2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bnmde bebegim bir iki haftadr sadece sabah aksamlari tekmeliyo gunduz tık yok once korktum doktora kostum cok şükür bi sknti yok yeri daraliyo ondanmis
Tabi bu yer daralmasini bizim gibi her şeyi şu an stres yapacak insanlara anlatmak çok zor gibi . Inşallah hepsi sagliklica doğar , biz de normale döneriz.

Isin bitince sende bir baskasina ver bence. Zaten benim bebis dogsun. Nemesisin hediyeleri diye topic acacagim. Kuculen artik kullanmama gerek kalmayan ne kadar sey varsa buradan ihtiyaç sahiplerine dagitacagim.

B
Isin bitince sende bir baskasina ver bence. Zaten benim bebis dogsun. Nemesisin hediyeleri diye topic acacagim. Kuculen artik kullanmama gerek kalmayan ne kadar sey varsa buradan ihtiyaç sahiplerine dagitacagim.
ben başkasına veririm de hanimefendi geri istedi coxukta düşünmüyor ama turşunu kuracak sanırım

Tabi bu yer daralmasini bizim gibi her şeyi şu an stres yapacak insanlara anlatmak çok zor gibi . Inşallah hepsi sagliklica doğar , biz de normale döneriz.
Aynen canm heleki hissetmedigim gun bunu bana soyleseler anlamazdim zaten illa doktoru agzindan duymak lazim demekki

Teşekkürler, güle güle kirletsin kuzun, yok hiç birine giremedim.

Günaydın kızlar.. bebek odasını hazırlamaya başlayan var mı? beşiğini kuran dolabını hazırlamaya başlayan falan merak ettim

Gunaydin Canim cybex cok iyi bence, en guvenlilerden. Benim aldigim arabanin icinden ana kucagi paketinde vardi kilosuna gore yaklasik 8 ay kullanicam. Ondan sonra ben de cybex alicam.
Bu arada benim de gicik oldugum bikac kisi var onlar neyi al dese soguyorum resmen

Teşekkürler, güle güle kirletsin kuzun, yok hiç birine giremedim.
hala devam ediyor aslında e bebek ve toker de de 49.90 ama 104 lü onlar bu 120 li
bir de jokerde 6 aylık abonelik varmıs bi paket 41.99 gewlıyor
abone oluyorsun 6 ay boyunca ıstedıgın zaman ıstedıgın urun kapına kargo bedava seklınde gelıyormus

yanında da prime ıslak mendiliyle cok mantıklı ama bızımkıne alerjı falan yaparsa dıye gıremedım o topa cunku ben hassas alerjık yapılıuım oda öyle olur dıye korktum taksıt ımkanı da varmıs bakın bi derim kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…