2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gule gule kullanın canim :)
Bende bugun karbonatli suyla temizlik yapacaktim guya. Yattim butun gun gercek anlamda

Siz de güle güle uyuya uyuya kullanın inşallah

Bi pazarımız kalıyor zaten çalışanlar olarak, cumartesi evle temizlikle filan geçer benim genelde nasılsa daha var silersin bir gün, bizimki daha 45gündr teslim olacak

günaydın kızlar
ya benim gibi hiç ishal yaşayan yokmu?ne yer ne içerim baya kötü oldum.

Bol su içmen gerektiğini biliyorum, vücut çok su kaybettiğinden. İshal hiç olmuyorum genelde kabızım

Günaydın, iyi haftalar kızlar.

Ben de bel ağrısı ile uyandım bu sabah ve kabızlık yaşamaya başladım yine. Bazen de minik ağrılar ve kasılma gibi bişi yaşıyorum herhalde normal artık diyorum.

Kızlar çıktım doktordan bu kez de suyu azalmış bebeğin ilaçlara devam ve dinlenme dedi dr. Oyy Allah im yardım et hayırlısıyla kucagimiza alalım cocuklarimizi

Ben de bel ağrısı ile uyandım bu sabah ve kabızlık yaşamaya başladım yine. Bazen de minik ağrılar ve kasılma gibi bişi yaşıyorum herhalde normal artık diyorum.
Benim de iki gündür belim agriyor.Ve dedigin gibi kasilmalarim var.Doktorum normal ama sıkılaşırsa mutlaja gel bakalım dddi

günaydın kızlar
ya benim gibi hiç ishal yaşayan yokmu?ne yer ne içerim baya kötü oldum.
beni demir hapı yapıyor bazen ishal bazen kabız demir hapı aldıysan o yapmış olabilir mi ?

evet canım artık normalmiş
sana amazondan kundan almıştın ya o satıcıyı soracağım bana linkini atabilir misin 1 tane de olsa bende alayım diyorum

canım çok uzun zamandır içiyorum onu tek aklıma gelen mayaladığım yoğurt omu dokundu acaba diye düşünüyorum.

kızlar bu bebekleri nasıl giydireceğiz ya ben çok cahilim
uzun kollu zıbın aldım alt aldım hep
arkadaşım o uzun kollu zıbını içine üstüne de üst ve ya tulum giydireceksin cocuk üşür dedi
ben uzun kollu zıbın altına alt gıydırırm yelek gıydırırm battaniyesi olur bi yere giderken ev sıcak olur zaten vs diye düşünmüştüm bu konularda pek bilgin yok çünkü
oda olmaz sen onu atlet gibi giydir üstüne kıyafet tulum giydir dısarı cıkarken yıne battanıye sararsın dedi
ben bu bebeyi nasıl giydircem bana akıl verin
ben üst almadım cunku 1 tane morhıpodan aldıgım ust var sadece
zıbın doldurmustum
eğer öyleyse ben biraz tulum ve üst alayım kızıma sizler cocuklarınızı kışın nasıl giydirdiniz

canım çok uzun zamandır içiyorum onu tek aklıma gelen mayaladığım yoğurt omu dokundu acaba diye düşünüyorum.
sütten kaynaklı olabilir değiştirdiysen ama genelde yogurtta bagırsak düzenler
sulardan olabilir enfesiyon kapmıs olabilirsin 2 3 gün takip et canım ilerlerse doktoruna danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…