2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O korku bende de misliyle var. Daha önce tecrübe etmediğimiz için iyice artıyor bence. Allah'a emanet etmekten bol bol dua etmekten başka çare yok. Çocuk istiyorsak herşeye katlanacaz :O

Canım aynen öyle. Astarı yüzünden pahalıya denk gelir o iş. Günümüz popi insta anneleri akımları bunlar.

O korku bende de misliyle var. Daha önce tecrübe etmediğimiz için iyice artıyor bence. Allah'a emanet etmekten bol bol dua etmekten başka çare yok. Çocuk istiyorsak herşeye katlanacaz :O
Haklısın ama gece rüyalarımda görüyorum artık. Bian önce kucağımda olsa o anları atlatmış olsam. İnşallah hepimiz o günleri görürüz.

Kizlar lavman meselesi basit. Hemoroid sorunu yasayanlar bilir. Makattan bi krem sikarsin iceri ucunde 3 cmlik aparat olur iceri sokup sikarsin. Onun gibi ince bi ucu var korkmayin hic acitmio

Haklısın ama gece rüyalarımda görüyorum artık. Bian önce kucağımda olsa o anları atlatmış olsam. İnşallah hepimiz o günleri görürüz.
Sağlıklı doğsunlarda. Şu suni sancı işi falan korkutuyor beni. İnşallah kendi sancımizla sezaryena falan gerek kalmadan olur biter herşey ❤❤❤

Kızlar merhaba su an agrı hissediyorum vajinamın aşağısına dogru ama bunu yaşıyan var nı aranızda tedirgin oldum

Kızlar merhaba su an agrı hissediyorum vajinamın aşağısına dogru ama bunu yaşıyan var nı aranızda tedirgin oldum
Canım nadiren yaşıyorum ama ağrın çoksa, sancılanma şeklindeyse doktorunla irtibata geç mutlaka. Uzanma durumun varsa ayaklarını sıcak tutup dinlenmek de iyi gelir. Geçmiş olsun.

Canım nadiren yaşıyorum ama ağrın çoksa, sancılanma şeklindeyse doktorunla irtibata geç mutlaka. Uzanma durumun varsa ayaklarını sıcak tutup dinlenmek de iyi gelir. Geçmiş olsun.
Çok değil su an oldu ama tedirgin oldum açıkçası çok yürümekten de olabilir mi ben bu yürüme işini abartmıs olabilirim

İnşan bilmediği şeyden korkarmış ne yaşayacağını bilmiyorsun herkes çevrende Doğumla alakalı bir şey anlatıyor kimi güzel kimi kötü sadece şunu diyim ben herkes kendi doğumunu Yaşar sonuna odaklan
Mesela tırtıl kozadan çıkarken çok zorluklar çeker insanlar müdahale etse üstündeki o iplikleri kendimiz açsak ölür illa onu yaşamalı o sancılı süreçten geçmeli. O zaman doğar kelebek olur
Doğumda böyle bir şey bebek o sancılı süreçten geçmeli

Belki de onu kastetmişlerdir canım doğum koçunu yani ama ebelerle tanışmak iyi fikirmiş benim derdim benim doğum yapacağım hastane çabuk sezareyene yönlendiriyor diyorlar da ebeme gereklilik konusunda güvenebilmek. O hastanenin ebesi de doktor ne derse onu destekler herhalde. Neyse yaa Allah yardım etsin de kimseye kalmadan normal doğuralım sağlıkla

Ayyy çok mantıklı ev konforunda yapıyorsun lavmanını o zaman son haftalarda doktorlar konuşalım herhangi bir lavman olabilecekse onu biz eczaneden alırız yaparız o gün

Beni de cok korkutuyooo hatta bazen vazgectim ya icimde tutcam yutcam ben dogurmycam diyom

Merhaba güzel anneler. Az önce ayrınıtlı ultrason raporumu inceledim ben 21+5 te ayrıntılı ultrason yaptırdım. Femur uzunluğu tam bir hafta geride yani 20+5 . Baş çevresi de bir hafta ileride yani 22+5. Buna dikkat etmemiştim doktora sormadım . Sizin raporlar nasıl????

Canım iyi yönlerine odaklan kötüleri düşünme (çok kolay dimi ) ya ben açıkçası hamilelik yükünden ve zorluklarından kurtulacağım diye bakıyorum doğuma pek korkmuyorum. Adet sancısının biraz daha fazlasını çekicem ama taş çatlasın 1 gün ağrı çekeyim bu yani. Sonsua dek sürmeyecek hatta uzun da sürmeyecek o ağrı, muhtemelen bikaç saat baya kötü çekeceğiz (o da dayanılabilir düzeyde) en kötü ağrı da doğum anında oluyormuş o da zaten 5 dakika.. Bikaç ıkınana kadar acı çekiyorsun. Biliyor gibi konuşuyorum ama anlatılanlar böyle. Yani millet ne şartlarda doğuruyor, binlerce yıldır her yaşta ki kadın doğum yapıyor demek ki o kadar kötü değil. Bunları düşün. Son olarak bizler kadın olarak zaten çeşitli fiziksel acılar çekiyoruz malesef dayanıklıyız ve hazırız yani

Kızlar bide doğum sancısı konusunda şu var Allah korusun bir sebepten önceden sezaryene karar verilmezse o gün gelecek ve doğum başlayacak. Bu olacak yani (Allah ömür verdiyse inşallah). o yüzden o ana kadar hiç düşünmeyin tadını çıkarın bence. Şimdiden sürekli düşünüp korkmanın hem yararı yok hem de bu güzel günlerimizi mahvetmeyelim. O gün gelince zaten kendimiz yaşayacağız. kaldı ki ağrı eşiğiyle de çok alakalı bir durum bu, inşallah "ne kadar korkutmuşlar bizi bu muymuş" diyenlerden oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…