Sezaryen olacaksa sıranı kapabilirim:)Dur kız ben senden önceyim sirami vermem kimseye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezaryen olacaksa sıranı kapabilirim:)Dur kız ben senden önceyim sirami vermem kimseye
Gram yokYok mu kız bir belirti
Sağlıkla al kucağına inşallahSelam kızlar birazdan sezeryan Doğum yapıcam dualarınızı bekliyorum.
Aynen bana da öyle dedi stresten gelmez artıkGram yokdoktor kendi gelmezse 41 i doldurana kadar beklerm.dedi
Yok canımCati muayenesinde doktor bi eliyle karina mi bastiriyor arkadaşlar![]()
Dilara selifor dogum yapti mi ?Sagol ya hatirlattin![]()
Valla ben bimden aldım ilkinde eski bı korse giydim yine de karnım hıc kalmadı maksat tutması cok iyi olmasına gerek yoksu hani korse varya bende almak istiyorum ama bir bedensiz her bedene olur diyor kimisindede bedenler var secmem gerek hangisini almalı acep birde 19 tl yede var 35 tlyede 14 tl yede ne yapmalıyım oneriniz nedir
27 gun oldu ama 4. sezeryan olmasından sanırım agrılarımda var belki bu korse sıkı tutarda karnımı daha rahat yururum
Bizimkilerden de subatta doguran olur ıllakıDaha ocak başındayız
Neredeyse 30 kişi aralıkta doğurduğu göre
En az 60 kişi vardır doğurmayan
ayy deme ole stres yapmioruzdur yapmioruzdurAynen bana da öyle dedi stresten gelmez artık![]()
benim en erken 18 ocak pazartesi günü onaylacak 18/19/21 tarihleri arasinda olacak en erken 18 dedi doktorum hayırlısı Allah'tanGünaydın annişler kaç kişi kaldı doğurmayan acaba![]()
Ay adı ne Canım mahvoldu göğüslerim bağıra bağıra emziriyormKızlar emzirmeden sonra çatlayan yara olan ve sutyene değince ağrıyan uçlar için göğüs ucu bariyer jel buldum aynı kalkan görevi görüyor sürdüğünüz gibi göğsü bir tabaka kaplıyor sutyene yapışmasını engelliyor eczanede gördüm hemen aldım tavsiye ederim :)
Geçmiş olsun canım sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı...benim aklima hiç gelmedi onceden biliyordum eklem romatizmasi kalbe vuruyordu kapakta sorun vardi kontrole hic gitmedim
kalp ritim bozukluğu hamilelikte gelisti
kalp ilacina basladim doğum dan hemen sonra sorun yasaya bilirmisim onun için kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler
inşallah sorunsuz gecer dogumum kucagima alirim bebişimi
inşallah tüm bekleyenler sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah
Dur kız ben senden önceyim sirami vermem kimseye
Oo var mı o kadar ya ben bi 15 kişi kaldık diye düşünmüştüm![]()
Bizimkilerden de subatta doguran olur ıllakı