- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.901
Canm hatirliyorsan burda sizede danışmıştım bi kere saglik ocagna gitmistim tansyonum ölçtürmeye 11/8cikmisti ay cok yuksek sinirda hmn acile git demisti bnde acile gidene kadar tansyonum fırlamıştı bu saglik ocagndekilere hepsinide takma derim kendi doktoruna guven bn bir daha saglik ocagna gitmedim hep bildigim eczanede olcuturuyorum hep iyi ol ben stres yaptigim zmn anne karninda bebek hareketleri izliyorum yada dogum videosu bni rahatlatiyo kusura bakma cok konustum yaŞimdi daha iyyim cnm yarın düşük çıkarsa daha iyi olacağım
Yok bende tansiyon varKızlar herkeste şeker var galiba ya , benim açlık 70 genelde çıkmaz herhalde bende de değil mi bu haftaiçi yapılabilir bana da şeker yüklemesi
Msşallah canım bebişine :) Ailede seker hastası olan var mı bir şey olmaz inşallah ya sıkma canını yükseltmek için bir şey yapılamıyor muymuş yüksek olmasının diyeti varsa düşük olmasının da bir beslenme şekli olmalıKızlar ben geldim kontrol vardı bugün
28 ekimde gitmiştik kilom 80+6 idi bugün bi tartıldım 90 ben sok oldum 2 haftada 4 kilo nasıl alırım imkansız yani ki tatlı vs abartılacak hiçbir şey yemedim bu 2 hafta yemek yiyip gitmiştik artık birazcık da olsa ona yordum ama canim sıkıldı böyle giderse ben 9 ayda 100 kilo olurum
Bebeğin gelişimi çok iyi dedi 28 ekimde 880 gr 33 cm çıkmıştı
Bu gün 27. Haftadayız 1150 gr 35.7 cm çıktı
Şekerime gelince o kadar glikoza rağmen 72 çıkmış doktor hipoglisemiden şüphelendi suan icin bebeğe zararı yok ama seni şeker hastası yapabilir bu ilerde bunu oturtmamız lazim vücudun sürekli şeker istiyor sen tedarik ettikçe de kilo alıyorsun 2 haftada 4 kilo Alman buna da bağlantılı olabilir dedi
Sekerim normalde de dusuk açlığım 70 72 çıkar genelde dedim
Açlık Dusuk çıksa önemli değil ama tokluğun bu denli ve bu kadar şeker yüklendikten sonra 72 çıkması iyi bir şey degil dedi
3 gün boyunca tokluk şekerini ölç bana bildir dedi ona göre diyet listesi hazırlansın dusuk şekere göre beslenirsin dedi çünkü ilerde potansiyel şeker hastası olabilirsin dedi moralim bozuldu açıkcası son zamanlarda hep seker istiyordu canim ondanmis demek ki
yanı 50 gr glikoza rağmen 72 nedir yanı vücudum şekeri somuruyor mu anlamış değilim çocuğa şeker depolamıyordur demi vücudum ?
bunu sormayı unuttum doktora
Bakalım yarın alet gelecek 3 gün ne çıkacak
Diyet tipi beslenme ne yiyorsan ye ona göre bakalım dedi ins bsy olmaz
Sekerim düşer de şeker yoksunluğuna girerim vs diye korkuyorum
Valla canım bende boyle okuyunca yaptırsamıydım diyorum istemedim ben inşallah sorun olmazKızlar herkeste şeker var galiba ya , benim açlık 70 genelde çıkmaz herhalde bende de değil mi bu haftaiçi yapılabilir bana da şeker yüklemesi
Ben sayfaya giremiyorum, yeni doğan paketinde kaç adet var bana söyleyebilir misin?Kızlar joker yine gece indirimi yapmış 22:00 10:00 arası prime premium çare dev eko paketler 44.90 biz 60 a almıştık sanırım her boy var bi bakın derim
Bende 1 kere yüksek çıktı inş devamı gelmez eczanede normal çıktı evde tansiyon aletim yok ölçmeyeCanm hatirliyorsan burda sizede danışmıştım bi kere saglik ocagna gitmistim tansyonum ölçtürmeye 11/8cikmisti ay cok yuksek sinirda hmn acile git demisti bnde acile gidene kadar tansyonum fırlamıştı bu saglik ocagndekilere hepsinide takma derim kendi doktoruna guven bn bir daha saglik ocagna gitmedim hep bildigim eczanede olcuturuyorum hep iyi ol ben stres yaptigim zmn anne karninda bebek hareketleri izliyorum yada dogum videosu bni rahatlatiyo kusura bakma cok konustum ya
kızlar aldıgınız bebek arabalarını paylasır mısınız
bizim elti verdi mamas papas yeşil bsy gıcık oldgum arabaya hıc ıstedıgım gıbı degıl agır takması yatmaıs bı tuaf cok acagı da anakucagını koyunca ben goz hızasında olsun ıstıyordum cok egılıp kalkmak ıstemıyorudm
valla kırıp atasım var bı bahane bulup
Sekerliler size birsey sorucam iki aksamdir 2. Saat olcumum 125 cikiyor. Sizce nasil? Doktor 120 nin istune cikmasin demisti. Internette 135 in ustun cikmamasi lazim yaziyor. Size kac dediler? Cok moralim bozuldu. 1. Saat olcmuyorum bu 2. Saat olcumum.sanirim insuline baslatir beni cok kotuyum.
Aynen artık interneti takmıyorum ne olacaksa oluyor allah yüzümüze baksın bu son haftalar çok üzgündüm ki hala öyleyim o etkiler mi bilmiyorum ama artık daha sakin kalmaya çakışacağımİnsallah bi sorun olmaz canm hic bi seyi internetten araştırma cok korkutuyorlar abartiyorlar sakin kalmaya calis Allahi izniyle uc gunluk olcumun iyi cikar bi sorun olmaz
teşekkür ederim cnm ailede hiç şeker hastası yok ne yüksek ne dusuk bi benim dusuk sekerimMsşallah canım bebişine :) Ailede seker hastası olan var mı bir şey olmaz inşallah ya sıkma canını yükseltmek için bir şey yapılamıyor muymuş yüksek olmasının diyeti varsa düşük olmasının da bir beslenme şekli olmalı
Kuzucum premium yenidoğan 1 numara 128 adet 44.90 2-5 kilo icinBen sayfaya giremiyorum, yeni doğan paketinde kaç adet var bana söyleyebilir misin?
Bnde alet var kendim olctugumde icim rahat etmiyo eczanede ölçüyorum canmBende 1 kere yüksek çıktı inş devamı gelmez eczanede normal çıktı evde tansiyon aletim yok ölçmeye
Yeşil rengi bana ağır geldi nedense ve asagida geldi ben biraz daha yukarıya çekilebilir olanlardan istiyordumHangi model canim? Mamas papas a sinifi arabalar sinifina giriyor. Piyasadaki cogu arabaya göre daha hagif ve kullanisli. Kumas kaliteside ayni sekilde. Ama onunda kendi icinde modelleri ayriliyor tabi. Ben uzun arastirmalar sonucu urbo 2 aldim. Ayni sekilde birde armadillosu var onu begenemedim mesela. Yinede mamas papas piyasanin uzerinde bir marka bence kirmadan bir daha dusun :)
125 le diyete baslatir en fazla canim. Insuline gerek duymaz.
Canm bnm internettekiler dogru olsaydi simdi yasamiyor olurdum bi yerim agridi bi baktim kanser yaziyo ben şokAynen artık interneti takmıyorum ne olacaksa oluyor allah yüzümüze baksın bu son haftalar çok üzgündüm ki hala öyleyim o etkiler mi bilmiyorum ama artık daha sakin kalmaya çakışacağım
teşekkür ederim cnm ailede hiç şeker hastası yok ne yüksek ne dusuk bi benim dusuk sekerim
Omunda diyeti varmış sekerim ani düşmesin ani çıkmasın diye baktım netten eski diyetlerime benziyor 6/8 öğün beslenmem aç kalmamam gerekiyormuş aslında şekeri yüksek çıkan diyetle birebir ayni yine hızlı çıkartıcı seyler yasak beyaz un pilav vb
meyve de yoğurtla
Kuzucum premium yenidoğan 1 numara 128 adet 44.90 2-5 kilo icin
2 numara 120 adet 44.90 3-6 kilo doğanlar icin ben 50 li adet 2-5 almıştım hastane icin şimdi
3-6 kilo olanı yanı 2 numara olanı aldım
Hopi indirimi de vardı bende onu da kullandım puanım vardı
5.99 kargo
Siteye giremiyorsan mobilini indir cnm
Cybex anakucagida cok iyi marka. Ben ayni markanin oto koltugunu dusunuyorum :)Yeşil rengi bana ağır geldi nedense ve asagida geldi ben biraz daha yukarıya çekilebilir olanlardan istiyordum
Ana kucağı da cvbex mi ne onunda içini birine vermişler geri de getirmemiş normal dışarda sarılan içler çok küçük kalıyor firmaya mail atıcağımla parasıyla satarlarsa alacağız umarım
Direk bebe arabası vs onlardan geldiği icin bu konuyu hiç araştırmadım markaları ne nasıl kullanılır hiç biliyorum
Belki de eltiye gıcık olduğumdan arabayı bile sevemedim
Netten baktım da armadillo flip yazıyor modeli bebek arabasınınCybex anakucagida cok iyi marka. Ben ayni markanin oto koltugunu dusunuyorum :)
Eltiyi bosver arabaya odaklan iyi bir hediye vermis bence. :)
Canın genel bi vitamin benim doktorum bunu vermişti ilk sonra bende mide bulantısı oldu içerken başka bsyle değiştirdiKızlar ben tetenoz aşısı olmaya gittiğimde decavit pronotal diye vitamin verdiler sağlık ocağından. Doktora sordum kullanabilirsin dedi. Ama demir habi kullandığım için bi haftadır daha hiç almadım ondan. Siz kullanıyor musunuz bu vitamini ?
2 gün önce bende öyle düşündüm çok zayıf geldi tekmeleri böyle sanki Dermanı yok gibiydi tekmelemeye arkadasım normal dedi biraz bekledim aksama kadar akşam hareketlendi normalmiş ama takip et devam ederse doktoruna danışırsınBi de sanki bebeğin hareketlerinde yavaslama var gibi geliyor. Bi saattir onu dinlemeye çalışıyorum. Gerçekten çok stresli , sıkıntılı , pimpirikli bi tip oldum ya iyice:-(
Teşekkür ederim canım. Ya ben sabahları aç karnına bi de tiroid ile ilgili bi ilaç alıyorum günde üç ilaç biraz psikolojik olarak fazla geliyor vitaninde olsa o yüzden beklettim. O zaman yarından itibaren başlayayım bende decavit e. Bebek hareketleri işte sanki üç dört gün önce daha siddetliydi böyle attığı belliydi şimdi çok yavaş atıyor gibi ya da ben kafayı yiyorum bakalım biraz daha bekleyip doktora gitmek en iyisi sanırım.Canın genel bi vitamin benim doktorum bunu vermişti ilk sonra bende mide bulantısı oldu içerken başka bsyle değiştirdi
ayni zamanda onu da kullanabilirsin Demir ilacıyla hiçbir şey olamaz onun içinde çokça vitamin var İşini görür
2 gün önce bende öyle düşündüm çok zayıf geldi tekmeleri böyle sanki Dermanı yok gibiydi tekmelemeye arkadasım normal dedi biraz bekledim aksama kadar akşam hareketlendi normalmiş ama takip et devam ederse doktoruna danışırsın
Canm bnmde bebegim bir iki haftadr sadece sabah aksamlari tekmeliyo gunduz tık yok once korktum doktora kostum cok şükür bi sknti yok yeri daraliyo ondanmisTeşekkür ederim canım. Ya ben sabahları aç karnına bi de tiroid ile ilgili bi ilaç alıyorum günde üç ilaç biraz psikolojik olarak fazla geliyor vitaninde olsa o yüzden beklettim. O zaman yarından itibaren başlayayım bende decavit e. Bebek hareketleri işte sanki üç dört gün önce daha siddetliydi böyle attığı belliydi şimdi çok yavaş atıyor gibi ya da ben kafayı yiyorum bakalım biraz daha bekleyip doktora gitmek en iyisi sanırım.
Tansiyon da yok canım aman dikkat et tansiyona hamilelik sıkıntı oluyor çok yükselince doğuma alınananları okumuştum Allah korusun tabi kiYok bende tansiyon var
Oğlumda yaptırmıştım bişey çıkmamıştı bunda da yaptırmak istiyorum o yüzden çıkmaz da işte yapılmayınca da ne olur ne olmaz içimde kalmasın diyorumValla canım bende boyle okuyunca yaptırsamıydım diyorum istemedim ben inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?