2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben de 23 haftamdayim doktor 24 te yaptır dedi

Cuma günü izin aldım sabah

Yani 24 arti 3 olacağım inşallah yaptirmaya gittiğimde :)

Günaydın canım, ben dün yaptırdım şeker yüklemeyi.
24 ile 28. Haftalar yapılıyor dediler bana.
Bünyen nasıl bir tepki verir bilmiyorum glikoza ama, ben eşimle gittim, imkanın varsa sen de eşinle yada annenle gitmelisin.
Ani şeker düşüşü falan olursa yanında birisi olsun
Ben çok sersemlemiştim :/

Herşey yolunda gitsin inşallah

Aynen :) aman 3 günden ne olacak bekleme sen. Aynı anda doğuralim işte :)

Bi de kova mi daha iyi oğlak mi bilemedim
Ben kova diyorum çünkü çok yakın arkadaşlarım var kova olan, iyi anlaşalım bizim ufaklıkla da, baba da ben de koç olunca böylesi daha iyi gibi :) söyle de 21 Ocak'tan sonra gelsin annesi seninki de , gerçi ben de hiç anlamam burçlardan dur bakayım ikisinin de özelliklerine.

Çok sağol canım, eşim gelemez ama belki kv ile gidebilirim. Yanıma da yiyecek biseyler götüreyim madem, ben de öyle fazla açlığa dayanamam.

Çok sağol canım, eşim gelemez ama belki kv ile gidebilirim. Yanıma da yiyecek biseyler götüreyim madem, ben de öyle fazla açlığa dayanamam.

Aynen 2 saat glikozla aç bekledim kan aldılar.
Yanında ayağa kalkarken falan en azından atıştırmalık bişeyler alırsan rahat edersin

Aynen 2 saat glikozla aç bekledim kan aldılar.
Yanında ayağa kalkarken falan en azından atıştırmalık bişeyler alırsan rahat edersin
beklerken hiç bir şey yemeyin diyolar. Kan verme işini bitirdikten sonra yemek için mi diyosunuz? Ben açlıktan baya sinirliydim. Eşimin olması iyi oldu sakinleştirdi

beklerken hiç bir şey yemeyin diyolar. Kan verme işini bitirdikten sonra yemek için mi diyosunuz? Ben açlıktan baya sinirliydim. Eşimin olması iyi oldu sakinleştirdi
Yok hiçbişey yemeden bekledim , glikozdan önce 1 kez , glikozdan sonra da 1 er saat arayla 2 defa kan aldılar,
Vücut tepkisi nasıl olur bilmem ama ben sersem olmuştum mayışmıştım.
Ayağa kalkmadan gitmeden atıştırmak için bişeyler alınabilir yanınıza. Yoksa hiçbirşey yemeden bekliyoruz orası öyle :)

Tamamdir canım. Mesajı verdim 21 ocak sonrası
Eşim de ben de aslaniz bi de kova olsun evimizde inşalah :)

Aynen :) aman 3 günden ne olacak bekleme sen. Aynı anda doğuralim işte :)

Bi de kova mi daha iyi oğlak mi bilemedim

Kesinlikle kova diyorum :) :) ben aslan eşim koç evdeki dengeyi sağlar ateş grubu için :) bir de kova merhametlidir ve dahilerin burcu derler kova için. T Teacher10 konu astroloji olunca duramadım uyku arası yazayım dedim

Ben oglak, esim kova mi balik mi bilemiyoruz, tam burc donumunde dogmus. Kiz bebek ne olsa uyumlu olur? Cok bilgili arkadaslar gordum bir yorum yaparsaniz

Ben oglak, esim kova mi balik mi bilemiyoruz, tam burc donumunde dogmus. Kiz bebek ne olsa uyumlu olur? Cok bilgili arkadaslar gordum bir yorum yaparsaniz
Canım sen oğlaksan oğlak olması daha iyi olur. Aynı burç olunca zaten uyum iyi oluyor. Beklentiler, istekler aynı yönde oluyor. Eşin kova da olsa balık da olsa ikisi de uyumlu burç olduğu için o size uyacaktır :)

Çok sağol canım, aklımda hiç soru işareti kalmadı şuan , ben de okudum az önce kova daha bi aklıma yattı :) Sağlıkla gelsinler de inşallah , burcuna uyarız artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…