0
Benim 20 21. Haftadan beri baş aşağı..sıkıntı yok :) ( sağolsun 1 hafta atraksiyon yapti ama sonra doğru yolu buldu)
Dikkat etmemiz gereken bir şeyler varmı acaba baş aşağı olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0
Benim 20 21. Haftadan beri baş aşağı..sıkıntı yok :) ( sağolsun 1 hafta atraksiyon yapti ama sonra doğru yolu buldu)
Baş aşağı olması iyi bir şey, yani bebek normal doğum pozisyonunda demek. Bir çok hamile bebeği tersken bunu bekliyor. Dikkat edeceğin bir durum yok yani, rahatına bak![]()
Yooo normali bu zaten
Asıl baş yukarıda olsaydı çok sıkıntı olurdu
Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyorPeramm canım ne oldu inşallah doğum olmuştur hayirlisiyla
Suni sancı verilmedi mi canım?? Normal olacak diye hatırlıyorum. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabiki. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Geçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım açılman var mıydı hiç? Kaç saat suni sancı çektin
Aaaaa meltem kaya Nerelerdesin sen. Hic yazmiyorsun :)
Gözün aydin canimCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Peramm Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı evlat etsin
Hoşbuldukk yesa naber doğurdun muOooooo topigi eski kızları gelmiş önce meltem kaya sonra Valentinus. Hosgeldiniz kizlar :)
Hoşbuldukk yesa naber doğurdun mu![]()
Benimki çıkmıcam çıkmıcam plesantam düşse de çıkmıcam diyorYok canım doktor daha bekler senin sipa 20 günün var diyor hahaha:) senin kızce nasıl :)
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Kızlar ben de pazartesi sabah 7 de sezeryan olacağım nasipse. Yarın da son kontrole gideceğim. Heyecan dorukta
Canım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...