- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.041
İçin rahatlıyacaksa git ama bence oda aynısını söyleyebilir ihtimal çünküİnşallah dua ediyorum... tekrar başka detaylı ultrasonla baktırsammı acaba
Çok teşekkür ederim canim Allah saglik versinH hudaaafmmm canm bn ciktim diyet listesi yazdi
KAHVLTI saat 9:00-10:00
Sabah şekersiz çay
2dilim peynir
5,6 zeytin
3 dilim ince tam bugday ekmegi
Bolca yeşillik salata
ARA ÖĞÜN 11:00-12:00
Bir bardak süt bir porsiyon meyve ceviz
ÖĞLE 14:00-14:30
3,4kofte kadar et,tavuk veya balık
3,4yemk kaşığı pilav veya makarna
Sebze yemeği
1kase yoğurt
Bolca salata
İki dilim ince ekmak tam buğday
ARA ÖĞÜN 15:30-16:00
Bir bardak süt bi porsiyon meyve
AKŞAM 19:00-19:30
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Bolca salata
İki dilim ince ekmek tam bugday
ARA ÖĞÜN 21:00-21:30
Meyve yoğurt veya sut
Uc gunde bir sutlu tatli saat 14 teki ara ofun meyve yerine yenilebilir
Bunlari yazdi canm
Bsy değil canm bnm cok saolÇok teşekkür ederim canim Allah saglik versin
Valla canım kafani karistirmka istemem ama yillardir diyetisyenlerde surunmus biri olarak diyebilirim ki bu pek sağlıklı bir liste degil. Bir seker problemin ciktiysa meyve yememen lazim. Cunku bendede insulin direnci var ve bna meyve ve meyve suyu yasakti. Cunku meyvede çok fazla seker var. Haftada 2 veya 3 defa meyve verirdi bana. Ondada muz karpuz ananas vs yasakti. Ancak portakal vs serbestti daha az seker icerdigi icin.H hudaaafmmm canm bn ciktim diyet listesi yazdi
KAHVLTI saat 9:00-10:00
Sabah şekersiz çay
2dilim peynir
5,6 zeytin
3 dilim ince tam bugday ekmegi
Bolca yeşillik salata
ARA ÖĞÜN 11:00-12:00
Bir bardak süt bir porsiyon meyve ceviz
ÖĞLE 14:00-14:30
3,4kofte kadar et,tavuk veya balık
3,4yemk kaşığı pilav veya makarna
Sebze yemeği
1kase yoğurt
Bolca salata
İki dilim ince ekmak tam buğday
ARA ÖĞÜN 15:30-16:00
Bir bardak süt bi porsiyon meyve
AKŞAM 19:00-19:30
Bir kase çorba
Sebze yemegi
Bolca salata
İki dilim ince ekmek tam bugday
ARA ÖĞÜN 21:00-21:30
Meyve yoğurt veya sut
Uc gunde bir sutlu tatli saat 14 teki ara ofun meyve yerine yenilebilir
Bunlari yazdi canm
Bnde hic memnun kalmadim bu listeden meyve de sadece armut elma yiyebilirsin dedi ama bn bu listeyi doktorumla paylasiyim birde gene bi ozel diyetisyene gidiyim bakiyim hayatimda diyet yamadim hic oyuzdende kafam karışık canm ne yapsam bilemedim ku senin yaptigin diyet varmi paylasabilirmisinValla canım kafani karistirmka istemem ama yillardir diyetisyenlerde surunmus biri olarak diyebilirim ki bu pek sağlıklı bir liste degil. Bir seker problemin ciktiysa meyve yememen lazim. Cunku bendede insulin direnci var ve bna meyve ve meyve suyu yasakti. Cunku meyvede çok fazla seker var. Haftada 2 veya 3 defa meyve verirdi bana. Ondada muz karpuz ananas vs yasakti. Ancak portakal vs serbestti daha az seker icerdigi icin.
Bn 12 saat diye biliyorum canm ama gene bi sor doktorunaKizlar yarin 100 yuzluk seker yuklemesi icin kaç saat aç kalmam gerekiyor doktor aç gel dedi ama saati önemlimi
bem hamile kalmadan önce gittim canım diyetisyene o yüzden şuan uygun gelmeyebilir sana. ama bazı püf noktaları söyleyebilirim. meyve genelde yasaktı bana şeker içeriğinden dolayı. sabah kahvaltısında acı olmayan kırmızı biber ye derdi bana. c vitamini deposuymuş çünkü. ara öğünlerde çiğ badem yerdim. ana öğünlerde mutlaka yoğurt yada ayran olurdu.Bnde hic memnun kalmadim bu listeden meyve de sadece armut elma yiyebilirsin dedi ama bn bu listeyi doktorumla paylasiyim birde gene bi ozel diyetisyene gidiyim bakiyim hayatimda diyet yamadim hic oyuzdende kafam karışık canm ne yapsam bilemedim ku senin yaptigin diyet varmi paylasabilirmisin
Canim sen kafaya takmamaya calis biraz da hormonlarimiz bizi rahat bırakmıyor.. Ben de beni sinirlendiren her şeyi bosverdim. Kurban bayramindan beri eşimin ailesi ile görüşüyorum onlar hala kendilerini haklı görüyorlar ben niye onları aramıyorum diye eşime sikayet edip duruyorlar. Dün eşime baya bi söylenmiş kaynanam eşim de eve gelio hayatim ara istersen dedi.. Dogurunca bakarız ben barisirsam yine sinirlerimle oynayıp duracaklar böyle çok rahatim dedim :))
Yani hepimizde var benzer sıkıntılar sen görmezden gelmedikçe rahat edemezsin..
Bnde normalde cok sinirliyim ama suan pamuk gibi oldum herseye aliniyorum ağlıyorum hamile kaldigimdan beri boyleyim kim ne soylerse saka yapsada alınıyorum en son gecen hafta eşim patladi biraz tartıştık sonra genede kendisi geldi konustu tabi bir gun kus kaldik sen hic uzme kendi mutlu edicek şeylerle mesgul ol bnde oyle yapıyorum
Tatliya meyveye dikkat edicem yani dimi sen hangi meyvelerden yiyebiliyosun canm kusura bakma cok soru soruyorum ama tam bi bilgi aliyimda ona gore yapicambem hamile kalmadan önce gittim canım diyetisyene o yüzden şuan uygun gelmeyebilir sana. ama bazı püf noktaları söyleyebilirim. meyve genelde yasaktı bana şeker içeriğinden dolayı. sabah kahvaltısında acı olmayan kırmızı biber ye derdi bana. c vitamini deposuymuş çünkü. ara öğünlerde çiğ badem yerdim. ana öğünlerde mutlaka yoğurt yada ayran olurdu.
Tmm canim doktorum devlette hic soru fln soramiyorum çok sıkıci bir tip hic bir olaya pozitif bakmiyo o beni daha cok strese sokuyo burayi cok bilmiyorum doktorlarida tanimiyorum ev her uzak şasirdim kaldimBn 12 saat diye biliyorum canm ama gene bi sor doktoruna
Ay canm bnm esimde hp haklidir kendince kolay kolay ozur dilemez ama hamileligimden beri ozur dilemeyi basladi ama mutlaka ilk gun kuser cok kırılmış oluyo onda kalp var bnde yok bir gun sonra hic bsy olmamis gibi gelir bu sefer bn özür dilemeden konuşmuyorum ozur diliyo sonra konuşuyorum ama hamile kaldigimdan beri ozurde diletiyorum da cok çektirdim deCanım benim eşim hiç gelipte ne bi özür diler ne gönlümü almaya çalışır. Şuan kendini haklı görüyordur mesela sorsan çok kırılmıştır sanki bi onun canı var ama bu sefer çok kararlıyım gönlümü alana kadar onunla barışmıcam
Ay canm bnm esimde hp haklidir kendince kolay kolay ozur dilemez ama hamileligimden beri ozur dilemeyi basladi ama mutlaka ilk gun kuser cok kırılmış oluyo onda kalp var bnde yok bir gun sonra hic bsy olmamis gibi gelir bu sefer bn özür dilemeden konuşmuyorum ozur diliyo sonra konuşuyorum ama hamile kaldigimdan beri ozurde diletiyorum da cok çektirdim de
Sende bos ver bana takma kafaya erkekler boylede okuzler bn biseye üzülürsem yavrum kıpır kıpır bni mutlu ediyo herseyi unutturuyo
ÇİLEK yedim ben bolca. portakal mandalin greyfurt serbestti. yeşil elma ve armut serbestti.yeşil erik vs serbestti.Tatliya meyveye dikkat edicem yani dimi sen hangi meyvelerden yiyebiliyosun canm kusura bakma cok soru soruyorum ama tam bi bilgi aliyimda ona gore yapicam
Bana yanlis hatrlamiyorsam da 100grmd 12 saat ac olman gerekiyor dendi canmTmm canim doktorum devlette hic soru fln soramiyorum çok sıkıci bir tip hic bir olaya pozitif bakmiyo o beni daha cok strese sokuyo burayi cok bilmiyorum doktorlarida tanimiyorum ev her uzak şasirdim kaldim
Cok saol canm listeme yaziyimde unutmiyim insallah uc ay sabrederim dayanırımÇİLEK yedim ben bolca. portakal mandalin greyfurt serbestti. yeşil elma ve armut serbestti.yeşil erik vs serbestti.
Bende de gebelik şekeri vardı oğlumda. Bende arkadaşa katılıyorum. Makarna ve pirinç yasaktı mesela.kana çabuk karışıp şekeri yükseltiyor direk. Bulgur pilavı yapacaksın mesela.Bnde hic memnun kalmadim bu listeden meyve de sadece armut elma yiyebilirsin dedi ama bn bu listeyi doktorumla paylasiyim birde gene bi ozel diyetisyene gidiyim bakiyim hayatimda diyet yamadim hic oyuzdende kafam karışık canm ne yapsam bilemedim ku senin yaptigin diyet varmi paylasabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?