2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar benimde sezeryan olduğu icin erken olacak 29 ocak takvime göre doktor 15/20 si arasi olabilir demişti inşallah sağlığıyla kucagimiza almak nasip olur gün hiç farketmez
bugunumuze hamdolsun şükürler olsun tastamam bebislerimizi allahim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Bu aksam karnım bir gerildi bir anda büyüdü değişik bir hal aldı sanki yan kisimlarim cok gergin şuanda neden böyle anlamadım ama sorun yoktur diye düşünüyorum kızım büyüyor yeri büyüyor yalnız simdiden böyleyse ilerleyen haftalarda nasıl olucam duba gibi tabiki

Ben ocaga kadar bekleyebiliceemi hic sanmiorum. Nedense gobegim cok asagida gibi hissediorum. Kasiklarimda iki gundur agrilar var cok zorluyo beni.

Ock olsun çok istiyorum ama bizimkide kalmaz ocağa falan aralık sonu 39 oluyor belki 1-2 ocak diyorum Tabi hali hazırsa bir erken doğum riskim olduğu için hiç belli olmaz zaten hep aşağıda her hareketim iyice kısıtlandı daha bu hafta da

Sezeryanyan 38 yada 39 oluyor genelde hadi bakalım hayırlısı

geriliyorsundur bebeğe yer açılıyordur oralarda

Canım aşağıda oldugunu nasıl anlıyosun? Ben asagıdayken hareketlerini cok cok az hissediyorum ama en cok da tuvalette rahatsız oluyorum sanki baskı yapıyor ve biraz zorlasam bebek kayıp gidecek gibi oluyor var mı sende de bu tip bisey

Günaydın kızlar, tuvalete kalkınca tekrar uyuyamadım, bütün gün yoğunluktan okuyamadığım sayfalara bakayım dedim, ben de bebekle çok fazla konuşamıyorum, acaba yalnız mı bırakıyorum onu diye düşünüp hadi birşeyler söyliyim moduna giriyorum ama garip bir duygu tabi.
Dün kontrolümüz vardı anane babanne hep beraber gittik bu kez, onlar da bu heyecanı yaşasın istedim. İlk torun olunca daha bi meraklılar tabi. Çok şükür her şey yolunda , minik tosbaaam 653 gr. Olmuş , yüzünü pek göstermedi yine elleriyle kapatmış. Şimdi sırada şeker yüklemesi var. Mecbur okuldan 1 gün izin almam gerekecek , şu an 23. Haftadayım ,hangi hafta yaptırmak gerek kızlar ? Doktor 1 ay sonraya randevu verdi , o tarihe yakın mı yaptırsam bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…