2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aksam tekrar evine döndü mu canım peki yatılı mi kaldı

Ayyyy aynen ya şimdi dusunmeyecegim bunları :)
canim.kv ile evlerimiz yakin yurume mesafesi 10 dakika suruyo. sabah geldi ben.cikmadan oglede eve gelince o da evine gitti. oglenci oldugumda da oglen geldi aksam gitti evine tekrar..

canim.kv ile evlerimiz yakin yurume mesafesi 10 dakika suruyo. sabah geldi ben.cikmadan oglede eve gelince o da evine gitti. oglenci oldugumda da oglen geldi aksam gitti evine tekrar..

Ayy CoK iyiymiş öyle olsa 2 dk düşünmem de evler o kadar yakın değil bi de ters tarafa düşüyor özellikle kışın bebeği kaldırıp götürmek pek zor olacak o yüzden o bizde kalmalı

Neyse canımçok Sağol mesajın için. Bi o güne çıkalım bakalım. Hayirlisi olsun :)

Canim valla etrafimda gozlemledigim ve bu endiseyi yasayanlarda gordugum, sonradan gelen bebisler oyle bir sevdiriyor ki kendini ilkinin pabucu tabi ki dama atilmiyor ama kucuk diye ilgiyi uzerinde toplamasini da cok iyi biliyor bu kucuk sipalar

Benim annem kizim dogdigunda sehir disindaydim kayinvaldem de 2 apartman otemde ben bakamam dedi.bizde zaten iyle buyuk bi fedakarlik isteyemeyiz sadece bakiciya arada cat kapi gelir kontrol edersin dedik dizim agriyor cikamam 3. Kata dedi asansorumuz yoktu o donem aldim is yerime goturdum tam 2.5 yil is yerim kendime ait ancak kosullari benege uygun degildi oyle boyle kizim buyudu.torununa bakan babaane ve ananeneler hayatlarindan cok buyuk fedakarlik yapiyor.kiymet bilin kizlar annem 4 saat yoldan gelip bakardi cok onemli iskerim okdugunda o gelince bir nefes alir disari cikardik yeniden dogmus gibi olurduk.......

Canim valla etrafimda gozlemledigim ve bu endiseyi yasayanlarda gordugum, sonradan gelen bebisler oyle bir sevdiriyor ki kendini ilkinin pabucu tabi ki dama atilmiyor ama kucuk diye ilgiyi uzerinde toplamasini da cok iyi biliyor bu kucuk sipalar

Gelince sevilmez mi ?
İkinci çocuklar tecrübeli ailelere geliyor en güzeli de onları büyük heyecanla bekleyen ablaları , abileri oluyor .
Kızım beni aratmayacak gibi bir an önce gelsin diye her gün dua ediyor

S selifor kocan bugün geliyor demi? Valla senin adına ben bile mutluyum biran önce sağlıkla sana ve yavrusuna kavuşsun inşallah ❤❤
Canım Allah razı olsun amin insaAllah sagsalim o günleri görürüm dün geldi cumartesye kadar yanımda cok şükür

K Kiwis bende 3 haftadir kullanmiorum bisi. Korkuorum kabiz olurum.dikislerim atar die. Tam iyilesene kadar kullanmayi dusunmuorum
Ben bir kabız oldum kullandığım zaman allah göstermesin bi daha o nasıl bi şeydi kabız neymiş o zaman anladım ağlıyordum artık çocuk gibi ve çok korkmuştum bi şey olcak diye

Kızlar bu saatten sonra cinsiyet değişmez değil mi rüyamda ilk günden itibaren erkek bebek görüyorum kafam karıştı ya bu arada babası bir sürü şey almış kızımıza gelince alışveriş sayfasına atarım çok merak ettim oyy pembisler süslüler

Ayrintili da doktor testis dedi ben o saatten sonra tamam kardes dedim Ahaha
Bence değişmez canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…