2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet baya bir masraf olacak şey var. Ben daha yeni yeni başladığımdan gözümde büyüyor
Mobilyacıları bir gezeyim hem dolap hem yatak hakkında fikir alırım. Hem görüp bakmak incelemek bana daha yardımcı olacak netleştirme konusunda.

Kızlar canınız bu sıralar ne çekiyor bnm ilk haftalar hep ekşi acı istiyordu şimdi ise tatlı şeyler istiyor

Ben normalde tatlı severim. İlk 3.5 ay hiç tatlı yemedim yiyemedim. Yazı dondurmasız geçirdim diyeyim ama şimdi hakkaten hafiften bi tatlı isteği gelmeye başladı.

Benim yeğenime ablam beşik almıştı. Bir de salonda odada kullanmak için sallaman minik portatif salıncak yatak gibi bişey. Çocuk o küçük yatağa alıştı beşikte yatmıyor

Günaydın kızlar

Dün akşam bebek arabası bakmaktan beyin hücrelerim intihar etmiş olabilir

Şimdi benim arabam var, yani arabanın bagajından eve geldiğimizde çıkartmayı düşünmüyorum. Ama yine de ağır olmaması tercih sebebi. Baston gibi istemiyorum çocuk çok rahatsız gibime geliyor onda. Ana kucağı olsun, oturma ünitesi de port bebe olabilsin. Bir de çift yönlü kullanım için bebeği indirmeden kolu döndürebilirsek güzel olur. Tabi bu özelliklerde bi iki tane araba var. Ama onlarda da kumaş kalitesi nasıl terletir mi veya arabanın sağlamlığı nasıl bunu bilmiyorum. Gidip görerek bakmam lazım. İstanbulda böyle bir yer var mı biliyor musunuz? Dün youtube’da inceleme videolarını gördüm babymall diye bir yer vardı ama ankaradaymış

Benim yeğenime ablam beşik almıştı. Bir de salonda odada kullanmak için sallaman minik portatif salıncak yatak gibi bişey. Çocuk o küçük yatağa alıştı beşikte yatmıyor
benim korkumda birine alısırsa bırını yıne yukarı asagı tasımak zorunda kalırsam 2. bi şey almam bosa gıtmıs olacak kafam cok karısık

Cnm sarının ve yeşilin her türlü tonunu yaşıyorum. Mantar yada bakteri olabilir . Probiyotik beslenmeye önem ver soğan sarımsak da faydalı diyorlar. Genelde fitil
Kasinti yapmayadabiliyor canim

Poff ben de bi sorun var heralde ya:) bi türlü begenemiyorum erkek kiyafetlerini cok zor karar verip aliyorum. Kiz kiyafetleri kendine çekiyordu alismisim heralde:)
Başta bendede aynısı vardı. Ilkinde nedense hep kız hissettim sok.oldum erkek deyince ama özellikle doğunca çok çok beğeniyor insan üstünde görünce.

günaydın kızlar
önceden bebeği olan annelere sorum olacak
pişik kremi ne kullandım ve bebek bezi
ben sudocrem kullanıyorum yüüzmde kol altımda yazları alerji oluyor pişmaya egzmaaya kadar gidiyor sudocrem den cok memnun kaldım acaba ona mı devam etsem kızçem doğunca yoksa başka ürün mü denesem bilemedim

Gunaydin ben ilk basta sudocream normal zamanlar icin, desitin mor olani da pisik olma durumlari icin alacagim ama tabi her bebek ayni degilmis. Ise yaramazsa degistiririm. Saf zeytinyagi diyen cok ama onu bilemedim yagli yagli rahatsiz olur gibi de geldi. Bi de islak mendille silmek yerine popoyu suya tutun diyen cok fazla en cok aklima yatan o oldu acikcasi, onu denicem.

Memnun kaldiysan devam et bence.

Benim bi arkadaşımda doğum hastanesinde çalıştı ıslak mendil için su ve pamuk kullan evdeysende genelde yıka dedi dısarda ıslak mendıl kullan dedi

zaten alltını her degıstırdıgınde kremle pısık olsun olmasın dedi
senin dediğine de bi bakıyım desitine yedek alırım bende olmadı yanına

Memnun kaldiysan devam et bence.
kucuk boy alayım bı bakayım olmadı dıye düşündüm benden daha hassas olursa ki ben hassas baba hassas cılt duble hassas olur bızım bebek belkı care etmez dıye dusundum ufak ufak denerim artık

Ben sana penateni öneririm canim..

Benimde iki haftadır bağırsakladım düzelmişti dün gene ishalim başladı.Ara ara ishali devam eden varmı gaz bombası misali yaşıyorum.
dvit damla ishal yapıyor,doktoruna sorup damlasını azaltabilirsin,geçmiş olsun:)

Kızlar selam;
2.düzey ultrasona girdik,bütün organlarını tek tek görebilmek mucize gibi birde tabii şimdiden kime benzediğini
renkli ultrasonla görmek
ben oda yada beşik almayı düşünmüyorum ilk oğlumda karyola almıştım çok kullanamadım başkasına vermiştim ,park yatağı var onu kullanıcam ilk ayları içinde sepet düşünüyorum.
Bebek arabası için de soran arkadaşlara İstanbul'da unkapanında var bir baksınlar derim.Benim arabam ilk 6 ayı için puset takıp çıkarılan,sonrası içinde fermuarlı oturma alanı var çok memnundum.
İştahlar açılıyor herkeste sanırım.23.haftadayım 8 kilo aldım daha şimdiden

Dvit kullanmıyorum canım ben.Durup dururken oluyor bende.
Geçmiş olsun ,iyi tarafı hamilelikte genel de kabızlık oluyor sende olmadığı için o sorunu yaşamayacaksın ve kilo alımında az olur sanırım.Kötü tarafı da seni halsiz yapabilir eğer kötü etkilemiyorsa boşver boşlatım iyidir:)

evet daha hiç kilo almadım.Hatta bu sabah kalktığımda 600 gr daha vermiştim.Bebeğim iyi olsunda ben razıyım herşeye.

kızlar ben buna bayıldım rengi aşıır güzel değil ama yazısı tipi çok hoşuma gitti

Eklentiler

• IMG_4744.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…