2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tamamen psikolojiyle alakalı bence. Benim hayatım fazla tempolu stresli. Stres kimde yok gerçi dimi. Sabah sabah sinirleneyim aç karnına 160 oluyor. Doktor sinirlenince çıkar ona yapacak bişi yok dedi. Sütte de var şeker. Ben azcık alışyım gibi. Ayva tok tutuyor bak. Ben akşam 9 gibi yiyorum. Kabızlık yapıuor ama yapacak bişi yok.
Glisemik indeks tablosuna bakın netten. Ordaki düşük değerli şeylerle beslenebilirsiniz. Kızartmak yerine haşlamak hatta soğutup yemek besinlerin GI sinin daha düşük olmasını sağlıyor. Benim oğlumda vardı gebelik şekerim. Ama bu seferki değerler daha yüksek çıkmış. Bide oğlumda 100lük yapılmıştı.

Ben komsularimla bir araya gelince içiyorum canim evde yalnizken icmiyorum. Haftada birkac kere icmis oluyorum yani. Eşimin amcasinin hanımı çok ileri gelen bir ailenin kızı ve hamile kaldiginda her gün bir fincan kahve icirmisler cocugu zeki olsun diye.. Alakasi var mi bilmiyorum ama maşallah şu an cocugu Turkiye çapında umut vadeden zekada ve olgunlukta bir çocuk.. 12 yaslarinda ama 35 yaşındaki insanlarin seviyesinde bir zeka ve konusma tarzi var.. Ben de her gün icmeye korkuyorum ama kahveyle alakasi oldugunu bilsem icerdim mutlaka

Aynen canm bnde gece sabaha kadar cok acikiyorum ki sadece sut iciyorum bugun canm skldi acaba bebegimi besleyebiliyormuyum diye ama cok şükür ki az kaldi insallah dogumdan sonra gecer diye dua ediyorum Allah seker hastalarina şifa versin bizim ki gececi ama onlar nasil dayaniyo ki aslinda bn 10 gun konturol edicektim sonra ölçmeyecektim ama artk devam etmeyi düşünüyorum cunku ölçünce onlemimizi aliyoruz Allah yardmcimuz olsun canm sen ne zmn gidecen endokrine

Ben her gun 1 fincan neskafe iciyorum. Doktorum 2 fincan icebilirsin dedi. Ama ben cay icmiyorum cayda da kafein var cunku. Cay alimin kisitliysa kahvede sorun yok ama gunde 4 bardaktan fazla cay iciyorsan ilave kahve fazla gelir
Ben cok fazla kahve seven biri degilim zaten ama zekayla ilgisi var mi duydunuz mu boyle bir sey merak ettigim icin sorayim dedim :)
Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artık günlük kafeini kahve ile dengeliyorum.
Tesekkurler canim cevap icin :)
Ben hamilelikten once bi hastaligimda doktor oksuruk suruplari icin sunu demisti. "Onlar sadece Sekerli su. Onlardan icecegine ilik yudum yudum su ic daha iyi" Ilik su cok iyi geliyor o oksuruk anlarinda. Bi de seker durumun nasil bilmiyorum ama dut pekmezi normal pekmez de olur bi kasik icince rahatlatiyor Oksurugu. Bogaz agrisina da yine ilik icecekler. Esim hasta olunca balli ilik sutun icine karabiber ve zerdecal atip iciriyorum ben cok ilerlemeden atlatiyor oyle. Ama oksuruk olunca karabiber nasi olur bilemedim. Cok gecmis olsun canim.
Ben de aksine pek kahve insani degilim. Faydasi kesin varsa el mecbur icecektim arada bi icerim yine

kızlar sizinde karnınızda ara sıra kasılma gibi çekilme oluyormu?
Cok hizli yuruduysem cok kotu oluyor genelde. Bir de sabahlari yataktan kalktigim zaman veya donerken hafif hafif oluyor.

Of masallah cocuga ya
Evet ben de annemden de duydum bunu, annem ogretmen. Okulda hamile bi arkadaslari varmis kahve iciriyorlarmis el birligiyle cocuk zeki olsun diye
Hamilelikle birlikte et ve baliktan iyice sogudugum icin onlari da yiyemiyorum. Omega 3 iciyorum onlari yiyemedigim icin. Acaba kkahve cidden ise yariyor mu ki diye de dusunmedim degil.

Ben her gun 1 fincan neskafe iciyorum. Doktorum 2 fincan icebilirsin dedi. Ama ben cay icmiyorum cayda da kafein var cunku. Cay alimin kisitliysa kahvede sorun yok ama gunde 4 bardaktan fazla cay iciyorsan ilave kahve fazla gelir
Ben cok fazla kahve seven biri degilim zaten ama zekayla ilgisi var mi duydunuz mu boyle bir sey merak ettigim icin sorayim dedim :)
Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artık günlük kafeini kahve ile dengeliyorum.
Tesekkurler canim cevap icin :)
Ben hamilelikten once bi hastaligimda doktor oksuruk suruplari icin sunu demisti. "Onlar sadece Sekerli su. Onlardan icecegine ilik yudum yudum su ic daha iyi" Ilik su cok iyi geliyor o oksuruk anlarinda. Bi de seker durumun nasil bilmiyorum ama dut pekmezi normal pekmez de olur bi kasik icince rahatlatiyor Oksurugu. Bogaz agrisina da yine ilik icecekler. Esim hasta olunca balli ilik sutun icine karabiber ve zerdecal atip iciriyorum ben cok ilerlemeden atlatiyor oyle. Ama oksuruk olunca karabiber nasi olur bilemedim. Cok gecmis olsun canim.
Ben de aksine pek kahve insani degilim. Faydasi kesin varsa el mecbur icecektim arada bi icerim yine

kızlar sizinde karnınızda ara sıra kasılma gibi çekilme oluyormu?
Cok hizli yuruduysem cok kotu oluyor genelde. Bir de sabahlari yataktan kalktigim zaman veya donerken hafif hafif oluyor.

Of masallah cocuga ya
Evet ben de annemden de duydum bunu, annem ogretmen. Okulda hamile bi arkadaslari varmis kahve iciriyorlarmis el birligiyle cocuk zeki olsun diye
Hamilelikle birlikte et ve baliktan iyice sogudugum icin onlari da yiyemiyorum. Omega 3 iciyorum onlari yiyemedigim icin. Acaba kkahve cidden ise yariyor mu ki diye de dusunmedim degil.

Catlama olabilir sanki.

Ben zeka icin değil ama normalde hep kahve içtiğim icin sordum günde bi adet icebilirsin fark etmez ne olduğu dedi
Daha cok Türk kahvelerini tüketiyorum
Zaten nescafeyi de black ya da sütlü içerim sut tozu sırf şekermiş çünkü
Ben Tuğba kuruyemiş var Ankara’da ordan mirvari kahvesi alıyorum içinde damla Sakız’ı keci boynuzu falan var besleyici bi kahve onu içiyorum zaten hepsini şekersiz kullanırım o şekersiz cok rahat içiliyor kendinden şekerli gibi cunku keci boynuzu olduğu icin bulabilirsen tavsiye ederim güzel kahve
Starbuck da flat white içerdim hala ondan devam ediyorum şekersiz kahvesi yoğun sütlü kahve
Oradan alırken kafeinsiz ve laktozsuz diyorum şansım varken kafeinsizi tercih ediyorum kahve yoğunluğunu sevmiyorsan starbuck dan alacaksan kremasız şekersiz latte alabilirsin kafeinsiz ben laktozsuz sut istiyorum özellikle cunku normalde de midem sakattır acayip rahatsız esip gaz yapıyordu hala da o şekilde devam ediyorum kucuk boy alıyorum doktoruma sordum onu dA icebilirsin dedi
Günaydın canım bana sambucol tablet verdi suya atıp içiyorum cok aşırı bi faydası Yok ama koruma amaçlı faydası varmış kısacası vitamin ayağa kaldırıyor sadece

Valla tam bir muamma.. Ama şu da bir gercek her gün kahve icenlerin bebislerine de bisey olmuyor sonucta bir tehlike olmuyor.. Ay neyse ben gidip bi kahve iceyim

Ben yaptım kahvemi herkese afiyet olsun
Bahsettigim kahvede bu

Eklentiler

• FF98D1CC-11D5-4728-B649-13545D65B93C.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
Valla tam bir muamma.. Ama şu da bir gercek her gün kahve icenlerin bebislerine de bisey olmuyor sonucta bir tehlike olmuyor.. Ay neyse ben gidip bi kahve iceyim

Kahve diyince canim kahve çekti
Haydin kızlar kahveleri yapalım da karşılıklı içelim:)

ne yalan diyeyim konu üzerine bende yaptım bir kahve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…