2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
üçlü sonucunda omurilik açıklığı çıktı canım o yüzden doktorum detaylı istedi şükür onda birsey olmadığı anlaşıldı öyle bir stres atlatmistm 2 hafta falan oldu
emin sekilde soylediyse yanilmaz sanırım canım sağlıkla gelsinler

bende içeyim canım iyi gelir insaAllah bana da
saglıkla gelsınler kuzum ınsallah ıc tabı lımon bal ıyı gelır hem

saglıkla gelsınler kuzum ınsallah ıc tabı lımon bal ıyı gelır hem
Amin canım deniyim sifa olsun
Sen hissediyormusun bebisi günümuz yakın bende ufak ufak başladı oncekiler yanilmaymis bunlarin yanında diyorum ve ben hala kasiklarimda hissediyorum gobegimin altinda yani normalmi yukarı ne zaman cikicak tabi oncedenki gobekten farkedemiyorum ne kadar büyüdüğunu birtek gobek deligimin altından simit kısmı sekillendi o kadar senin nasıl

Canım döndüm randevudan şimdi. Çok şükür bebeğim iyi 330 gr olmuş minik :) ben de kilo almışım 52 olmuşum ilk defa görüyorum hayatımda bu kiloyu :) onun dışında kanama alanı az da olsa var ve doktor heyet raporu verelim sana bir doktor daha görsün dedi, kanaatleri evde aktiviteler yapabileceğim fakat yine de ev işi yapamayacağım, okula devam edemeyeceğim yönünde oldu. Biraz tuhaf hissediyorum şu an kendimi nasıl anlatsam bilemiyorum okul tam olarak başlayınca gidememek biraz tuhaf gelecek bana. Ama düşünüyorum ev işine bile izin verilmezken okula nasıl verirlerdi ki bu riske atmak olurdu(kalabalık bir meslek lisesi öğretmeniyim) bu fikre alıştırmam gerek sanırım kendimi. Amniyon sıvısını sordum. Bu haftalardan sonra su kesesi açılırsa bacaklarından akar gider emin ol anlarsın dedi. @Zorbuisler
Bendeki havadisler bu yönde... Kendimi garip hissediyorum

Bende ogretmenim ki anadolu lisesi ogretmeniyken ve cocuklarim sakinken bile ilk hamileligimde bu tarz bi tehlikede hemen rapor vermisti doktorum. O yuzden once saglik, evet insan kendini cok garip hissediyo ama bebeginiz dogunca bugunleri unutacaksiniz

Benimde basim dertte o rüyalar yuzunden bir aydir artik uyumak istemiyorum ruya görmemek icin :' -( :-(

Çıkınca bize de haber ver merak ettim insallah bir an önce kurtarirlar seni

Oktivus Oktivus güzel haberlerini bekliyoruz canım
Gittim geldim doktora. Sancili bi muayeneden sonra hamile oldugum.icin hicbisey yapamiycaani sadece ilac yazabiliceni ama bu ilacin acimi dindirmeyecegini bi hafta sonra kuculterek kaybettirecegini bu surecte bu acilari cekmek zorunda oldugumu soyledi. Bi hafta boyunca yatarak dinlenmem hatta mumkunse simide oturmam gerektigini soyledi. Gelirken koprulerden falan gecmedik allahtan yoksa atlicaktim hirsimdan asagi.

Çok teşekkür ederim msj için. Kendimi öyle tuhaf hissediyorum ki yaşayan anlar ancak. Her şey bebeğim için bunu kendime sık sık hatırlatıp motive olmalıyım. Peki heyet raporu alınca yerime ücretli veya görevlendirme öğretmen gelebiliyor diye biliyorum ben. Doğru mu acaba? Derslerin boş geçmesini istemem başıma ağrı girdi düşünmekten
Bende ogretmenim ki anadolu lisesi ogretmeniyken ve cocuklarim sakinken bile ilk hamileligimde bu tarz bi tehlikede hemen rapor vermisti doktorum. O yuzden once saglik, evet insan kendini cok garip hissediyo ama bebeginiz dogunca bugunleri unutacaksiniz

Merhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum

Gittim geldim doktora. Sancili bi muayeneden sonra hamile oldugum.icin hicbisey yapamiycaani sadece ilac yazabiliceni ama bu ilacin acimi dindirmeyecegini bi hafta sonra kuculterek kaybettirecegini bu surecte bu acilari cekmek zorunda oldugumu soyledi. Bi hafta boyunca yatarak dinlenmem hatta mumkunse simide oturmam gerektigini soyledi. Gelirken koprulerden falan gecmedik allahtan yoksa atlicaktim hirsimdan asagi.
Canım bir hafta sabretmelisin biliyorum çok zor ama bu süreçte moralini yüksek tutmaya çalış. Bir bakmışsın ağrılar kuş olup uçmuş. Sinirini bozacak olay ve kişileri de görme bu süreçte(bknz. Kv) Rabbim acil şifalar versin ne diyeyim çok üzüldüm :(

Merhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Canım ben hissediyorum aktif olarak ama daha bugün doktorum çoğu hamile 22-24e kadar hissedemiyor bu konuda şanslısın dedi. Zaten riskli bir gebelik geçiriyorum şans bu yönden gülmüş bana :) endişe etme az kaldı

endişelenme canım ben tam olarak 21nci haftadan sonra hissetmeye başladım hatta en sert hareketleride daha yeni hissediyorum :)
Grupta hisseden bayağı bir arkadaş var. Ben hissetmeyince korktum. Karnımda karıncalanma oluyor ama göbeğimin üst tarafı bebekle ilgisi yoktur sanırım

Grupta hisseden bayağı bir arkadaş var. Ben hissetmeyince korktum. Karnımda karıncalanma oluyor ama göbeğimin üst tarafı bebekle ilgisi yoktur sanırım

Canım ben bugun 20 haftalık oldum tam 20 arti 0 :)

Ama öyle tekmeymis donmeymis yok öyle bir şey

Hafif kipirtilar var gibi o kadar :)

Çok normal 24 e kadar yolu var :)

Canım ben hissediyorum aktif olarak ama daha bugün doktorum çoğu hamile 22-24e kadar hissedemiyor bu konuda şanslısın dedi. Zaten riskli bir gebelik geçiriyorum şans bu yönden gülmüş bana :) endişe etme az kaldı
Benim tüp bebek olunca çok pimpirikleniyorum canım. Karnımın üst tarafında karıncalanma oluyor ama hareketler sanırım kasıkta başlıyor o kadar yıkarıda olması mümkün değil

Canım ben bugun 20 haftalık oldum tam 20 arti 0 :)

Ama öyle tekmeymis donmeymis yok öyle bir şey

Hafif kipirtilar var gibi o kadar :)

Çok normal 24 e kadar yolu var :)
Benim de karnımın üst tarafı karıncalanıyor bazen görümcem karnın yırtılıyordur diyor

Coook kotuyum. Randevum 2 bucukta. Sabah 7 de acildi gozum agridan. Uyanali 12 saat olmus gibi hissetmeme ragmen saat hala 10. Hem cok korkuorum hemde dayanamiorum bi an once kurtulmak istiorum
Canım hiç korkma inşallah kurtulursun Allah acil şifalar versin ❤️

Bende bu ay çok saçma anlamsız rüyalar görüyorum canım özelliklede bebegimle ilgili sen ne gibi rüyalar görüyorsun
Canım bebeği kocayı aileyi sulaleyi falan ne dersen var o kadar karışık ki rüyadan rüyaya atlıyorum :D

Ay yazık ya mesajı okuyunca gözümden yaş geldi ben de 8-12 Hafta arası diş apsesinden basimi duvara vuracak oluyordum en sonunda bir sabah gittim doktora ağlayarak yalvaririm anestezi falan istemiyorum çek disi mi dedim. 4 hafta anestezisiz kanal tedavisi yaptirdim. Allah sabır versin dayanilmayacak kadar çok acının ne demek oldugunu biliyorum ama en azından çaresi var agri kesici de mi vermedi?

Canım bebeği kocayı aileyi sulaleyi falan ne dersen var o kadar karışık ki rüyadan rüyaya atlıyorum :KK70:
Aynen canım bende öyle uyandıktan sonra hep tedirgin oluyorum hemen dr gitmek istiyorum ben nerdeyse haftalık dr gidiyorum zaten dr birazda olsa rahatlatıyor beni yoksa kafayı yerim heralde riskli gebelik olduğu için zaten hep bir tedirginlik var allah yardımcımız olsun...

Back
X