Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacakTekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacakTekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)
Seninde mi 2700 gram çıktı cnm sanırım 3 hafta öncesinde bebek hep 2 hafta önde çıkıp bir anda geri de çıkınca dedi..Haftamiz ve kilomuz ayni size niye az dedi acaba benim doktorum cok normal dedi
Canım peki açılma için hareket ne biliyim ıvir zivir bi şeyler varmış mis yoksa suyun geldi diye pek hareket önermiyorlar mi
Canım biraz daha inat ederse senin kız yeni yıl bebeği olacak![]()
Kefiri alıyor musun cnm ben bilmiyorum yapılıyorsaCanım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye
ben arkadaşta görmüştüm kahvaltı masasında küp şeker koymuştu..Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıde
Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Doğum sandalyesi gibi seçenekler okumuştum da demek ki orada da yok. doğumun daha kısa sürdüğünü ve bebeğin geçeceği yolun daha kısaldığını okumuştum.Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar
Rabbim kolaylaştırsın cnm inşallahYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Nasıl besleniyorsun acaba bende biraz kilolu doğsun isterimAbimin eşi 3700 normal doğum yaptı iki ay önce.
Benim tosun şuan 3900 ve normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa.
Doktorumun 4 üzeri doğurttuğu normal doğumlar olmuş.
Yani tamamen annenin vücudunun çocuğun kafa çapıyla uyumlu olmasıyla ilgili bir durum.
Endişe etmeyin, doktorunuza güvenin. Uygunsa normal doğurtacaktır, sezeryan derse de bir bildiği vardır :)
Hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla gelsinler inşallah
zaten susuz dogum zor olur bugun olazsa yarin sezeryan olursun...Yesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Canım keyifli geçiriyorsun şu an süreci bu bile burada bize okurken inanılmaz moral oluyor. Pozitifsin ve bu doğumuna da yansıyacak inşallahYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Evet oyle cikti bn hatta az kilosu dedim ona ragmen gayet iyi dogum kolay olur dediSeninde mi 2700 gram çıktı cnm sanırım 3 hafta öncesinde bebek hep 2 hafta önde çıkıp bir anda geri de çıkınca dedi..
Tatlim benimde ilki senin gibi olmustu acilma olmayinca sezeryana aldilar ....sezeryan korkukacak bisey degil onemli olan saglicakla dogum dualarimiz seninleYesa canım her hareketi yapıyorum bildiğin 2 kez dus aldım sürekli yürüyüp merdiven çıkma herşey ama yavaş ilerledi süreç.. Lilyumcum sordum öyle bir ihtimal yok dedi o kadar beklerse sezeryan diyorlar :) Bana yazan cevap veremediğim arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için inanın çok moral verici
Hazır alıyorum markette var valla ıctıgım ay 2 hafta ılerdeydı sonraki ay hıc ıcmedım gununde cıktıKefiri alıyor musun cnm ben bilmiyorum yapılıyorsa
Küp şeker biraz alakasız olmus yaben arkadaşta görmüştüm kahvaltı masasında küp şeker koymuştu..
Maşallah canım sana sancılar normal akıntı yada kanama olursa gidersin hemen suyu bundan sonra az az azalıyor zaten kilo alimida Yavaşlıyor diyorlar ama bazıları son anda da kilo alabiliyor sağlıkla gelsinDün bende gece kasılmalara dayanamadm doktora gittim nts önce 70 leri gördük ilk defaa doktorum doğum kanalına girmis suyunda da azalma var dedi bol bol dinlen dedi yılbasından sonra tekrar cagırdı ozman belli olcak sanırm ama 3 hfta beklemez dedi buarada bizde 3200 olmusuz 50 cm haftasına göre iyi dedi.bundan sonra cok hızlı mı kilo alıyorlar yoksa dahamı yavas aacaba?