2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
mor yada kırmızı lahana turşusuuuuuu kurmak istiyorum bende var mı tarifin canım.
hiç kurmadım ondan ama bi iki kere yemiştim güzeldi.

bak işte bunun tarifi bende diyebilirim, lokanta tarifi:)) sirke-tuz-şeker-limon tuzu( diri diri olmasını sağlıyor) ve su .. ve 1 -2günde kullanıma hazır, direkt salatalarda kullanıyorum, Amasra salatasını andırıyor tadı.. suyunu bile içersin..

Bende ayniyim. Burnum niagara selalesinden hallice.yolunu bulamadim. Okyanus suyu nazal yikama vs ise yaramadi :/ allahtan bende halsizlil vs yok.
kızlar ben de siz gibiydim 3 4 güne atlattım, ıhlamur ve buraya daha önce tarif yazmıştım, o karışımla.. mandalina..bol bol terledim , duşa girdim..

Bİ DE MISIR SARI MOR

kızlar ben de siz gibiydim 3 4 güne atlattım, ıhlamur ve buraya daha önce tarif yazmıştım, o karışımla.. mandalina..bol bol terledim , duşa girdim..
valla limon üzerine karabiber döküp yedim nane limon ıhlamur içtim öksürüğe turpa limon koydu annem zorla onu yedim. papatya çayı buharı kokladım sökülsün akıntı diye daha neler neler. pes ettim artık. soran olursa meraba ben nemesis bu da burnum niagara şelalesi diyorum benden ayrı bir birey kendisi artık

Bende aynı durumdayım. Tuvalet kağıdıyla bütünleştim. Bal limon karabiber içiyorum. Ciğerden gelen öksürük var. Geçmiyor geçmiyor

Canim normal lahana tursusu da ayni tarif mi? Simdi esimi gonderdim kavanozla kaya tuzu aldi:) ama kirmizi degil normal lahana yapicam. Onu da tuzla ovmak getekiyor mu?

Evet canim ve kalorisi cok düşük diyet icin bire bir c vitamini deposu bir de sirke ile birlesince mukemmel oluyor

Canim normal lahana tursusu da ayni tarif mi? Simdi esimi gonderdim kavanozla kaya tuzu aldi:) ama kirmizi degil normal lahana yapicam. Onu da tuzla ovmak getekiyor mu?
Beyaz top lahanayi mi kastediyorsun canim.. Beyaz lahana turşusu ise kaynar suyla verdigim tarifi yapabilirsin. Ben iri dogranmis sevmiyorum ince ince dograyinca çatala daha kolay geliyir ve cok kalın sap kenarlarıni da koymasan daha iyi olur..
Yani doğra aralarina istedigin miktarda sarimsak taneleri koyarak kavanoza bastirarak diz uzerine sirkeli tuzlu kaynar su karışımını dök

kızlar burada bursa da birkaç bebek mağazası öneren arkadaşlar vardı. haftaya bursaya gidecek gibi görünüyoruz. mağazalar neredeydi. isimler neydi.

kızlar burada bursa da birkaç bebek mağazası öneren arkadaşlar vardı. haftaya bursaya gidecek gibi görünüyoruz. mağazalar neredeydi. isimler neydi.
Canım sen e bebekten baby plus süt sağa makinasını almıştın değil mi bende mi alsam diye düşünüyorum fiyatı çok uygun şu anda

Hm evet yani. İyidir ya pek fazla kullanan yorumu da bulamadım fiyatı çok iyi alacağım sanırım daha bebeğe hiç bir sey almamışken alacağım ilk şey bu olacak galiba :)
valla aldım ben. internette okudum bazı yorumlar iyiydi bazısı kötü. birazda kişiye göre değişiyor sanırım. denemeden bilemeyeceğiz :)

Bu arada rüyalarım hep kabuslu olmaya başladı sizlerde durumlar nasıl dizi devamı gibi rüyalar görüyorum
Aynen canım ara ara bende de oluyor...olur diyorlar gebelikte de ne derece doğru bilmiyorum ara ara bebeğimi doğurduğumu da görüyorum :)

ben bu aralar hep küvette doğum yapıyorum yıkanırken. aa diyorum doğdu bu eşime söylüyorum. ee ne güzel işte diyor. gidiyoruz hastaneye. doktoruma diyorum doğurdum ben diye ya ben doğurtcaktım diye küsüyor bana. eskiden sadece küvette doğuruyordum artık doktor tribide yiyorum rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…