayda iki kere şu, haftada bir kere bu, arada şundan, geçen şeyde yemiştim derken daha sayma istersen dedi ki haklı neredeyse her gün sağlıksız şeyler yediğimi farkettim. Bi de ben her gün hazır meyve suyu içiyordum %100 de olsa asla ağzına sürme dedi. Çürük meyvelerden yapılıyor ve tatlıdan daha kötü şeker var içinde dedi. Sen kaç kilo almıştın hamilelikte?

ben 8 kilo aldim şimdiden

Ben sırf sıvı girsin vücuduma diye meyve suyu iciyoduum demek igrenc pislik böeğh miymiş gerci nasıl meyvelerden hazırlandığını az cok biliyorum ama seker konusunda o kadar zararlı oldugunu bilmiyoduummmm

Ben sırf sıvı girsin vücuduma diye meyve suyu iciyoduum demek igrenc pislik böeğh miymiş gerci nasıl meyvelerden hazırlandığını az cok biliyorum ama seker konusunda o kadar zararlı oldugunu bilmiyoduummmm

Ben %100 sağlıklıdır diyordum karışık meyve suları ekşi ekşi canım çekiyordu. Kola gibi şeker varmış içinde ve meyve şekeri daha zararlıymış. İsim falan söyledi sayılar verdi ama unuttum tabi. Bana canın ekşi çekiyorsa sodalı ayran iç dedi

benden iyisin canım ya beni tartmadı ben de 10 kilodan fazla aldım dedim 12 demeye utandım
ay sende çok almışsın iyikide gitmişsin doktora
bundan sonra az kilo alsak barii ...
benim avantajım rejimle 5.bucuk kilo vermistim onu aldım önce 55 buçuk dan 50 kiloda hamiş oldum , bundan sonra dikkkat edecegim yemek yedikden sonra fenalasiyorum yoksa, akşamdan basladim 3 /4 kaşık ekmeksiz yemek yedim hiç açda değilim , sabahları da çavdar ekmeği yiyorum aynen pekmezimi domates salatalik bir kibrit kutusu kadar peyniri 5/6 zeytin bazen yumurta var bazen yok menümde ara öğünlerim hep tatli cokopirens halley kurabiye butarz tatlılar ama düzenleme yapacağım inşallah inşallah hepberaber sağlıkla az kilo alarak doğuma gidelim

Son düzenleme:

Aaa sodalı ayran nedir ama yaa hayır o degil narenciye sıkacagım da bozuldu

İnternette boyle bir sey buldum. Hamilelikte haftalara gore ideal kilo alma dagilimi. Tabi istatistiksel bir sey bu, birebir uymasi gerekiyor diye bir sey yok, onemli olan bebegin ve annenin saglikli sihhatli olmasi, gerisi teferruat.

Eklentiler

• A938F7BC-46E2-44E1-8539-BBE767AB5DDC-204-000000222A43CAAB.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…