2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aşağıda da var yukarıda da :))
Ay bilemedim kaçtır oluyo bende bi tuhaf oldum sanki ayağı battı da kızımı incittim gibi : (
Canım bebiş hareketleridir ya artık çok oynak bizim kızlar benimkisi tam ters ayakları affedersin tam altta habire vuruyor kafasıyla da midemi ittirdikce ittiriyor

Canım bebiş hareketleridir ya artık çok oynak bizim kızlar benimkisi tam ters ayakları affedersin tam altta habire vuruyor kafasıyla da midemi ittirdikce ittiriyor

Canım valla bazen "ulan noluyo diyorum" kafasıyla acaip ittiriyo afedersin aşağı doğru. yukardan desen yine o biçim.
Özellikle gece bi ayyy diyorum eşim neye uğradığını şaşıriyo garibim

Geçen eşim gece en son karnımla konuşuyo, yapma kızım bak taş olursun anaya el kalkmaz diyo

Bizimki de bekliyor hareketlerini hissetsin diye ama kız inatçı o elini koyunca duruyor çok tembel bu diyor

Kızlar mide eksimeleriniz başladı mı ya iki gündür ne yesem zehir oluyor bana her yemekten sonra şurup mu icicem ya başka bitkisel pratik bir yolu yok mu

Bizimki de bekliyor hareketlerini hissetsin diye ama kız inatçı o elini koyunca duruyor çok tembel bu diyor

Bizim ki elini karnıma koymuyor benim elimi bile koydurtmuyor çocuğu sıkıştırıyormuşum

Heyyy Allah'im

Kızlar mide eksimeleriniz başladı mı ya iki gündür ne yesem zehir oluyor bana her yemekten sonra şurup mu icicem ya başka bitkisel pratik bir yolu yok mu

Benim de başladı malesef gündüz sıkıntı yok ama gece midem fena yaniyo

Bizim ki elini karnıma koymuyor benim elimi bile koydurtmuyor çocuğu sıkıştırıyormuşum

Heyyy Allah'im

Benim de başladı malesef gündüz sıkıntı yok ama gece midem fena yaniyo

Bende sağlık ocağındaki hemşireyi aradım rennıe içebilirsin dedi günde dört keze kadar sıkıntı yokmuş,yemeklerden sonra,
arada içiyorum rahatlatıyor canım mideyi

Günaydın kızlarrr, bu ara yine modum düşük nedeni büyük ihtimalle rezil beslenmem Mide çok önemli yaa saçma sapan beslenmek insanın tüm dengesini bozuyor, sağlıklı ve az beslenince de enerjik oluyorsun. Allahım en kısa sürede kendime gelirim inşallah.
Spiral düşünmüyorum canım ya hap ya pre olur zamanı gelince artık acik acikta yazdım şak diye
Bu konuyu bende şimdiden düşünmeye başladım canım Aynı senin gibiyim bende korunmuyordum napıcam bilmiyorum. Ama bi tavsiye vereyim sana gerçi genelde sağlıklı bir yöntem olabilir bilmiyorum ama benim annem ben doğduktan sonra spiral taktırmış. Daha sonra 2.çocuğu düşünmeye başladıklarında spiral rahminde paslanmış. Doktor bile tiksinerek atmış yere spirali. Daha sonra iki düşüğü oldu ve annem spirale bağlıyor. Felaket tellalı gibi konuştum ama bence ilkel yöntemler daha sağlıklı taktırma derim

Kıyamam sana yaaa psikolojini fena etkilemiş. Hapların şurup versiyonu veya iğne versiyonları varsa onları tercih et kuzum bir de doğumdan sonra evde müsait rahat olduğunda mesela bonibonla falan alıştırma yapa yapa eskiye dönersin belki.

Aminn canım hepimizinde böyle olsun inşallah

Aşure istiyoruuuuummmm

Çık gel yarın akşam beraber yiyelim//

Hayırlı cumalar canım sütlü yap çok güzel oluyor

Evet içinde sütte var bu akşam ıslatırım yarın yaparım artık

Çok zor geçiyor gerçekten , inşallah bir an önce düzelirsin toparlarsın.

Benimde abur cubur ve tatlı zaten gereksiz şeyleri çok yiyorum bide benim kahvaltı alışkanlığım yoktur iş hayatından dolayı genelde Mısır gevreği yiyordum hep.

Harikasın canım çok teşekkürler

Yan etkileri en az en rahat olan hap canım yani ben kullandım çok rahattım spirale guvenemedim bende çevreden o kadar şey duydum kayıyor hamileligi engellemiyor falan hatta biri gebe kaldığım halde spiral duruyordu sonra çıkardım gebeligim devam etti falan dedi

Kızlar mide eksimeleriniz başladı mı ya iki gündür ne yesem zehir oluyor bana her yemekten sonra ra şurup mu icicem ya başka bitkisel pratik bir yolu yok mu
benimde öyle ne yesem cayır cayır yanıyorum. Süt falan da kesmiyo. Bende gaviskon müdavimiyim baya iyi geliyo hemen 1 kaşık

benimde öyle ne yesem cayır cayır yanıyorum. Süt falan da kesmiyo. Bende gaviskon müdavimiyim baya iyi geliyo hemen 1 kaşık
Canım mide şurupları da vücutta su toplatiyor oğlumda çekinmeden içtim sürekli her yerim sismisti

Bu gece doğru düzgün uyuyamadim mide yanmasi ve bacak ağrısından yastigimi yukselttm ama banamisin demedi birde soluma yatsam sol bacagimin agrisiyla uyandim saga döndüm hafifleyene kadar dalamadm ayni sey diğer tarafa oldu napcam bilmiyorum başım ağrıyor simdi parca parca uyumaktan eşim gelicek ve ben yine hasta moddayim neyse buna şükür

Yok canim düşünmüyorum hapla korunurm büyük ihtimal zaten 6 aylikken gelicek o zamanlarda kullanmaya baslanabiliyormus sanırım emzirmeden dolayı en iyisi o yani yapcak birsey yok çünkü 2.hemen istemiyorum Allah bilir tabide 2-3 yasina gelene kadar anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…