2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
sana peki 9 ay mı dedi 12 hafta sonra bırakacak mısın

kiloyla alakası oluyor ama. çok fark yok canım aramızda. bende 55 kiloyum
Evet kiloya göre yazıyor doktor zaten. Fazla doz da iyi değilmiş o beni korkutuyor cumartesi günü doktora gidebilirsem soracağım başka bir doktora gideceğim annem Gile geldim çünkü şu an kendi doktoruma gidemiyorum dua edip beklemekten başka bir şey yok elimizde allah korusun bebeklerimizi

kizlar coksagolun desteginiz icin tesekkur ederim iyiki varsiniz icim rahatladi ya 3 hafta sonra baska dr gidiyorum ins

hanımlarrrr bugün keseyi gördük çok şükür..

adetime göre bugün 5+6 .. ancak geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğiz kontrole...
Hayırlı olsun tatlım inş bebegide kalbinide duymayı nasip eder rabbim saglıklı haftalarla büyütelim bebegimizi

Kızlar aklıma bişey takıldı şimdi bazı anne adayları kan pıhtılaşmasından dolayı ilaç kullanıyor ya Allah korusun biz nerden bileceğiz pıhtılaşma olup olmadığını doktor onun için var mı yok mu diye tahlil falan istiyor mı

hayır canım istemiyor. ben 1 senedir tedavi oluyorum. kürtajdan sonra ben kendim yaptırdım..
zaten pahallı testlermiş. devlette yapılıyor ama bazı şartları var. herkese yapmazlar yani.

Merhabalar benimde sat a gore 28 subat gozukuyor. Ama daha kese falan gormedik cuma gidecegim bakalim. 3+2 yken yani cuma gunu 473 du bhcg. Cok erken ogrendim hamile oldugumu gecmek bilmiyor. Ya kese bos ise ya dusuk olursa diye gebelik takvimi bile yapmiyorum. Allah sagglikla kuacgimiza almayi nasip etsin. Bu ikinci cocugum olacak bir de 5 yasinda bir oglum var...

Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gitmiştim şimdi 57 kiloyum ama bunda tedbirliyim yemiyorum çok oğlumda iki tabak tıka basa dolu yemek yiyordum sezaryen göbeğim var ama sıkı da değilim eskisi gibi

Eklentiler

• IMG_4075.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 50
Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gitmiştim şimdi 57 kiloyum ama bunda tedbirliyim yemiyorum çok oğlumda iki tabak tıka basa dolu yemek yiyordum sezaryen göbeğim var ama sıkı da değilim eskisi gibi
valla suan benım gobegım senden daha cok gaz var bende asırı sekılde karnım 5 aylık hamıle karnı gıbı nasıl kılo almim ben sımdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…