2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnanırım canım bende annem dışında spiralle ilgili duyduğum tek şey bir sonra ki hamileliği bikaç yıl engelliyormuş. Hatta bir uzmandan bile bunu duydum

Kızlar normal doğumdan önce lavman yapılıyormuş galiba. Acaba tüm kadınlara yapılıyor mu? Birde can yakıyor mu? Ayy çok tuhaf şeyler bunlar
Lavman dedinde ben hep ilaç veriliyor öyle tuvalete çıkıyorsun diye sanardim meger öyle değilmiş malum yere birsey sokup yaptiriyorlarmis dogumdan cok ondan şey ettim duyunca hem önden hem arkadan acı acıııı

Lavman acıtmıyor ki kaygan bir şırınga gibi düşün içinde ilaçlı su var bir dakikada bağırsakların tertemiz oluyor korkmayın öyle küçük şeylerden önümüzde sancılar doğumlar var şimdiden gözünüzü karartin

Kızlar normal doğumdan önce lavman yapılıyormuş galiba. Acaba tüm kadınlara yapılıyor mu? Birde can yakıyor mu? Ayy çok tuhaf şeyler bunlar

Yapılıyor canım. Fix herkese

Ama.acı yok.neden olsun bi şey sikiyorlar popona sonra rahat rahat wc çıkıyorsu ne güzel. Hahhahahha

Bide doğum da kaka yapma şeysi var ya. bende şans yok korkuyorum başıma gelecek diye

Dogum sancisinin yanında birsey degildir tabiki

Aaaaaaaa ne güzellllllll herkese değilimis ben herkes sandim :) ama bana yapsınlar ben isterim hahahahahh
İlaç versin diye doktorun gözünün içine bakan yesa, lavman yapılmasını isteyen yesa hiçbir şeyi takmayan yesa. Beyinlerimizi doğuma kadar değiş tokuş yapabilir miyiz?

Kızlar ebe konusunu konuşalım mı? Ebenizi ayarlayın doğumda hem sizi yönlendirir hem destek olur diyorlar. Fotoğrafçı gibi ebeyi de tutucaz anlamadım ben? Bu ebeler nereden tutulur?

Benim bildiğim herkese yapılıyor. Acılı olduğunu sanmıyorum ama çok itici birşeydir. Hem doğum sancısı çekiyorsun hem orana bişey sokup tuvaletini yaptırıyorlar sana hiç havanda değilken Bende düşündükçe uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…