- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.181
Canim ben de odasinda uyumasini istiyorum ama ilk 6 ay ya ben onun odasinda yatacam ya o benim odamda.. En mantikli olan bebegi yanina almak. Zaten kış bebekleri olacaklar ve ilk aylarda geceleri cok uyanip aglayacaklar.. Ben iki oda arasinda koşturamam... Bebegin dolabini cekmecelerini oda suslerini perdesini halisini yapip yatak yerini boş bırakacağım ve nasipse önümüzdeki baharda montessori yatak alacagim odaya.. Yazdan önce de kullanmam zaten.. Şimdi öncelikli masraflarimiz var hem yatagi ertelemek işimize gelecek
Kızlar canınız bu sıralar ne çekiyor bnm ilk haftalar hep ekşi acı istiyordu şimdi ise tatlı şeyler istiyor
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben dun 3 gibi arkadaşlarınla dışarı çıkmıştım dışarda tavuk yedim aksam eve geldim cok cok iyiydim yattim 12 de bi bunaldı karin ağrısı
Kalktım ki kusma ishal tabi her yer battı yedigim her şeyi çıkardım yanı öğlen 3 den gece 12 r kadar nasıl sindirmemişim anlamadım tum tum cikarmisim resmen haksızlestim o halde de temizlik yapamadım bi iki yıkadım bıraktım yığılacak gibiydim gece bir iki kere kalktım rahatsız olup sonra deliksiz uyudum sabah erken kalktım mide bulantım vardı ama geçti halsizlikle kahvaltı yaptım sonra canim karışım süt istedi eşimle çıktık vitamin depolamaya onları içinde iyice keyfim yerine geldi halsizliğim geçti
Ama sabah kalktip temizlik yapmak batırdığım yerleri temizlemek cok kotuydu ilk defa evlendikten sonra böyle bi şey yasadım ve annemi öyle aradım ki ağladım sabah ben kusardım annem basımdan ayrılmazdı arkamı toplar suyumu getirir basımda beklerdi sabah kalktım o halde yine kendi isimi kendim yaptım eşim kalkınca yaparım demisti ama benden tiksinir diye korktumcunku cok kotuydu şimdi iyiyim cok sukur ama bayramda hastanelik olduğundan beri midem düzelmedi hala her öğünün ilk lokmasını mideme atar atmaz ağrı sancı çekiyorum umarım artık düzelir cunku yanmayla beraber bıkmaya başladım son 1 haftadır meyve falan depoladık eşim ağzıma tıkıyor halsizliğim gitsin diye amq benim canım hep yasak seyler çekiyor hamburgerler kumpirler gözümün önünden geçiyor
Yatak konusu konuşulmuş bende yanıma park yatak beşik alacağım ama benim ev iki katlı salona da bi küçük beşik alayım dedim fakat taktığım su birinde rahat edip birine alışıp ben asagi kattayken mesela diğerinde yatmak İstemi’ rahat edemezse asagiya küçük bir şey taşınan bsy olsun istiyorum salondan oturma odasına
Yatak odasına bebeği koyup asagiya inemem cunku yatak odasında aksamdan aksama yatacak ya da ben yatacaksam yatağımda öyle ama diğer saatler asagi katta olacağım icin ne yapacağımı bilemedim
benim korkumda birine alısırsa bırını yıne yukarı asagı tasımak zorunda kalırsam 2. bi şey almam bosa gıtmıs olacak kafam cok karısıkBenim yeğenime ablam beşik almıştı. Bir de salonda odada kullanmak için sallaman minik portatif salıncak yatak gibi bişey. Çocuk o küçük yatağa alıştı beşikte yatmıyor
Cnm sarının ve yeşilin her türlü tonunu yaşıyorum. Mantar yada bakteri olabilir . Probiyotik beslenmeye önem ver soğan sarımsak da faydalı diyorlar. Genelde fitil
Kasinti yapmayadabiliyor canimBenim hiç kaşıntım yanmam yok sadece akıntı işte onunda rengini cözemiyorum evet tam kahverengi değil ama sarı da değil bu beni korkutuyor iştebugün biraz daha az geldi. Ama bakalım yarın ne olucak . Yeşekkür ederim önerilerini uygulayacağım .
Başta bendede aynısı vardı. Ilkinde nedense hep kız hissettim sok.oldum erkek deyince ama özellikle doğunca çok çok beğeniyor insan üstünde görünce.Poff ben de bi sorun var heralde ya:) bi türlü begenemiyorum erkek kiyafetlerini cok zor karar verip aliyorum. Kiz kiyafetleri kendine çekiyordu alismisim heralde:)
Gunaydin ben ilk basta sudocream normal zamanlar icin, desitin mor olani da pisik olma durumlari icin alacagim ama tabi her bebek ayni degilmis. Ise yaramazsa degistiririm. Saf zeytinyagi diyen cok ama onu bilemedim yagli yagli rahatsiz olur gibi de geldi. Bi de islak mendille silmek yerine popoyu suya tutun diyen cok fazla en cok aklima yatan o oldu acikcasi, onu denicem.günaydın kızlar
önceden bebeği olan annelere sorum olacak
pişik kremi ne kullandım ve bebek bezi
ben sudocrem kullanıyorum yüüzmde kol altımda yazları alerji oluyor pişmaya egzmaaya kadar gidiyor sudocrem den cok memnun kaldım acaba ona mı devam etsem kızçem doğunca yoksa başka ürün mü denesem bilemedim
Memnun kaldiysan devam et bence.günaydın kızlar
ben sudocrem kullanıyorum yüüzmde kol altımda yazları alerji oluyor pişmaya egzmaaya kadar gidiyor sudocrem den cok memnun kaldım acaba ona mı devam etsem kızçem doğunca yoksa başka ürün mü denesem bilemedim
Benim bi arkadaşımda doğum hastanesinde çalıştı ıslak mendil için su ve pamuk kullan evdeysende genelde yıka dedi dısarda ıslak mendıl kullan dediGunaydin ben ilk basta sudocream normal zamanlar icin, desitin mor olani da pisik olma durumlari icin alacagim ama tabi her bebek ayni degilmis. Ise yaramazsa degistiririm. Saf zeytinyagi diyen cok ama onu bilemedim yagli yagli rahatsiz olur gibi de geldi. Bi de islak mendille silmek yerine popoyu suya tutun diyen cok fazla en cok aklima yatan o oldu acikcasi, onu denicem.
kucuk boy alayım bı bakayım olmadı dıye düşündüm benden daha hassas olursa ki ben hassas baba hassas cılt duble hassas olur bızım bebek belkı care etmez dıye dusundum ufak ufak denerim artıkMemnun kaldiysan devam et bence.
günaydın kızlar
bu da güzelmiş bunu da not aldım canım tşeekkür ederimBen sana penateni öneririm canim..
Benim hiç kaşıntım yanmam yok sadece akıntı işte onunda rengini cözemiyorum evet tam kahverengi değil ama sarı da değil bu beni korkutuyor iştebugün biraz daha az geldi. Ama bakalım yarın ne olucak . Yeşekkür ederim önerilerini uygulayacağım .
dvit damla ishal yapıyor,doktoruna sorup damlasını azaltabilirsin,geçmiş olsun:)Benimde iki haftadır bağırsakladım düzelmişti dün gene ishalim başladı.Ara ara ishali devam eden varmı gaz bombası misali yaşıyorum.
Dvit kullanmıyorum canım ben.Durup dururken oluyor bende.dvit damla ishal yapıyor,doktoruna sorup damlasını azaltabilirsin,geçmiş olsun:)
Geçmiş olsun ,iyi tarafı hamilelikte genel de kabızlık oluyor sende olmadığı için o sorunu yaşamayacaksın ve kilo alımında az olur sanırım.Kötü tarafı da seni halsiz yapabilir eğer kötü etkilemiyorsa boşver boşlatım iyidir:)Dvit kullanmıyorum canım ben.Durup dururken oluyor bende.
evet daha hiç kilo almadım.Hatta bu sabah kalktığımda 600 gr daha vermiştim.Bebeğim iyi olsunda ben razıyım herşeye.Geçmiş olsun ,iyi tarafı hamilelikte genel de kabızlık oluyor sende olmadığı için o sorunu yaşamayacaksın ve kilo alımında az olur sanırım.Kötü tarafı da seni halsiz yapabilir eğer kötü etkilemiyorsa boşver boşlatım iyidir:)
Cok güzelmis canim..kızlar ben buna bayıldım rengi aşıır güzel değil ama yazısı tipi çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?