2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayyy amin. Çok korkuttu beni radyolog.. Cevap veren arkadaşlar çokkkk sağolun... isimleri yazamadım ama iyi destek olan birileri var

Bende nasıl korktum küçük bir ihtimal ama doktorlar çok korkutuyor niyeyse bana neler dedi neler doktor o zaman ağlamaktan öldüm. Sen içini ferah tut dua et bol bol

İnşallah ya ben fazla kafaya mı takıyorum ne. Dr. Seminerde onunlada konuşamadım. Cevap için teşekkürler
Ilk ogrendigimde bende cok kötu oldum ne oldugunu bile bilmiyordum iki doktorda o emli degildedi fetal ekoya gittim var ama cok az dedi eve geldim nedemek oldugunu okuyarak ogrendim şok oldum ama daha cok okuyunca yorumlara fln bakinca kendime geldim en iyisini düşünmek istiyorum .iki gün önce yine fetal ekoyu aradim gelmel istiyorum diye gittim doktor var gecmemis dedi ama genelde son iki ayda geçer dedi kontorole geleyimmi dedim gerek yok dedi .Allahim saglik versin inş hepimize ve bebeklerimize

Kızlaar uzun zamandır yoktum inşallah iyisinizdir bu ara pek buralarda yokum eşimle aramız biraz limoni benimde pek keyfim yok buraya hiç girmiyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın

Kısa zamanda arayı duzelirsiniz inşallah arada olur böyle şeyler birde çok hassasız maşallah bu aralar . Eşimde beni çok çekiyor sağolsun

Kızlaar uzun zamandır yoktum inşallah iyisinizdir bu ara pek buralarda yokum eşimle aramız biraz limoni benimde pek keyfim yok buraya hiç girmiyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın
Mrb canm saol bizde iyiz sen nasılsın aman bos ver bu eşini takma kafaya bnde gecen hafta biraz tartışmıştık ama bn hic üzülmüyorum stres te yapmıyorum artik kimse icin bebegim iyi olsun o yeter bana o bni mutlu ediyo

150 cikmis degerim ins yarin daha dusuk cikarr in senin de degerin duser Allahim saglikla saglikli bebekler dogurmayi nasip eder doktordan cikinca sonucu bildirirsen sevinirim
Canm bn dahiliyeden ciktim diyetisyene sevk etti gene sira bekliyorum of ya sabahtan beri bi yerlere gonderip duruyorlar ya cok yoruldum

kızlar sizdede böyle bazen iki taraflı oluyor bende böbreklere doğru bir ağrı sancı oluyormu?
Karnım genişliyor heralde diye düşünüyorum idrar yollarında birşey yoktu çünkü.

Allahım inşallah sağlıklı olsunlarda... fetal eko ne onu bile bilmiyorum.. bazen bilmemek daha mı güzel ne

şekerde riskli sezeryan yaralar ok geç iyileşiyor. ama gebelik şekeri için aynı şey geçerlimi bilmiyorum.
Benim bir arkadaşım 5 aylikken şekeri çıktı son aylari hep hastanelerde geçti profesorler ile devam ettiler 40 haftaya kadar geldi ve sezeryan dogum yapti canim. Sanirim gebelik sekerinde sezeryanin riski yok

Benim bir arkadaşım 5 aylikken şekeri çıktı son aylari hep hastanelerde geçti profesorler ile devam ettiler 40 haftaya kadar geldi ve sezeryan dogum yapti canim. Sanirim gebelik sekerinde sezeryanin riski yok
Olabilir neticede gebelik sonlaninca sekeride sonlaniyor. Iyilesme sürecinde rutine giriyor olabilir.

Kısa zamanda arayı duzelirsiniz inşallah arada olur böyle şeyler birde çok hassasız maşallah bu aralar . Eşimde beni çok çekiyor sağolsun

Yok canım ben birktim artık doldum taştım diyebiliriz 6 aydır ben onu çekiyodum hamile kaldığımdan beri sanırım patlama noktasına geldim artık Allah bilir kendini halâ haklı görüyordur

Normalde sinirli bi yapım var zaten canım ama bebeğim için çok daha sakindim ama insan doluyor patlıyor bi noktadan sonra illa

Yok canım ben birktim artık doldum taştım diyebiliriz 6 aydır ben onu çekiyodum hamile kaldığımdan beri sanırım patlama noktasına geldim artık Allah bilir kendini halâ haklı görüyordur
Canim sen kafaya takmamaya calis biraz da hormonlarimiz bizi rahat bırakmıyor.. Ben de beni sinirlendiren her şeyi bosverdim. Kurban bayramindan beri eşimin ailesi ile görüşüyorum onlar hala kendilerini haklı görüyorlar ben niye onları aramıyorum diye eşime sikayet edip duruyorlar. Dün eşime baya bi söylenmiş kaynanam eşim de eve gelio hayatim ara istersen dedi.. Dogurunca bakarız ben barisirsam yine sinirlerimle oynayıp duracaklar böyle çok rahatim dedim :))
Yani hepimizde var benzer sıkıntılar sen görmezden gelmedikçe rahat edemezsin..

Normalde sinirli bi yapım var zaten canım ama bebeğim için çok daha sakindim ama insan doluyor patlıyor bi noktadan sonra illa
Bnde normalde cok sinirliyim ama suan pamuk gibi oldum herseye aliniyorum ağlıyorum hamile kaldigimdan beri boyleyim kim ne soylerse saka yapsada alınıyorum en son gecen hafta eşim patladi biraz tartıştık sonra genede kendisi geldi konustu tabi bir gun kus kaldik sen hic uzme kendi mutlu edicek şeylerle mesgul ol bnde oyle yapıyorum

Evet uc ay sabredicem yok canm hic tatliyla aram yoktu ama sekerim yuksek ciktigini ogrendikten sonra cok ama cok canm tatli istiyo dun dayanamayp yedim insallah Allah sabr guc verir de diyetimi yapabiliym
Ay bu bende de oluyo tatli krizine giriyorum bazen. Oysa hic aram yoktur tatliyla. Dogal tatlilarla geçiştirmeye calisiyorum. Canim cikolata istiyor cok fena tadellenin seker ilavesiz cikolatasini aldim bi kac kere o da hem sekerli gibi hem de hic cikolata tadi gelmiyo:/

Allahım inşallah sağlıklı olsunlarda... fetal eko ne onu bile bilmiyorum.. bazen bilmemek daha mı güzel ne
Canim inşallah korktugun gibi bisey degildir son aylarda gecip gider. Bazi dr lar gercekten korkutmayi abartmayi seviyor:/ benim kendi dr um da oyle mesela cok abartiyor ama mecburen devam ediyorum bakalım

Ay bnde alcam ondan canm ya cok ana cok cikolata istiyorum uc gunde bir sutlu tatli yiyebilirmisim diyetisyen liste yazdi canm istedigi hersey yasak oldu

H hudaaafmmm canm bn ciktim diyet listesi yazdi
KAHVLTI saat 9:00-10:00
Sabah şekersiz çay
2dilim peynir
5,6 zeytin
3 dilim ince tam bugday ekmegi
Bolca yeşillik salata
ARA ÖĞÜN 11:00-12:00
Bir bardak süt bir porsiyon meyve ceviz
ÖĞLE 14:00-14:30
3,4kofte kadar et,tavuk veya balık
3,4yemk kaşığı pilav veya makarna
Sebze yemeği
1kase yoğurt
Bolca salata
İki dilim ince ekmak tam buğday
ARA ÖĞÜN 15:30-16:00
Bir bardak süt bi porsiyon meyve
AKŞAM 19:00-19:30
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Bolca salata
İki dilim ince ekmek tam bugday
ARA ÖĞÜN 21:00-21:30
Meyve yoğurt veya sut
Uc gunde bir sutlu tatli saat 14 teki ara ofun meyve yerine yenilebilir
Bunlari yazdi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…