2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bebişte 8.9 gün önde cnm ama doktor sata göre alacağız bebeği dedi
Benim ilk basta 9 gun gerideydi kalp atisi vs gec duymuştuk. Dogum tarihini de ona gore ayarlamistim simdi adet tarihine gore cikiyor ileri gitti. 1 subat a cevirsem mi hangisine gore dogar bilemedim:)

Benim ilk basta 9 gun gerideydi kalp atisi vs gec duymuştuk. Dogum tarihini de ona gore ayarlamistim simdi adet tarihine gore cikiyor ileri gitti. 1 subat a cevirsem mi hangisine gore dogar bilemedim:)
Canı istediği zaman doğuyorlar cnm 37 den sonra heran gelebilir ben kızımda doğum çantamı 32de hazır etmiştim

Kızlar ağda zamanım geldi yine
Yapmak istiyorum ama mazaretim var
Canım yanıyo üşüyorum koca göbeğimden eğilemiyorum

Canim ancak yazabildim. Insuline gerek yok dedi cok sukur. Ilk gunlerde yuksekmis degerler ama son gunler iyi dedi sekerle yasamayi ogrenmissin dedi:) diyete aynen devam. Senin nasil olcumlerin diyete uyunca düşüyor mu
Cok sevindim canm ya bnm aclik hp 89.88,93 cikiyordu iki gun 107 cikti tokluk en dusuk 119 en yuksek 156 insallah insüline gerek kalmaz bnde yarin gidicem

ben bugün dalya diyorum şafak tablosuna göre :) ama sanırım 1 hafta eren gelecek gelişimi önden gittiği için :)
Ilerde de olsa sata göre geliyorlar bebekler genelde. Yani 38 42 arası değisiyor. Bazen ikiside 39 haftada doğuyor bebeklerin mesela biri 2500 gram öbürü 4000 oluyor. Sata bağlı kalıyorlar ondan.

Cok sevindim canm ya bnm aclik hp 89.88,93 cikiyordu iki gun 107 cikti tokluk en dusuk 119 en yuksek 156 insallah insüline gerek kalmaz bnde yarin gidicem
Haftada 7 deger yuksekse baslaniyormus insuline cnm. Acliklar 80 nin altinda olmasini da istemeyiz dedi. Benim sabahlari 70 lerde çıkıyordu. Dusuk geldi dr a. 107 yuksek oluyor sanırım

Ben jileti sadece özel bölgeme kullanıyorum gilette venus aldım geçen ama jiletle aynayla bile oyalıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…