2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şimdi daha iyyim cnm yarın düşük çıkarsa daha iyi olacağım
Canm hatirliyorsan burda sizede danışmıştım bi kere saglik ocagna gitmistim tansyonum ölçtürmeye 11/8cikmisti ay cok yuksek sinirda hmn acile git demisti bnde acile gidene kadar tansyonum fırlamıştı bu saglik ocagndekilere hepsinide takma derim kendi doktoruna guven bn bir daha saglik ocagna gitmedim hep bildigim eczanede olcuturuyorum hep iyi ol ben stres yaptigim zmn anne karninda bebek hareketleri izliyorum yada dogum videosu bni rahatlatiyo kusura bakma cok konustum ya

Msşallah canım bebişine :) Ailede seker hastası olan var mı bir şey olmaz inşallah ya sıkma canını yükseltmek için bir şey yapılamıyor muymuş yüksek olmasının diyeti varsa düşük olmasının da bir beslenme şekli olmalı

Bende 1 kere yüksek çıktı inş devamı gelmez eczanede normal çıktı evde tansiyon aletim yok ölçmeye

Hangi model canim? Mamas papas a sinifi arabalar sinifina giriyor. Piyasadaki cogu arabaya göre daha hagif ve kullanisli. Kumas kaliteside ayni sekilde. Ama onunda kendi icinde modelleri ayriliyor tabi. Ben uzun arastirmalar sonucu urbo 2 aldim. Ayni sekilde birde armadillosu var onu begenemedim mesela. Yinede mamas papas piyasanin uzerinde bir marka bence kirmadan bir daha dusun :)

125 le diyete baslatir en fazla canim. Insuline gerek duymaz.

İnsallah bi sorun olmaz canm hic bi seyi internetten araştırma cok korkutuyorlar abartiyorlar sakin kalmaya calis Allahi izniyle uc gunluk olcumun iyi cikar bi sorun olmaz
Aynen artık interneti takmıyorum ne olacaksa oluyor allah yüzümüze baksın bu son haftalar çok üzgündüm ki hala öyleyim o etkiler mi bilmiyorum ama artık daha sakin kalmaya çakışacağım

teşekkür ederim cnm ailede hiç şeker hastası yok ne yüksek ne dusuk bi benim dusuk sekerim
Omunda diyeti varmış sekerim ani düşmesin ani çıkmasın diye baktım netten eski diyetlerime benziyor 6/8 öğün beslenmem aç kalmamam gerekiyormuş aslında şekeri yüksek çıkan diyetle birebir ayni yine hızlı çıkartıcı seyler yasak beyaz un pilav vb
meyve de yoğurtla

Ben sayfaya giremiyorum, yeni doğan paketinde kaç adet var bana söyleyebilir misin?
Kuzucum premium yenidoğan 1 numara 128 adet 44.90 2-5 kilo icin
2 numara 120 adet 44.90 3-6 kilo doğanlar icin ben 50 li adet 2-5 almıştım hastane icin şimdi
3-6 kilo olanı yanı 2 numara olanı aldım
Hopi indirimi de vardı bende onu da kullandım puanım vardı
5.99 kargo
Siteye giremiyorsan mobilini indir cnm

Yeşil rengi bana ağır geldi nedense ve asagida geldi ben biraz daha yukarıya çekilebilir olanlardan istiyordum
Ana kucağı da cvbex mi ne onunda içini birine vermişler geri de getirmemiş normal dışarda sarılan içler çok küçük kalıyor firmaya mail atıcağımla parasıyla satarlarsa alacağız umarım
Direk bebe arabası vs onlardan geldiği icin bu konuyu hiç araştırmadım markaları ne nasıl kullanılır hiç biliyorum
Belki de eltiye gıcık olduğumdan arabayı bile sevemedim

Canm bnm internettekiler dogru olsaydi simdi yasamiyor olurdum bi yerim agridi bi baktim kanser yaziyo ben şoksonra gebelikle ilgili bsyler araştırdım cok ama cok abartili yazilar okudum doktoruma danistim bi daha internetten bakmiyorsun bi sorun falan olursa bni ara gecemi gunduzmu farketmez acar cvb veririm ama internetten bakmak yok dedi oyuzden hic internete guvenme

Cybex anakucagida cok iyi marka. Ben ayni markanin oto koltugunu dusunuyorum :)
Eltiyi bosver arabaya odaklan iyi bir hediye vermis bence. :)

Kızlar ben tetenoz aşısı olmaya gittiğimde decavit pronotal diye vitamin verdiler sağlık ocağından. Doktora sordum kullanabilirsin dedi. Ama demir habi kullandığım için bi haftadır daha hiç almadım ondan. Siz kullanıyor musunuz bu vitamini ?

Bi de sanki bebeğin hareketlerinde yavaslama var gibi geliyor. Bi saattir onu dinlemeye çalışıyorum. Gerçekten çok stresli , sıkıntılı , pimpirikli bi tip oldum ya iyice:-(

Cybex anakucagida cok iyi marka. Ben ayni markanin oto koltugunu dusunuyorum :)
Eltiyi bosver arabaya odaklan iyi bir hediye vermis bence. :)
Netten baktım da armadillo flip yazıyor modeli bebek arabasının
Bu bizde ki
Ay verirken geri alırım ha diye vermiş ona ayrı bi ayar oldum bsy olursa da alırsınız bana demiş
Bende sinirlendim korka korka kullanacaksam alsın vermesin ona alacağıma kendim alırım dedim cinlendim
İhtiyacımız da Yok halbuki maksat duran şey kullanılsın gerek yok bsy almaya mantıginda eşim
Tabi eşim he he sen ona ne bakıyorsun bosver dedi her erkek gibi sallamadı

Eklentiler

• 17712A65-197D-4614-A43E-5F431736093C.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Canın genel bi vitamin benim doktorum bunu vermişti ilk sonra bende mide bulantısı oldu içerken başka bsyle değiştirdi
ayni zamanda onu da kullanabilirsin Demir ilacıyla hiçbir şey olamaz onun içinde çokça vitamin var İşini görür

Bi de sanki bebeğin hareketlerinde yavaslama var gibi geliyor. Bi saattir onu dinlemeye çalışıyorum. Gerçekten çok stresli , sıkıntılı , pimpirikli bi tip oldum ya iyice:-(
2 gün önce bende öyle düşündüm çok zayıf geldi tekmeleri böyle sanki Dermanı yok gibiydi tekmelemeye arkadasım normal dedi biraz bekledim aksama kadar akşam hareketlendi normalmiş ama takip et devam ederse doktoruna danışırsın

Teşekkür ederim canım. Ya ben sabahları aç karnına bi de tiroid ile ilgili bi ilaç alıyorum günde üç ilaç biraz psikolojik olarak fazla geliyor vitaninde olsa o yüzden beklettim. O zaman yarından itibaren başlayayım bende decavit e. Bebek hareketleri işte sanki üç dört gün önce daha siddetliydi böyle attığı belliydi şimdi çok yavaş atıyor gibi ya da ben kafayı yiyorum bakalım biraz daha bekleyip doktora gitmek en iyisi sanırım.

Canm bnmde bebegim bir iki haftadr sadece sabah aksamlari tekmeliyo gunduz tık yok once korktum doktora kostum cok şükür bi sknti yok yeri daraliyo ondanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…