2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende çok severim. Bide kışın herşey ayıklanmış hazır oluyor ya. Pazardan gelmiş Yıkanmış soyulmuş pişirilmiş çok rahat oluyo. Bu sene sadece salça yapabildim. Turşu haftaya artık. Domates geçen yıldan vardı biraz patlıcan kırmızı biber közleyemeyeceğim artık. Kuruttum onun yerine

Öyle yapayım . Tutamadım bende yaptım 2 saat falan durdu . İnşallah işe yarar sende ile yaradı mı peki ayy çok kafama taktım (

Bende yaradığı söylenemez. Çünkü bi kere kullandım. Benimki çok yüksek çıkmamıştı o dönemde zaten, dr su içerek geçirelim demişti. Çok çok azalmıştı, sonra ben hafif yanmalar hissedince sıcak suyla bir kaç kez yıkadım. 3-4gün içinde enfeksiyon ve kültürde üreme oldu. Ateşim çıktı baş ağrısı mide bulantısıyla hastanede serum aldım 2gün. Sonra antibiyotik verdi 5gün içtim yine düştü. Bence sakın sıcak suyla yıkama. Bakteriler sıcakta daha çabuk ürüyor. Ben rahatlatıyor diye yapmıştım. Günde 2.5-3lt suyunu iç geçer. Bir de tatlı tüketimi artırıyor diye de nette okumuştum.

Bütün karışım olarak mı kaynatıyoruz, bildiğin fokur fokur mu ? Bu ölçüler 1 litrelik kavanoz için mi?
Canim bu ölçüler standarttir bunu ne kadar tursu kuracaksan ayni ölçülerle arttirsbilirsin. Tencereye 3 kavanoz su dönersen 3 su bardagi sirke 9 kasik tuz 3 cay kasigi limon tuzu koyman gerekir.. Su karisimini kaynatiyorsun sebzeleri sakın kaynatma. Sebzeleri çiğ dogra ve aralarina sarimsak atarak kavanoza doldur. Uzerine de kaynar sirkeli suyu dök

Benim de salca yapma imkanim yok canim. Onu da ablam halletti benim yerime.. Cok rahatlik oluyor kışın.. Ki bu sene bize böyle şeyler daha cok lazim olacak

Benim de salca yapma imkanim yok canim. Onu da ablam halletti benim yerime.. Cok rahatlik oluyor kışın.. Ki bu sene bize böyle şeyler daha cok lazim olacak
mor yada kırmızı lahana turşusuuuuuu kurmak istiyorum bende var mı tarifin canım.
hiç kurmadım ondan ama bi iki kere yemiştim güzeldi.

Kızlar benim gibi hasta olanlar var sanırım
Bi haftadır raporluyum Evde dinleniyorum doktor ilaç vermedi tabiki nane limon bal ıhlamur c vitaminli meyve ama hala iyileşemedim
Bebegşm bile hasta olduğumdan beri az hareket ediyor
Var mı iyileşmenin bir yolu

Bende ayniyim. Burnum niagara selalesinden hallice.yolunu bulamadim. Okyanus suyu nazal yikama vs ise yaramadi :/ allahtan bende halsizlil vs yok.

mor yada kırmızı lahana turşusuuuuuu kurmak istiyorum bende var mı tarifin canım.
hiç kurmadım ondan ama bi iki kere yemiştim güzeldi.
O da cok kolay canim.
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 su bardağı elma sirkesi
1.5 yemek kaşığı kaya tuzu
Kavanoz alabildigi kadar su

Canım once lahanayi ortadan ikiye böl, sonra da tahta uzerinde bicakla incecik uzun uzun olacak şekilde kes hepsini. Bir derin kaba al uzerine tuzu ilave edip en az 5 dakika elinle tuzu yedir lahanalara ovustur. On dakika kadar dinlenmeye birak. Sonra lahanayi tuzlari ve saldigi su ile kavanoza doldur. Uzerine önce sirkeyi ilave et kalanı su ile doldur. 4-5 gün içinde yemeye hazir olacaktir

hamile topiği olduğu nasıl belli günlerdir mevzu turşu
Hehehe aynen canim ya valla madem mevzu buralara geldi canı çekenin gunahina girmemek icin buradan verdim tarifleri ozelden yazarsam belki birilerinin icinde kalir ama burdan basit anlatinca cani ceken alip yapsin artik:))

Bende ayniyim. Burnum niagara selalesinden hallice.yolunu bulamadim. Okyanus suyu nazal yikama vs ise yaramadi :/ allahtan bende halsizlil vs yok.

Günlerdir hastayım üstelik eşim işte çocuk kreşte hani Evde birşey de yapamadım ama hala düzelemiyorum
Arkadaşlar aman diyorum çok dikkat edin kendinize ben ciddi hastayım bi kaç kez rüzgar yedim daha kendime gelemiyorum

Hehehe aynen canim ya valla madem mevzu buralara geldi canı çekenin gunahina girmemek icin buradan verdim tarifleri ozelden yazarsam belki birilerinin icinde kalir ama burdan basit anlatinca cani ceken alip yapsin artik:))

benim turşuları anam yaptı olsun diye bekliyorum. yoksa bende yapacak ne cesaret var ne de beceri zaten vakitte yok :/

aynen aynen 2 hafta oldu hastalanalı hala daha aynı. tetenoz olacaktım geçen hafta olmadı grip olunca haftaya gel dedi bu hafta yine gittim sen bir hafta daha bekle dedi :/

çok sağol canım bunu yapıcam inşallah

Sağol cnm , deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…