2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Günaydın canım,
Sonuna kadar katılıyorum, ben özel de çalışıyorum ve sınırları zorlayıp 4-5 ay yapmam bile güç.

Olsun sağlıkla gelsin Bebişler de , buluruz çözümleri

Ah canım çalışan anne olmak zor bilirim.
Oğlum annesi ile büyüyecek ama kızımda çektiğim zorlukları bir ben bir Allah bilir
6 ay ücretsiz hakkını kullansana canım 10 aylıkken bırakırsın.

Ah canım çalışan anne olmak zor bilirim.
Oğlum annesi ile büyüyecek ama kızımda çektiğim zorlukları bir ben bir Allah bilir
6 ay ücretsiz hakkını kullansana canım 10 aylıkken bırakırsın.
Malesef ücretsiz izin hiçbir şekilde alamam canım . Sıpam bize epey pahalıya mal oldu :) Eşimin de benim de yüksek kredi ödemelerimiz var . Doktorlar insafa gelir ve ohal kalkarsa rapor alabildiğim kadar alacağım .

Malesef ücretsiz izin hiçbir şekilde alamam canım . Sıpam bize epey pahalıya mal oldu :) Eşimin de benim de yüksek kredi ödemelerimiz var . Doktorlar insafa gelir ve ohal kalkarsa rapor alabildiğim kadar alacağım .

Anladım canım 5 aylık bırakmakla 5 yaşında bırakmakta İnan aynı duygu küçükken bırakıyorum diye hiç boşuna kendini yorma. Dolu dolu geçirin evdeki gümlerinizi

Günaydın annisler uğun çok kötüyüm hala yataktayim kaç gündür hastaydım dahada kotu oldum öksürmekten karnım ağrıyor krap giriyor sanki ben oksurdukce bebeğim çıkacak gibi artik geceden beri daha da kötüyüm uyumadım öksurmekten napicam ben

Çok geçmiş olsun canım
Ben astım hastasıyım son ayda çok korkuyorum hasta olmaktan,
Temiz hava iyi gelir cam , balkondan hava alsan biraz.
Genelde geceleri öksürük olur ballı limon içebilirsin yada ballı ılık su

kızlar ya ankaralılar da istanbullular da izmirliler de bursalılar da buluşamadı bir türlü :)

biri siftah yapsın da diğerleri de peşine takılır bence hahahah :)

Saol canım bende aştım var zaten ondan com kötüyüm dediklerini yaptım ama yok dahada kotu oldum şimdiden boyle hasta düştüm son ayları düşünemiyorum bile halim kalmadı kahvaltı bile yapmadım daha boğazım tahriş olmuş yutkunamıyorum bile

Merhaba..bende de pıhtılaşma var bu sepepten 1 tabe 8 haftalık düşüğüm olmuştu.çok şükür şu anda herşey iyi gidiyor.0.4 clexane ve corspin kullanıyorum bende ..detaylı ultrason sonucum iyi çıktı benimde ama doktor iğneleri doğuma 1 hafta kalana kadar devame edecğiz dedi..yani kan akışının iyi olma sebebi iğneler de olabilir..doktırun en iyiisni bilir tabi

sen 26. haftadasin ben 23 . yani 10 kiloyu alirim dikkak etmezsem dün aksamdan itibaren basladim aksam yemeklerine dikkatttt etsem obile yeterli olur birde tatli olayini ele almam gerekir yogirdun içine tarçın koysam seker ihtiyacini karşılar dite düşünüyorum ara öğün taparim yogurduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…