- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.161
Ben sordum daha ilerleyen haftalarda önemli şu an istediğin gibi yatabilirsin dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 27.haftadan sonra sola yat demisti.Kizlar size bir sorum var, bi kac haftadir aklima takiliyor. Ben her gece sola yatmaya calissam da kendimi sirtustu yatar buluyorum uyaninca. Oncekinde bu haftalar sirtustu yatinca nefesim kesilirdi oyle bisey de olmuyor su an gayet rahat uyuyorum. Sizce zararli mi? Bunu doktoruna danisan oldu mu?
Ben sordum daha ilerleyen haftalarda önemli şu an istediğin gibi yatabilirsin dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 27.haftadan sonra sola yat demisti.
Ben de eşimle bugun bu konuyu konustum canim eşime de cok mantikli geldi montssr yatak. Beşik yaptirmaktan vazgectik. Kolay kirilan 1 yasina kadar kullanilan bir besik alacagiz simdilik önümüzdeki yaz da odasina yer yatagi yaptiracagizben oldu bitti o büyüyen yatakları sevmedim, eşim de böyle istediğine göre kırmaya gerek yok. üstelik çocuklar için çok öneriliyormuş. okuyunca mantıklı geldi.
İlk defa bu kadar koyuydu çok korktum inşallah yarın yersiz çıkar bu korkularCanım sen çok panik yapıyorsun, bi sakin ol bence. Bende de oluyor aynı akıntı. Su gibi olmaz ki zaten akıntı.
Kızlar dün biraz oda takımı baktık. Yatak odasına 6 aya kadar kullanılan beşikten almaya karar verdik. Gardrop ve etajer de tamam ama yatak-beşik konusunda ikileme düştük. Eşim montessori yatak alalım diyor. Hem içinde geniş geniş yatar hem de istersen sen bile yanına uzanırsın diyor.
Var mı bu konuda fikri olan?
Ay bu aralar meyve çok yiyorum özellikle mandilana 3 günde 2 kiloMevsimi heryerde var diye söylüyorum canlar inşallah zararı yoktur bebişe kilo yapsın diye meyveye abandım Bir de bir kahvaltı yapıyorum ki sormayın 3 kişi doyar herhalde bnm yendiğimle
Kızlar selam
Ben bebeği bir kaç gündür baya hissediyordum.hatta artık tekmeler gözle görülür ve elimi koydugumda hissedilecek şekilde.ama bugün daha hissetmedim öyle yattım bekliyorum tık yok böyle arada kesilmesi normalmi henüz yoksa gün içi hiç durmadan bir hissi yaşıyormusunuz?
İlk defa bu kadar koyuydu çok korktum inşallah yarın yersiz çıkar bu korkular
denedim denedim. tuzlu su okyanus suyu burun yıkama aparatı. neler neler. artık dayanamadığım 6. günün sonunda gece yatarken bi fırt burun spreyi sıktım. çünkü son 2 gün migrenimide tetikledi uykusuzluk halsizlik bari bir gece uyuyayım dedim. o günden beride hala tıkanıklık çaresi bulamadım. sabahtan akşama kadar şelale akşsamdan sabaha sanki taşla tıkamışın gibi kapalı
Valla herseye bakarim. Burda bir magazadan bahşedilmişti bursada çok guzel urunleri var fiyatlari uygun vs diye. Hatta iki subesi varsi birisi bulvara yakin biriside arabayatagi mi ne oyle bir semtti.Canım neler almayı düşünüyorsun bebiş için ben Bursada oturuyorum yardımcı olabilirim mağzalar hakkında
Canim ben de odasinda uyumasini istiyorum ama ilk 6 ay ya ben onun odasinda yatacam ya o benim odamda.. En mantikli olan bebegi yanina almak. Zaten kış bebekleri olacaklar ve ilk aylarda geceleri cok uyanip aglayacaklar.. Ben iki oda arasinda koşturamam... Bebegin dolabini cekmecelerini oda suslerini perdesini halisini yapip yatak yerini boş bırakacağım ve nasipse önümüzdeki baharda montessori yatak alacagim odaya.. Yazdan önce de kullanmam zaten.. Şimdi öncelikli masraflarimiz var hem yatagi ertelemek işimize gelecekBende burda oda yapıp yapmama konusunda sormuştum bunu. Seninle aynı fikirdeyim. Hatta bir arkadaşım sepet almış çocuğuna istersen verebilirim ilk 6ay yanında yatar dedi. Benim tek düşündüğüm Montessori yatağında kaç aydan yada yaştan itibaren yatabilir? Şimdi alırım 6aydan sonra ayırma zamanı gelince bir de yatamayacak olursa bidaha beşik aramak istemiyorum. Tek çekincem bu
Bir de bugün işteki arkadaşım mutlaka odasını yap, bebeklikten itibaren odasını benimsiyor dedi. Yani bekleyip duruma göre yaptırmak da olmaz, bilemiyorum.
Bir ara ben mandalinayı çok abartınca kaşıntı olmuştu dikkat et canım
Valla bende yeni yeni hissetmeye başladım. Gün içinde pek olmuyor. Bi sabah bi akşam
Gönlünü ferah tut, bebeğini de strese sokma
Bence kesinlikle idrar testi ve mantar testi yaptir. Ikisinden biridir kesin biran once ilac kullanirsin ilerlemeden gecer.
Benim hiç kaşıntım yanmam yok sadece akıntı işte onunda rengini cözemiyorum evet tam kahverengi değil ama sarı da değil bu beni korkutuyor işteCnm sarının ve yeşilin her türlü tonunu yaşıyorum. Mantar yada bakteri olabilir . Probiyotik beslenmeye önem ver soğan sarımsak da faydalı diyorlar. Genelde fitil beriyor doktorlar. Baktık bizimki devam ediyor bana krem verdi kaşıntı için çok strese girme yani.
Hep yasaklı seyler hamburgerler ketçaplı sosislerKızlar canınız bu sıralar ne çekiyor bnm ilk haftalar hep ekşi acı istiyordu şimdi ise tatlı şeyler istiyor
Ben bu aralar fast food falan pek tüketmiyorum ama kaçamak yapabilirim her anHep yasaklı seyler hamburgerler ketçaplı sosisler
Tatli yiyorum ardına eksi
Eksi acı yiyorum acı biberler bi saat geçiyor canim arkasına tatlı istiyor iyice sapıttım bu aralar nerde yasak var fast food var kokusu burnuma geliyor
Bende burda oda yapıp yapmama konusunda sormuştum bunu. Seninle aynı fikirdeyim. Hatta bir arkadaşım sepet almış çocuğuna istersen verebilirim ilk 6ay yanında yatar dedi. Benim tek düşündüğüm Montessori yatağında kaç aydan yada yaştan itibaren yatabilir? Şimdi alırım 6aydan sonra ayırma zamanı gelince bir de yatamayacak olursa bidaha beşik aramak istemiyorum. Tek çekincem bu
Bir de bugün işteki arkadaşım mutlaka odasını yap, bebeklikten itibaren odasını benimsiyor dedi. Yani bekleyip duruma göre yaptırmak da olmaz, bilemiyorum.
Bir ara ben mandalinayı çok abartınca kaşıntı olmuştu dikkat et canım
Valla bende yeni yeni hissetmeye başladım. Gün içinde pek olmuyor. Bi sabah bi akşam
Gönlünü ferah tut, bebeğini de strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?